علاقه، مهم ترین رکن در طلاسازی
کسانی که علاقه دارند به صنف طلاسازی وارد شوند، ابتدا شاخه و زمینه ای را که می خواهند در آن فعالیت کنند را به طور دقیق، تعیین کنند و با هدف مشخصی وارد این رشته شوند.
مریم اخوان مدرس طلاسازی در دپارتمان طلا فنون ایران به گروه آموزش و پژوهش گلدنیوز گفت: پیشنهاد من برای کسانی که علاقه دارند به این صنف وارد شوند، این است که شاخه و زمینه ای را که می خواهند در آن فعالیت کنند را به طور دقیق، تعیین کنند و با هدف مشخصی وارد این رشته شوند.
انتخاب سبک مورد علاقه
علاقه مندان می توانند با دیدن کلیپ هایی که موسسات در صفحات آموزشی خود قرار می دهند سبک و سلیقه مورد علاقه خود را در این رشته پیدا و سپس آن را دنبال کنند.
علاقه و پشتکار
برای ورود به رشته طلاسازی مهم ترین رکن اساسی “علاقه” است. اگر علاقه وجود داشته باشد، صبر، حوصله، تلاش و پشتکار هم با خود به همراه دارد. هر راهی سختی و مشکلات خود را دارد اما اگر علاقه وجود داشته باشد سختی های آن توسط هنرجو پذیرفته می شود.
تقسیم بندی در طلاسازی
همان طور که می دانید طلاسازی به دو شاخه طراحی و ساخت تقسیم می شود.
در شاخه طراحی، رشته های طراحی کلاسیک و طراحی با نرم افزار متریکس، کار با نرم افزار کورل (تایپوگرافی) و در شاخه ساخت، رشته های طلاسازی، جواهرسازی، مخراجکاری، کار با وکس و ریخته گری قرار می گیرد.
نکته پایانی
اخوان در پایان به این نکته اشاره کرد که طلاسازی و رشته های کار با طلا، همیشه یک رشته موروثی بوده است و اکثر کسانی که در این زمینه مشغول به کار بودند، این رشته را صرفا به آشنایان و فرزندان خود آموزش می دادند. اما بعد از مدتی، موسساتی در این حوزه وارد شدند و کار را برای همه کسانی که به این رشته علاقه مند هستند، ساده کردند.

انتهای پیام/