کانون های اصلی تولید طلاوجواهر در ترکیه
رایزن سابق ایران در ترکیه: دو شهر استانبول و کاهرامان ماراش کانون های تولید و صادرات طلاوجواهر در ترکیه هستند و در این دو شهر 5 هزار تولید کننده طلا و جواهر متمرکز شده اند .

انجام سرمایهگذاری مشترک با ترک ها، از راهکارهای توسعه صادرات طلا و جواهر ایران
رایزن سابق بازرگانی ایران در ترکیه عنوان کرد: توسعه صادرات طلا و جواهر ایران نیازمند استراتژی و تمرکز بر سرمایه گذاری مشترک با ترک ها و دیگر کشور های فعال در این حوزه است.
به گزارش پایگاه خبری جهان طلا(گلدنیوز) ؛ فراز چمنی، رایزن سابق بازرگانی ایران در ترکیه در سومین دورهمی فعالان صنعت طلا و جواهر گفت: برای رونق صنعت طلا و جواهر ایران بایستی با استراتژی و برنامه ریزی برای صادرات طلا و جواهر به بازار های جهانی تمرکز داشت.
وی بر ضرورت آزاد سازی صادرات طلا در ایران تاکید کرد و بیان داشت: محدودیت هایی که به لحاظ قانونی برای صادرات طلا و جواهر در ایران وجود دارد بایستی حذف شود.
چمنی تصریح کرد: ایران کشوری با سابقه و تمدن دیرینه در صنعت طلا و جواهر است و ساختار تجارت طلا و جواهر در ایران بسیار گسترده و پیچیده است در حالی که تجارت طلا در ترکیه با یک ساختار ساده ، منسجم و سازمان یافته ای هدایت و دنبال می شود و صادرات بسیار زیادی را دارد.

در همین رابطه بخوانید:
معرفی تولیدکنندگان بزرگ جواهرات ترکیه
250 هزار فرصت شغلی تنها در دو شهر ترکیه
این رایزن بازرگانی اظهار داشت: در ترکیه دو شهر استانبول و کاهرامان ماراش (که اخیرا اسیر زلزله شد) کانون های تولید و صادرات طلا در نظر گرفته شده اند و در این دو شهر 5 هزار تولید کننده طلا و جواهر متمرکز شده اند و 250 هزار فرصت شغلی را ایجاد کرده اند. به گفته ایشان در این دو شهر تنها 2 یا 3 مرکز وجود دارد که کار فروش طلا و جواهر را انجام می دهد.
وی با بیان اینکه کشور ترکیه از سال 2020 تا سال 2023 حدود 3 تا 4 میلیارد دلار صادرات طلا و جواهر داشته است بیان داشت: تجارت آزاد مبتنی بر تعامل است و برای داشتن تجارت آزاد باید با کشور های دیگر تعامل برقرار کرد. ترکیه در این راستا با ایتالیا، فرانسه،روسیه، لهستان، ایالات متحده آمریکا، تعامل دارد و طلا صادر و وارد می کند و همچنین جزء 10 کشور صادر کننده بزرگ طلا و جواهر دنیا است.
انتهای پیام/