تعرفه 104 درصدی ترامپ برای چین
با کاهش ارزش دلار پس از اعمال تعرفههای دونالد ترامپ بر چین، قیمت طلا در شروع معاملات روز چهارشنبه 1 درصد افزایش یافت و با تشدید تنشهای تجاری جهانی و ترس از رکود، اکثر معاملهگران برای پوشش به شمشهای امن هجوم بردند.
امیر کشانی(سردبیر)
1404/01/20 | 10:01
قیمت هر اونس طلا امروز چهارشنبه 20 فروردین 1403 با حدود 2 درصد افزایش به 3048 دلار رسیده است، پس از اینکه در اوایل امروز 1 درصد افزایش یافته بود.
به گزارش سایت طلا گلدنیوز به نقل از رویترز ، ترامپ برای مقابله با تعرفههای تلافیجویانه پکن، تعرفههای واردات چین را به 104 درصد افزایش داد و پکن را به دستکاری یوان برای جبران این عوارض متهم کرد. چین از سر تعظیم به آنچه که باج خواهی نامید خودداری کرد و قول داد تا «تا آخر بجنگد».
تیم واترر، تحلیلگر ارشد بازار KCM Trade گفت: «تغییر قیمت دلار به دلیل نگرانیهای تعرفهای عملاً راه را برای بازگشت طلا به سطح 3000 دلار هموار کرد.
با توجه به رشد جهانی و عدم قطعیت های تورم، طلا علیرغم تجربه چند جهش در پیشرفت خود در هفته گذشته، همچنان در مسیر رسیدن به بالاترین رکوردهای تاریخ قرار دارد.
طلا در 3 آوریل به رکورد 3167.57 دلار رسید. صعود آن به این سطوح با آخرین باری که آشفتگی های سیاسی و اقتصادی محرک های اصلی رکورد قیمت ها بودند، در سال 1980 در زمان انقلاب ایران مقایسه شد.
دادههای شورای جهانی طلا نشان میدهد صندوقهای سرمایهگذاری قابل معامله با پشتوانه طلا بیشترین ورودی سهماهه در سه سال گذشته را در فاصله ژانویه تا مارس 2025 ثبت کردند.
تحلیل گران برای پیش بینی قیمت طلا منتظر آخرین جلسه سیاست گذاری فدرال رزرو هستند که در اواخر روز انتظار می رود و شاخص قیمت مصرف کننده ایالات متحده که در روز پنجشنبه منتشر خواهد شد.
کلوین وونگ، تحلیلگر ارشد بازار، آسیا و اقیانوسیه در OANDA، گفت: «رهنمودهای فدرال رزرو احتمالاً یکسان خواهد بود و با احتیاط به دنبال افزایش مجدد تورم نسبت به خطرات رشد است.
در دیگر بازارها نیز امروز هر اونس نقره در سطح 29.84 دلار ثابت ماند، پلاتین 0.2 درصد کاهش یافت و به 919.10 دلار رسید و پالادیوم با 0.2 درصد افزایش به 908.81 دلار رسید.
به گزارش سایت بازار طلا گلدنیوز به نقل از سی ان ان ، تشدید تنشهای ترامپ علیه چین - که در شرف مواجه شدن با تعرفههای حداقل 104 درصدی بر کالاهای ورودی به ایالات متحده است - جدیترین محوری است که تاکنون در حمله جهانی تعرفههای او وجود دارد و بیشترین پتانسیل را برای وارد کردن ضربه شدید به شهروندان آمریکایی در افزایش قیمتها دارد.
طبق گزارش USTR، چین بزرگترین تامین کننده کالاهای خارجی به ایالات متحده بوده است و در سال های اخیر 16 درصد از کل واردات را به خود اختصاص داده است. این کشور بر بازار گوشیهای هوشمند، رایانهها و اسباببازیها تسلط دارد - احتمالاً با افزایش قیمتهای گسترده که با اجرایی شدن تعرفههای جدید رخ میدهد، آنها را از دسترس بسیاری از آمریکاییها دور میکند. با در نظر گرفتن تعرفههای دولت بایدن بر چین، که بر تعرفههای دوره اول ترامپ افزوده شد، چین اکنون با نرخ متوسط موثر تعرفه ۱۲۵ درصدی مواجه است.
کسب و کارهای کوچک نیز آسیب پذیر هستند. در حالی که غولهایی مانند اپل میتوانند به دنبال پایگاههای تولید جایگزین باشند - مثلاً در هند - شرکتهای آمریکایی که به کالاها و قطعات چینی متکی هستند، به شدت در معرض دید قرار خواهند گرفت.
الکس ژاکز، دستیار ویژه سابق برای توسعه اقتصادی و استراتژی صنعتی رئیس جمهور جو بایدن، گفت: «اگر شما یک تجارت کوچک هستید، به ویژه در بخش واردات یا ورودی، دردسر خواهید داشت. پیامدهای اقتصادی گسترده تری به دنبال خواهد داشت. ژاکز گفت: "شما به دنبال کاهش تولید ناخالص داخلی هستید که بازار کار را تحت تاثیر قرار می دهد. شما به فشار تورمی نگاه می کنید."
قیمت جهانی طلا
بازار طلای چین
پیش بینی قیمت اونس جهانی طلا
تعرفه های جدید ترامپ
اخبار مرتبط
نظرات
دیدگاهی ثبت نشده نظر تو چیه؟
برترین مطالب
لیست قیمت
نظری ثبت نشده