شیوع تب کریمه کنگو / راه های پیشگیری

شیوع تب کریمه کنگو - راه های پیشگیری

سازمان دامپزشکی کشور نسبت به شیوع بیماری تب کریمه کنگو هشدار داد و از مردم خواست توصیه‌های بهداشتی در خصوص این بیماری را رعایت کنند.

امیر کشانی(سردبیر)

1402/04/04 | 00:04

نظری ثبت نشده

شیوع تب کریمه کنگو - راه های پیشگیری

به گزارش گلدنیوز به نقل از ایمنا، امین اسدی در خصوص شیوع بیماری تب کریمه کنگو در کشور اظهار کرد: بنابر اعلام وزارت بهداشت و درمان، ۱۸ نفر از هموطنان به بیماری تب کریمه کنگو مبتلا شده‌اند که متأسفانه یک نفر فوت شده است.

وی با بیان این که شرایط تشخیص و درمان این بیماری در کشور مهیا شده است، افزود: تب کریمه کنگو یک بیماری مشترک بین انسان و دام است که در صورت رعایت نکردن نکات بهداشتی، انسان به آن مبتلا خواهد شد.

راه های پیشگیری از تب کریمه کنگو

سازمان دامپزشکی کشور اضافه کرد: این بیماری با رعایت اصول بهداشتی مذکور شامل حذف کنه ناقل بیماری از طریق سم‌پاشی و حمام دادن دام‌ها و سم‌پاشی و ضدعفونی اماکن دامی طبق نظر دامپزشکی، خودداری از له کردن کنه با دست یا روی بدن دام، خودداری از تماس غشاهای مخاطی بدن (نظیر چشم و دهان) با ترشحات و خون دام آلوده، خودداری از کشتار دام در محل‌های غیرمجاز، تهیه گوشت مورد نیاز از محل‌های مطمئن و تحت نظارت دامپزشکی، نگهداری گوشت تازه دام به صورت کامل به مدت ۲۴ ساعت در دمای ۲ تا ۴ درجه سانتیگراد (دمای یخچال)، روش‌های حفاظت شخصی در تماس با ترشحات و خون حیوان (پوشیدن دستکش، لباس بلند، چکمه، ماسک و عینک) و اجتناب از خوردن جگر خام و نیمه‌پخته قابل کنترل است. به گفته اسدی، این ویروس در برابر حرارت حساس است، بنابراین پختن گوشت باعث از بین رفتن آن می‌شود. تولید کنندگان و افرادی که در کشتارگاه‌ها و مراکز بسته‌بندی کار می‌کنند، در صورت ایجاد هرگونه زخم یا جراحت جلدی حین کشتار یا بروز علائم بیماری، به‌سرعت به مراکز بهداشتی‌درمانی مراجعه کنند. انتهای پیام/
برچسب:

بیماری مشترک بین انسان و دام

تب کریمه کنگو

اخبار مرتبط


نظرات

نظردهی

دیدگاهی ثبت نشده نظر تو چیه؟

کامنتی برای این پست وجود ندارد

برترین مطالب

لیست قیمت