کسب و کار در شهر دیجیتال
کارآفرین هیچ حق انتخاب دیگری به جز ایجاد تغییر برای ورود به یک دنیای جدید به نام شهر دیجیتال ندارد..
امیر کشانی(سردبیر)
1400/08/19 | 00:08
افشین گلستان کارشناس کسب و کار در حاشیه همایش کارآفرینی در شهر دیجیتال به خبرنگار گلد نیوز گفت: کسب و کار در سال های اخیر، با ورود به دنیای دیجیتال و استفاده از ابزارهایی که تحت وب یا در شبکه های مجازی شروع به کار کردند، افزایش یافته و هر لحظه با سرعتِ زیاد در حال رشد است.
مدیر عامل موسسه شهر مدیریت آرال اضافه کرد: کرونا این روند را ایجاد نکرد بلکه آن را تسریع کرد. اگر در حالت عادی از زندگی بودیم، شاید 6 یا 7 سال دیگر به نقطه ای که در سال قبل بودیم، می رسیدیم. درواقع شاید یک تسریع کاتالیزوری 6 – 7 ساله اتفاق افتاد.
زمانی که فردی چیز جدیدی را تجربه می کند، دیگر نمی تواند به عقب برگردد و آن روشی را که در گذشته عادت به انجام آن داشته را تکرار کند.
درواقع هر چیزی که در رابطه با رفاه مردم اضافه می شود احتمال برگشت به عقب به شدت پایین است. مثلا با اینکه فاصله شما با تلویزیون چند متر بیشتر نیست، اما ممکن است با پیدا نکردنِ کنترلِ تلویزیون، آن را روشن نکنید. بنابراین بعد از سروکار داشتن با ابزارهای مدرن بی تردید به گذشته و ابزارهای آن بر نمی گردیم.
وی معتقد است: کارآفرینی مبتنی بر نیاز است. زمانی که نیازی ایجاد می شود کارآفرین هیچ حق انتخاب دیگری به جز ایجاد تغییر برای ورود به یک دنیای جدید به نام شهر دیجیتال را ندارد.
بنابراین اگر یک کارآفرین کاری در این راستا انجام ندهد تنها اتفاقی که برایش می افتد این است که در دنیای دیجیتال سهمی به او نمی دهند و هر لحظه در دنیای واقعیِ سنتی هم این سهم ها در حال کوچک شدن است پس این فرد هم از چرخه رقابت خارج می شود و هم بازار، دیگر او را قبول نمی کند.
اینطور نیست که در دنیای دیجیتال صرفا کسب و کارهای استارت آپی با جنس جدید راه بیفتد، کسب و کارهای قدیم هم باید برای فروش خود از ابزارهای مدرن و جدید استفاده کنند و این می تواند فرصت آنها را بهینه کند.
کلستان اظهار داشت: مباحثم را برای کارآفرینان به دو بخش، ارائه می کنم: بخش اول در مورد ایجاد یک کسب و کار به شکل خالص در دنیای مجازی و شبکه های اینترنتی و بخش دوم استفاده ی کسب و کار سنتی از این پلتفرم ها برای ایجاد فرصتِ برندسازی، بازاریابی، تبلیغات و در نهایت فروش است.
افشین گلستان ادعا کرد که هنوز اثرات تغییرات ناشی از کرونا در دنیای کسب و کار کاملا لمس نشده و حدودا 3 سال بعد یعنی سال 1403 نمود کاملی پیدا می کند. و در همین حین بیزینس هایی که رفتارهای صد در صد سنتی داشته باشند، از بین خواهند رفت.
این تغییرات در منابع انسانی، شیوه ی استخدام ها، تبلیغات، جذب مشتری، حفظ مشتری، ارسال، لوجستیک لحاظ خواهد شد.
وی بیان کرد: نه اینکه اگر دانشجویان پای صحبت های بنده بشینند، منفعتی نمی برند، بنده وقتی روی صحنه قرار می گیرم باید برای یک گروه مخاطب خاص صحبت کنم. یک دانشجو به دنبال ایده می گردد در حالی که یک کارآفرین ایده را در سال های پیش پیدا کرده و هم اکنون به دنیال راه حلی برای فروش محصولات خود است.
من می توانم یک سخنرانی برای دانشجویان با فرمت دیگری به این صورت که چطور به بازار ورود پیدا کنند، داشته باشم. درواقع نقطه اختلاف نیاز این دو گروه در همین است.
کارآفرینان این نکته را در ذهن خود داشته باشند، محصولی که در بازار عرضه می کنند برای همه افراد جامعه خوب و مناسب نیست، هر چه بازار را گوشه ای کنند فرصت بیشتری برای تصاحب بیشتر بازار برای خود ایجاد می کنند.
او در پایان به این نکته اشاره کرد: شما در بازار دو حق انتخاب دارید: یا تحول دیجیتال یا نابودی.
انتهای پیام/
ترند
پیشنهاد ویژه
کسب و کار
افشین گلستان
شهر دیجیتال
کارآفرینان
مخاطبان
اخبار مرتبط
نظرات
دیدگاهی ثبت نشده نظر تو چیه؟
برترین مطالب
لیست قیمت
نظری ثبت نشده