85 درصد دانش آموختگان کارآفرینی طلاوجواهر، جذب بازار کار میشوند
میرشهیدی : 15درصد از آموزش دیدگان که جذب بازار کار نمی شوند به دلایل شخصی خودشان وارد بازار کار نشده اند و یا اینکه به صورت غیر حضوری جذب شده اند.
دبیر خبر(دبیر خبر)
1400/10/21 | 00:10
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی گلدنیوز؛ نیلوفر میر شهیدی، مدیر مرکز مشاوره و کارآفرینی و شتاب دهنده لوتوس افزود: این مرکز اولین مرکز مشاوره کارآفرینی طلا، جواهر است. در این آکادمی بالغ بر 20رشته آموزشی که 10 رشته آن مربوط به طراحی و مدل سازی طلا است برای علاقمندان برگزار می شود.
وی افزود: راه اندازی کسب و کار در حوزه طلا و جواهر نیاز به سرمایه اولیه دارد که در این مرکز علاوه بر برگزاری دوره های آموزشی از طرح های استارتاپی در حوزه طلا و جواهر حمایت و به سرمایه گذاران معرفی می شوند.
مدیر آکادمی طلا و جواهر میرشهیدی اظهار داشت: 15درصد از آموزش دیدگان که جذب بازار کار نمی شوند به دلایل شخصی خودشان وارد بازار کار نشده اند و یا اینکه به صورت غیر حضوری جذب شده اند.
وی ادامه داد: در این مرکز در حوزه طراحی دستی 4 رشته طراحی کلاسیک که روی کاغذ طراحی می شود و رشته اصول طراحی و هر آنچه مربوط به طراحی و عناصر و اصول آن است برگزار می شود و همچنین دوره های ایده پردازی و خلاقیت، دوره های خلق کالکشن که هر شخصی امضاء شخصی خود را پیدا می کند، دوره های مدل سازی سه بعدی در بحث مقدماتی و پیشرفته ودوره های مشاوره و هدف شناسی برگزار می شود.
میرشهیدی با تاکید بر اینکه در آکادمی ما تلاش شده آموزش ها به صورت آکادمیک و مرحله به مرحله پیش برود تا در نهایت آموزش ها ختم به کسب درآمدهای دلاری شود گفت: افراد آموزش دیده در آکادمی پس از گذراندن دوره ها می توانند بدون اینکه بخواهد در جایی کار کنند، در خانه خود با یک لب تاپ طراحی و طرح های خود را به سراسر دنیا بفروشد و درآمد دلاری داشته باشد
وی در ادامه گفت: یکی از مشکلات طراحی در صنف طلا و جواهر این است که به اشتباه ما به فردی که مدل سازی سه بعدی را انجام می دهد طراح می گوییم در حالی که این چنین نیست.
طراح روی کاغذ کار می کند و مدل ساز روی کامپیوتر کار می کند و در اینجا هر فردی که یک دوره مدل سازی کامپیوتری را می گذراند کارفرما یا تولید کننده فکر می کند این فرد می تواند برایش طراحی کند درحالی که طراحی دوره های آموزشی متفاوتی دارد و فردی که مدل سازی می کند تمام تمرکزش روی ساخت درست مدل است .
طراح دستی باید علم طراحی و خلاقیت را داشته باشد که در کشور ما نه رشته تحصیلی و نه رشته درسی آن وجود ندارد و برای آموزش باید انتقال تجربه صورت بگیرد که آکادمی ما تلاش می کند در این زمینه گوشه ای از کار را انجام دهد.
میرشهیدی نقطه قوت کشور ترکیه را حمایت دانست و بیان داشت: هر صنفی که حمایت شود طبیعتا تقویت خواهد شد و حمایت های انجام شده در ترکیه باعث بروز رسانی سیستم ،دستگاه ها و در نتیجه رشد صنعت طلا و جواهر شده است.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به برگزاری هفتمین نمایشگاه طلا و جواهر مشهد گفت: نمایشگاه امسال مشهد خیلی بهتر از سال های گذشته بود و به جرات می توان گفت در 5 سال اخیر نمایشگاه مشهد با توجه به پتانسیل موجود بهترین نمایشگاه بود و استقبال خوبی هم داشت و خوشبختانه در کنار نمایشگاه تعامل صنعت و دانشگاه و برگزاری کارگاه های کوچک را شاهد بودیم.
انتهای پیام/
ترند
پیشنهاد ویژه
نمایشگاه طلاوجواهر مشهد
آکادمی طلا وجواهر
اخبار مرتبط
نظرات
دیدگاهی ثبت نشده نظر تو چیه؟
برترین مطالب
لیست قیمت
نظری ثبت نشده