خودکنترلی بهترین راه نظارت بر آموزشگاه های طلاوجواهر

خودکنترلی بهترین راه نظارت بر آموزشگاه های طلاوجواهر

مدیرکل آموزشگاه های آزاد سازمان فنی و حرفه ای: قصد داریم رتبه بندی، سطح بندی، اعتبار سنجی و نظارت بر آموزشگاه ها را به خود آموزشگاه ها محول کنیم.

امیر کشانی(سردبیر)

1400/12/07 | 00:12

نظری ثبت نشده

خودکنترلی بهترین راه نظارت بر آموزشگاه های طلاوجواهر

در ادامه نشست تخصصی جایگاه آموزش های کاربردی در توسعه صنعت طلا و جواهر ایران که توسط پایگاه خبری تحلیلی گلدنیوز برگزار شد؛ امیرکاظم کفایتی مدرس مرکز علمی کاربردی طلاوجواهر تهران گفت: سیاست گذاری ها باید تغییر کنند، هر مربی ای نباید در آموزشگاه مشغول به آموزش دادن شود، نباید به آموزشگاه ها در مدت 3 روز مجوز داده شود. رشته طلاوجواهر به دلیل اینکه یک رشته سرمایه ای است، با بقیه رشته هایی که سازمان فنی و حرفه ای بر روی آنها نظارت دارد، متفاوت است.

قبل تر در جلسه ای بودیم و در آن جلسه بیان شد که قصد دارند 150 هزار شغل در رشته گوهر تراشی ایجاد کنند در حالی که معدن و بازار آن در ایران وجود ندارد چطور می توان این تعداد شغل را نیز ایجاد کرد؟

آموزش توافقی در قالب ماده 57

در ادامه محمدزاده مدیر مجموعه طلافنون گفت: چرا باید سازمان فنی و حرفه ای به ما بگوید که در آموزشگاه ها چطور تدریس شود و چه مقدار شهریه گرفته شود؟ تفاوت بین موسسه GIA با دیگر موسسات چیست؟ تفاوت این است که این موسسه کیفیت تدریس متفاوت و بهتر ارائه می کند. بنده بابت یک مربی خوب باید دستمزد خوب هم به او بپردازم و به تناسب این دستمزد، شهریه هم متفاوت خواهد بود.

حبیبی مدیر کل دفتر آموزشگاه های آزاد سازمان فنی و حرفه ای در پاسخ به اشکال مطرح شده توسط محمدزاده گفت: در دستورالعمل اجرایی آیین نامه آموزشگاه های آزاد ماده 57 ( http://pi.irantvto.ir/) ذکر شده است: در صورتی که موسس آموزشگاه با متقاضی در قالب یک تواهم نامه با هم به توافق برسند، می توانند ساعت استاندارد و میزان شهریه را با توافق طرفین تعیین کنند. به گفته حبیبی در حال حاضر 81 درصد از آموزشگاه ها در این قالب در حال فعالیت هستند و هیچ محدودیتی وجود ندارد.

خودکنترلی بهترین راه نظارت بر آموزشگاه ها

محمدزاده با اشاره به دخالت سازمان فنی و حرفه ای در سیستم آموزشی آموزشگاه ها اظهار کرد: سازمان فنی و حرفه ای خود را در سیستم آموزشی وارد می کند و قصد دارد که یک تاثیر مثبت بر روی آن داشته باشد در حالی که بر خلاف این است و تاثیر نگهدارنده بر روی آموزشگاه ها دارد.

حبیبی در پاسخ به صحبت های محمدزاده بیان کرد: نگاه سازمان فنی و حرفه ای این است که دفتر آموزشگاه های آزاد و مشارکت های مردمی به سمت دفتر تنظیم مقررات و نظارت برود، نه تصویب مقررات.

حبیبی ادامه داد: برنامه ما برای رسیدن به این مطلوب این است که در اولین کمیته هیئت نظارت کشوری مصوب کنیم که رتبه بندی، سطح بندی، اعتبار سنجی و نظارت بر آموزشگاه ها را به خود آموزشگاه ها محول کنیم؛ زیرا بهترین کنترل، خود کنترلی است.

در ادامه این نشست تخصصی علی شیرمحمدی مربی آموزشگاه طلاوجواهر بیان کرد: بنده روی این موضوع متمرکز شدم که نیاز بازار به چه نوع نیروی انسانی است؟ و بر همین اساس هنرجوهایی را تربیت کردم که نیاز بازار باشند و بتوانند وارد بازار کار شوند. در حال حاضر هنرجوهایی که تربیت کرده ام وارد بازار کار شده اند و در حرفه خود درجه یک هستند.

باید هنرجویانی را تربیت کنیم که در آینده مطرح شوند و بتوانند از مهارتی که یاد گرفته اند، درآمد کسب کنند. در ایران این امکان وجود دارد که نیروهایی تربیت کنیم که کارخانه ها به دنبال آنها باشند.

این گزارش ادامه دارد...

برچسب:

ترند

پیشنهاد ویژه

نشست تخصصی گلدنیوز

اخبار مرتبط


نظرات

نظردهی

دیدگاهی ثبت نشده نظر تو چیه؟

کامنتی برای این پست وجود ندارد

برترین مطالب

لیست قیمت