اصول ورشکستگی در کسب وکار
برای ارتقای سطح کیفیت هر شغلی، نیاز به بالا بردن سطح توانایی ها و مهارت های لازم در آن حرفه است.
امیر کشانی(سردبیر)
1400/12/22 | 00:12
علی اکبری نویسنده و مدرس به سرویس آموزش و پژوهش گلدنیوز؛ گفت: یکی از اصول ورشکستگی که خیلی افراد دچار آن می شوند به دلیل نداشتن تخصص است و جالب این است که 95 درصد از پزشک ها، وکیل ها و شغل های دیگر در هر صنفی از جامعه تخصص خاصی ندارند و تخصص آنها در حد معمول است اما توقع کسب درآمد زیادی دارند.
مثلی هست که از زمان گذشته مورد استفاده قرار می گیرد و آن این است که هیچ بغالی نمی گوید: «ماست من ترش است» و اگر ما جزو این دسته از افراد هستیم که اینچنین طرز تفکری دارد، در هیچ زمانی اقدام به اصلاح خود نمی کنیم.
او با طرح سوالی ادامه می دهد:
شما در شهر خود چند وکیل، پزشک و یا حتی چند رستوران خوب سراغ دارید؟ اگر توجه کنید و به این سوال پاسخ دهید تعداد آنها انگشت شمار است و می توان گفت زیر 5 نفر یا 5 رستوران هستند یا در بهترین حالت تعداد آنها به 10 می رسد.
در این شرایط افراد باید تخصص خود را بالا ببرند تا بتوانند درآمدهای خود را نیز بالا ببرند. بالا بردن تخصص هم از راه های مختلفی از جمله با مطالعه بیشتر و با جستجو در اینترنت امکان پذیر است، اما این تلاش و کوشش باید با انگیزه و علاقه انجام شود.
علی اکبری با اشاره به وجود ضعف در کسب و کارها بیان کرد: یکی از بزرگترین ضعف ها در کسب و کارها این است که برخی از افراد به موضوع ارتقای تخصص هیچ اهمیتی نمی دهند به عنوان مثال؛ یک رستوران نه تنها به بالا بردن سطح کیفیت غذای خود اهمیت نمی دهد بلکه همچنان به سرو غذای بد نیز ادامه می دهد.
همین حالا به کار خود در هر شغل و حرفه ای که هستید از 0 تا 100 نمره بدهید، اگر نمره ای که به خود می دهید پایین است برای ارتقای آن برنامه ریزی کنید و به دنبال آن باشید که چه مهارت ها و تخصص های دیگری جهت بالا بردن نمره خود نیاز است که در شغل خود کسب کنید، در این حالت اگر تخصص شما به نمره 100 برسد هرگز ورشکست نخواهید شد.
او افزود: مشکل اساسی دیگری که در کسب و کار باید به آن توجه کرد این است که کارآفرینان به محض قوت گرفتن در شغل خود، به تفریح و خوش گذرانی می پردازند و کسب و کار خود را رها می کنند در صورتی که زمانی که یک کسب و کار قوت می گیرد باید بیشتر به آن توجه کرد و آن را جدی گرفت و اجازه نداد که تمرکز از روی کار برداشته شود.
وی در پایان خاطر نشان کرد: اگر تمرکز از روی کار برداشته شود به دنبال آن تخصص و ارائه خدمات هم کاهش می یابد و فرد به اصول ورشکستگی نزدیک تر می شود؛ بنابراین ارتقا ندادن دانش فنی در شغل خود و عدم تمرکز بر روی کار باعث نزدیک شدن به اصول ورشکستگی می شود.
انتهای پیام/
ترند
مهارت
کسب و کار
اصول ورشکستگی
عوامل ورشکستگی
ورشکست
ورشکستگی
اخبار مرتبط
نظرات
دیدگاهی ثبت نشده نظر تو چیه؟
برترین مطالب
لیست قیمت
نظری ثبت نشده