آموزش تخصص محور نیاز رونق هنر-صنعت طلاوجواهر
از چند سال گذشته کتاب های تخصصی این حوزه توانسته اطلاعات آکادمی بیشتری را در اختیار جوانان قرار ه بدهد تا با دانش و آگاهی وارد این صنعت و حرفه بشوند .
دبیر خبر(دبیر خبر)
1401/04/04 | 00:04
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی جهان طلا ( گلدنیوز)؛ فرهاد سینایی، مدیر موسسه آموزشی آکادمی طلا در حاشیه برگزاری پانزدهمین نمایشگاه تخصصی طلا، فلزات گران بها، گوهر سنگ ها ماشین آلات و صنایع وابسته اصفهان در گفتگو با گلدنیوز بیان داشت: هنرجویان در دوره های فروشندگی طلا مهارت هایی از قبیل آشنایی با واحد های توزین طلا ایرانی و جهانی (مثقال ، گرم ، سوت ، قیراط ، سوت و ..)، آشنایی با روش های تشخیص و عیار سنجی طلا به صورت سنتی، عملی و کارگاهی با سنگ محک و تیزاب و یا با دستگاه آنالیزر که توسط یکی از کارآفرینان ایران ساخته شده، آشنایی و آموزش روش های خرید ، فروش و محاسبات محصولات طلا و جواهر اعم از کارکرده، کم اجرت ، آشنای با اصول فاکتور نویسی، آشنایی با اصطلاحات و واژگان تخصصی طلا، آموزش سیستم های ایمنی و امنیتی، آموزش روانشناسی طلا فروشی و.. را کسب می کنند.
وی با بیان اینکه برای ورود جوانان به شغل طلا فروشی تنها دو راه وجود داردکه یکی از آنها راه سیستم استاد و شاگردی است که هنرجویان باید در مغازه ای مشغول به کار شوند تا مهارت لازم کسب کنند گفت: از آنجایی که شغل طلا فروشی شغل حساسی است، صاحبان طلا فروشی ها وتواید کننده ها به خاطر حساسیتی که وجود دارد خیلی نمی توانند فضا ورورد برای همه افراد را باز بگذارند، لذا موسسات ودانشگاه های تخصصی حوزه طلا و جواهر به صورت تخصصی در شغل آموزش طلا فروشی و طلا سازی می توانند بسیار موثر واقع شوند .
سینایی با بیان اینکه در هنر فروشندگی نوین تکنیک ها یی به جوانان آموزش داده می شود که مهم ترین تکنیک هنر فروشندگی روی فن بیان و هنر متقاعد سازی است تا فروشنده بتواند فروش خوبی برای کسب و کار خود داشته باشد اظهار داشت: در حرفه و شغل طلا فروشی اکثر مشتریان خانم هستند و فروشندگان صنف طلا و جواهر باید روانشناسی فروش را بدانند، اصول برخورد با مشتری را بلد باشند و از تمام تکنیک های هنر متقاعد سازی بانوان به عنوان یک فروشنده در حرفه طلا و جواهر آگاهی و شناخت داشته باشند.
مدیر موسسه آموزشی آکادمی طلا در ادامه با تاکید بر اینکه اگر به رشد و توسعه صنعت طلا و جواهر با دید بهتری نگاه شود و روش های آموزشی از روش های سنتی به روش های آکادمی پیش برود می تواند به توسعه هنر صنعت طلا و جواهر کمک کند، بیان داشت: برگزاری های دوره های مهارت آموزی به رشد این صنعت کمک میکند و از پیشکسوتان صنف طلا و جواهر نیز درخواست داریم با حمایت خود از جوانان کمک کنند که جوانان هم به این عرصه پا بگذارند.
سینایی اظهار داشت: مشاغل زیادی از جمله طلا سازی، مخراجکاری، مینا کاری، طراحی و فروشندگی و ... در حرفه طلا و جواهر وجود دارد و با اینکه از طرف جوانان استقبال زیادی برای راه اندازی کسب و کار در حوزه طلا وجواهر وجود دارد، به دلیل عدم آگاهی و دانش روز نتوانستند وارد این شغل شوند و یا موفق شوند، به همین دلیل از چند سال گذشته کتاب های تخصصی این حوزه توانسته اطلاعات آکادمی بیشتری را در اختیار جوانان قرار ه بدهد تا با دانش و آگاهی وارد این صنعت و حرفه بشوند .
اما وقتی نیاز آموزشی بیشتری احساس شد ، دوره های آموزشی و مهارت آموزی تخصصی راه اندازی شد . و در همین راستا سعی برآموزش تخصص محور متمرکز شده است.
انتهای پیام/
پیشنهاد ویژه
طراحی طلاوجواهر
آموزش طلا و جواهر
فروشندگی طلا
اخبار مرتبط
نظرات
دیدگاهی ثبت نشده نظر تو چیه؟
برترین مطالب
لیست قیمت
نظری ثبت نشده