ده معدن الماس بزرگ در جهان

ده معدن الماس بزرگ در جهان

در جنوب آفریقا در کشور بوتسوانا معدن الماس «جونانگ» قرار دارد که از نظر حجم ذخایر در رتبه نهم می باشد که از نظر ارزش، دارای غنی‌ترین سنگ‌های معدنی و خام در دنیا می باشد.

علی اصغر کشانی(نویسنده)

1402/01/29 | 00:01

نظری ثبت نشده

ده معدن الماس بزرگ در جهان

به گزارش پایگاه خبری جهان طلا (گلدنیوز)،هندوستان بزرگ ترین معدن الماس دنیا از گذشته ها را داشته است. تخمین زده می شود که حدود ۱۲ میلیون قیراط از معادن آن استخراج شده باشد اما معادن هندوستان تا سال ۱۸۶۶ فعال بوده اند و امروزه تنها یک معدن الماس در پانا در ایالت مادیاپرداشت فعال می باشد. از آن سال به بعد معادن جدیدی در آفریقای جنوبی کشف شد و آن را تبدیل به سومین منطقه دارای معادن عمده کرد.

برزیل نیز دومین کشور عمده تولید کننده الماس خام از نیمه اول قرن هجدهم بوده است. اواخر سال ۱۷۲۹ چندین معدن پلاسر (نقاطی که  این گوهر در سنگریزه های آنیافت می شود) در شرق برزیل و در مجاورت شهری به نام Teune که بعدها به “diamond city” تغییر نام یافت کشف شد.

در سال ۱۸۴۴ معادن غنی در استان باهایا در شمال برزیل کشف شد و در طی ۱۲۰ سال حدود ۱۰٫۱۷ میلیون قیراط استخراج گردید که درمیان آنها چندین نمونه بسیار درشت (بالا تر از ۱۰۰ قیراط) وجود داشت. البته در سیبری روسیه از چند دهه قبل به دومین تولید کننده این سنگ بعد از آمریکا تبدیل گردیده است.

بیشتر بخوانیم:

امکان دارد چه سنگ هایی جای الماس واقعی به شما بفروشند؟

معیارهای ارزش گذاری الماس خام

بازخورد منفی از دیجیتالی شدن گزارش های درجه بندی الماس

۱۰ معدن بزرگ الماس جهان که در ادامه آورده ایم، سالانه بیش از یک میلیارد قیراط الماس خام یا تراش نخورده را روانه بازارها و تجارت سنگ در سراسر جهان می‌کنند که مهم‌ترین این معادن در روسیه و جنوب افریقا احداث شده اند. این معادن به ترتیب شامل این فهرست است:

۱- بزرگترین معدن الماس خام روباز در جهان در شرق سیبری احداث شده است که دومین گودال بزرگ جهان می باشد که اکنون غیرفعال است. عمق آن حدودا ۵۲۵ متر و قطر آن حدود ۱۲۰۰ متر تخمین زده اند. پرواز بر فراز این معدن برای هلیکوپترها ممنوع است. علت آن حوادث متعددی می باشد که به سبب جریان هوای رو به پایین در قسمت فوقانی معدن ایجاد می شود که ممکن است در نهایت منجر به سقوط هلیکوپترها شود.

۲- معدن الماس «جوبلی»، در منطقه یاکوتیا در روسیه است که شروع فعالیت آن به سال ۱۹۸۶ میلادی برمی‌گردد و حجم ذخایر ثبت شده قابل بهره‌برداری از این معدن بیش از ۱۵۳میلیون قیراط می باشد، به اضافه ۵۱ میلیون قیراط ذخایر احتمالی که برای این معدن تصور می شود. مالک آن شرکت دولتی معادن روسیه به نام آلروسا می باشد.

۳- معدن الماس «اوداچنی» نیز مانند جوبلی در منطقه یاکوتیا در روسیه قرار دارد و سومین معدن ثبت شده بزرگ دنیا می باشد. این معدن ۱۵۲میلیون قیراط ذخایر قابل بهره‌برداری را دارا می باشد و از سال ۲۰۱۳ میلادی تاکنون سالانه ۱۰میلیون قیراط  الماس خام از آن استخراج می شود و تا ۳۰ سال آینده هم قابلیت بهره‌برداری دارد. اوداچنی نیز زیر مجموعه شرکت دولتی آلروسا می باشد.

۴- میر چهارمین معدن بزرگ دنیا نیز در روسیه است که حجم ذخایر براورده شده آن ۱۴۱میلیون قیراط می باشد. در حال حاضر سالانه ۱میلیون قیراط الماس خام از این معدن استخراج می گردد. مالکیت این معدن نیز جز اموال دولت روسیه می باشد.

بیشتر بخوانیم:

ابزار جدید تشخیص الماس موسسه گوهر شناسی آمریکا

الماس های سمی !

خورشید نیمه شب؛ معرفی حلقه الماس نشان

جدول راپاپورت/استانداردی برای تعیین قیمت الماس

۵- پنجمین معدن الماس بزرگ در جهان، معدن «آرگایل» در منطقه کیمبرلی در استرالیای غربی می باشد و منابع موجود در آن (۶۷میلیون تن با عیار ۲/۱ قیراط در هر تن) می باشد. تاکنون۷۹۱میلیون قیراط  از این معدن استخراج شده است و براورد شده که تا سال ۲۰۲۰ میلادی استخراج از آن ادامه داشته باشد. مالک آرگایل، شرکت ریوتینتو، یکی از شکت های بزرگ استخراج معادن و فلزات استرالیا می باشد.

۶- معدن الماس خام «کاتوکا» واقع در آفریقا می باشد که در منطقه سائوریمو در کشور آنگولا قرار گرفته است، حجم منابع تخمین زده شده برای این معدن جهت بهره برداری ۱۳۰ میلیون قیراط و عمر براورد شده آن برای ۳۰سال می باشد. اتحادیه معادن کاتوکا، شرکت دولتی آنگولا، دولت چین، شرکت نفتی سونانگول، شرکت بزرگ نفتی برزیلی اودبرخت و شرکت دولتی آلروسای روسیه در مجموع مالکیت کاتوکا را در اختیار دارند. ۷۰ درصد الماس خامی که آنگولا بدست می آید، از این معدن استخراج می شود.

۷- دیگر معدن الماس بزرگ و فعال معدنی واقع در ایالت لیمپوپو در افریقای جنوبی به نام «ونتیا» می باشد، حجم ذخایر تخمین زده شده و قابل استخراج از آن ۱۰۲میلیون قیراط و عمر مفید بهره‌برداری از آن ۲۰سال می باشد. دی‌بِرز ککارتلی از شرکت‌های معتبر در زمینه استخراج، فرآوری و تجارت الماس خام و تراش خورده آن در دنیاست که مالک این معدن می باشد.

۸- معدنی به نام گِریب که هشتمین معدن الماس خام بزرگ جهان واقع در روسیه می باشد و میزان ذخایر براورد شده این معدن به بیش از ۹۸ میلیون قیراط می رسد. فرایند استخراج از این معدن از ۳سال پیش آغاز شده و مالک آن لوک‌اویل شرکت نفتی بزرگ روسیه است.

۹- در جنوب آفریقا در کشور بوتسوانا معدن الماس «جونانگ» قرار دارد که از نظر حجم ذخایر در رتبه نهم می باشد که از نظر ارزش، دارای غنی‌ترین سنگ‌های معدنی و خام در دنیا می باشد. منابع ارزیابی شده آن ۸۸/۳ میلیون قیراط براورد شده که شامل ۷۰/۱ میلیون تن عیار ۱/۲۶ قیراط در هر تن می‌باشد. مالکان این معدن دو شرکت دولتی بوتسوانا و شرکت دی‌بِرز می باشند.

۱۰- درنهایت، مجموع ده‌گانه معادن بزرگ در دنیا، معدن الماس خام «باشوبینس‌کایا» واقع در یاکوتیای روسیه می باشد و امسال ۲۰۱۹میلادی  پنجمین سالی است که بهره‌برداری از این معدن آغاز شده و پیش‌بینی می‌شود تا ۷۰میلیون قیراط ظرفیت استخراج این سنگ ارزشمند را داشته باشد و در حدود ۱/۵میلیون قیراط در هر سال تا بیش از ۴۰ سال آینده تولید داشته باشد، مالک این معدن تازه احداث شده نیز مانند سایر معادن استخراج کشور، دولت این کشور می باشد.

بیشتر بخوانید:

بهبود فروش الماس دی بیرز با ریکاوری تقاضای چین

رکورد فروش آنلاین گرانترین الماس شکسته شد

۴ عاملی که آینده الماس های آزمایشگاهی را تغییر می‌دهد

انتهای پیام/

برچسب:

الماس

ترند

معدن

پیشنهاد ویژه

معدن الماس

برزیل

اخبار مرتبط


نظرات

نظردهی

دیدگاهی ثبت نشده نظر تو چیه؟

کامنتی برای این پست وجود ندارد

برترین مطالب

لیست قیمت