مضرات طلا برای مردان

چرا طلا برای مرد حرام است ؟

براساس مطالعاتی که روی تأثیر طلا برای مرد صورت گرفت، بیان شد که تماس مردان با طلا، تعداد سلول های سفید خون آن ها را به شدت افزایش می دهد. در این شرایط تعداد سلول های قرمز خون به میزان قابل توجهی کاهش می یابد؛ بنابراین، تعادل بین این سلول ها به هم می خورد و احتمال کم خونی و سرطان خون افزایش می یابد.

امیر کشانی(سردبیر)

1402/10/02 | 14:10

نظری ثبت نشده

چرا طلا برای مرد حرام است ؟

به گزارش گلدنیوز ، با وجود اتفاق نظر مراجع در حرام بودن استفاده از طلا برای مردان، استفاده از این فلز در بین آقایان رو به افزایش است، تأملی در مضرات استفاده از طلا برای مردان، گواهی برای اثبات علت حرام شمردن آن برای مردان در دین مبین اسلام است .

در سالهای اخیر مطالعات متعددی در خصوص اثرات طلا بر روی بدن مردان در دنیا انجام شده است. در ایران نیز در سال 1396 مطالعه ای علمی در دانشگاه علوم پزشکی مازندران انجام شد و مقاله ای با عنوان: اثر طلا بر فیزیولوژی باروری مردان منتشر شد.

این مطالعه نشان داد که مقدار طلای موجود در اندام تناسلی مرد بر باروری وی تأثیر دارد.در این پژوهش از 77 مقاله منتشر شده در سطح جهان در بین سالهای 2001 تا 2015، 14 مطالعه که تأثیر طلا بر دستگاه تناسلی مردان را مورد بررسی قرار داده بودند، مورد استفاده قرار گرفت. اکثر یافته‌ها حاکی از آن بود که مقدار طلای موجود در مایع سمینال و اسپرم می‌تواند بر سیستم باروری مردان تأثیر بگذارد.

سابقه تحقیقات علمی در خصوص طلا برای مرد

در سال 1981 طلای موجود در اسپرم انسان کشف شد. وجود طلا در سر اپیدیدیم و بیضه نیز تأیید شده است. برخی مطالعات وجود طلا در مایع منی انسان را تأیید کرده اند . محققان

توانسته اند با استفاده از اشعه ایکس ثابت کنند که طلا در قسمت های مختلف سیستم تناسلی مرد )بیضه،اپیدیدیم، مجرای دفران، کیسه منی، غده پروستات وغدد بولبویورترال وجود دارد.

براساس مطالعاتی که روی تأثیر طلا برای مرد صورت گرفت، بیان شد که تماس مردان با طلا، تعداد سلول های سفید خون آن ها را به شدت افزایش می دهد. در این شرایط تعداد سلول های قرمز خون به میزان قابل توجهی کاهش می یابد؛ بنابراین، تعادل بین این سلول ها به هم می خورد و احتمال کم خونی و سرطان خون افزایش می یابد.

در سال های اخیر، بررسی اثر طلا بر سیستم باروری مردان مورد توجه بعضی محققان قرار گرفته است. پژوهش های متعددی حاکی از احتمال سمیتاسپرم در استفاده های صنعتی از طلا بوده اند. همچنین ناباروری مردانه و عفونت اپیدیدیم گزارش شده است. بررسی میکروسکوپی مخلوط مایع منی با نانو رات طلا نشان داده که تحرک اسپرم ها به میزان 25 درصدکاهش می یابد و اسپرم ها در تماس با این ماده قطعه قطعه می شوند. همچنین، نانو ذرات طلا می تواند به سد خونی بیضه نفو کند و بر سلول های اسپرم تأثیر نامطلوبی بگذارد .

جدول تاثیر طلا بر اسپرم مرد

حکم طلا برای مرد

مطابق با صفحه استفتائات وب‌سایت دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آیت‌الله خامنه‌ای، هرگونه پوشش طلا، اعم از طلای زرد و سفید، به‌هر شکلی مثل انگشتر، برای مردان حرام است. البته در همین صفحه ذکر شده است که گذاشتن روکش طلا روی دندان ‌اشکال ندارد؛ ولی پوشاندن دندان‌های جلو با طلای زرد اگر به قصد زینت باشد، خالی از‌ اشکال نیست. البته در جای دیگری در همین وب‌سایت ذکر شده است که ملاک حرام‌بودن طلا برای مردان صدق زینت نیست.

همان‌طورکه دیدید، مطابق با احکامی اسلامی، استفاده از پوشش طلا به هر نحوی برای مردان حرام است. با اینکه مطابق با برخی گفته‌ها، احکام دینی مطلق هستند و به اثبات علمی نیازی ندارند، همواره خیلی از دانشمندان به‌دنبال یافتن توجیهات علمی برای احکام دینی بوده‌اند.

درباره قضیه حرام‌بودن طلا برای مردان نیز، برای توجیه علمی این مسئله تلاش‌های بسیار و ادعا شده که یکی از دلایل این حکم، خطر پوشش طلا برای باروری مردان است. ادعاهایی نیز مبنی‌بر اثر نامطلوب طلا روی دیگر جنبه‌های سلامتی مردان نیر مطرح شده؛ ولی باور عموم بر این است که دلیل اصلی این حکم نقش طلا در کاهش احتمال باروری مردان است.

اشاره به این نکته ضروری است که هیچ‌یک از منابع رسمی فقهی درباره دلایل علمی این حکم اظهارنظر نکرده‌اند و تمامی صفحات وب که به این موضوع اشاره کرده و از مضرات گسترده‌ی طلا برای سلامت مردان گفته‌اند، مرجعی رسمی و معتبر برای ادعاهای خود مطرح نکرده‌اند. کافی است به زبان فارسی جست‌وجوی ساده اینترنتی کنید و ببینید که وب‌سایت‌های بسیاری چنین ادعاهایی را بدون داشتن مرجع مطرح می‌کنند.

برچسب:

ترند

اخبار مرتبط


نظرات

نظردهی

دیدگاهی ثبت نشده نظر تو چیه؟

کامنتی برای این پست وجود ندارد

برترین مطالب

لیست قیمت