به گزارش گلدنیوز ، شانزدهمین نمایشگاه طلاوجواهر اصفهان از روز 22 تا 26 خردادماه برگزار میگردد.
این رویداد نمایشگاهی در 6500 متر فضای مفید نمایشگاهی و با حضور 149 مشارکت کننده از استانهای اصفهان، تهران، یزد، شیراز و تبریز که در بخشهای تولیدکنندگان ماشین آلات و ابزار آلات سخت، پرداخت طلا و جواهرات، تولیدکنندگان و فعالان بخش فروش طلا و جواهرات، هنرمندان و فروشندگان سنگهای قیمتی و نیمه قیمتی فعالیت دارند، برپا خواهد شد.
به گزارش روابط عمومی نمایشگاه اصفهان ، شانزدهمین نمایشگاه طلاوجواهر اصفهان با حضور مشارکت کنندگانی از کشورهای چین، ترکیه، ایتالیا و هند برگزار خواهد شد که در مقایسه با دورههای گذشته و از منظر جذب شرکتهای خارجی رشد قابل توجهی داشته است.
تفاوت این دوره از نمایشگاه طلا با دورههای پیشین تغییر مشارکت کنندگان صنعتی و سازندگان طلا بوده است. در نمایشگاه طلا سال 1402 و با توجه به آمار مشارکت کنندگان 55 درصد فعالان در حوزه طراحی ، سازندگان طلا و گالریدارها است و 45 درصد مربوط به ماشین آلات و تجهیزات صنعتی است.
اصفهان تولیدکننده ماشینآلات طلاسازی
تولیدکنندگان معتبری در اصفهان حضور دارند که برای مثال انواع دستگاه سی ان سی النگو، دستگاه نورد، کورههای القایی، دستگاه لیزر، دستگاه زنجیر و... را تولید و به سراسر کشور یا کشورهای منطقه صادر میکنند، بنا به آماری که محسن طلاییمینایی رئیس هیاتمدیره انجمن تولیدکنندگان و صادرکنندگان طلا در اصفهان اعلام کرده ۳۷ تولیدکننده ماشینآلات تولید طلا در استان اصفهان به فعالیت مشغولند که محصولات خود را گاه به کشورهای صاحبنام حوزه طلا هم صادر میکنند.
از سوی دیگر سید معلمی مجری برگزاری نمایشگاه طلای اصفهان میگوید: ۷۰درصد تولیدکنندگان ماشینآلات و صنایع طلا در استان اصفهان مستقر هستند و ۹۰درصد تولیدات داخلی را پوشش میدهند.
بازار نوپای گوهرسنگها در نمایشگاه اصفهان
صنعت طلا همپوشانی بالایی با حوزه سنگهای قیمتی و نیمه قیمتی نیز دارد، در اصفهان البته حوزه گهرتراشی و برخی صنایعدستی مرتبط با آن مانند فیروزهکوبی از قدمت چندانی برخوردار نیست اما در همین چند دهه هنرمندان اصفهانی توانستهاند موفقیتهای بسیاری در این زمینه پیدا کنند.
از سوی دیگر اقبال نسل جوان به خرید سنگهای بهخصوص نیمه قیمتی، باعث شده تا اصفهان در کنار مشهد، یکی از قطبهای فرآوری، تراش و ساخت مصنوعات با استفاده از سنگهای قیمتی شناخته شود.
به گفته سید معلمی برگزارکننده شانزدهمین نمایشگاه طلا در اصفهان امسال برای نخستین بار برای فعالان گوهرسنگها یک قسمت خاص در نظر گرفتهشده است و اکثر فعالان صنعت گوهرسنگهای نیمهقیمتی از شهرهای مشهد، شیراز، اصفهان و تهران امسال در کنار هم قرار دارند و از این نظر فرصت مناسبی برای تبادل تجربه بین این فعالان در اصفهان فراهمشده است.
تجربه مثبت ماشینسازان در این استان نیز میتواند زمینه مناسبی برای توسعه بازار فرآوری و صادرات مجدد گوهرسنگها را فراهم کند، همچنان که زمزمههایی در مورد حضور فعالان روس حوزه الماس در نمایشگاه شانزدهم به گوش میرسد، فرصتی که در صورت تحقق آن میتواند بازار جدیدی برای صنعت طلا و جواهر استان باشد.
طراحی حلقه وصل هنر و صنعت
یکی از ضعفهای جدی حوزه برندینگ طلا در ایران بهطور پیوسته ضعف در ارائه طراحیهای جدید و مبتنی بر سلیقه بازار بوده، امری که در نمایشگاه پانزدهم طلا که سال گذشته برگزار شد مورد توجه قرار گرفت، به گفته مجتبی غلامزاده عضو هیات رئیسه انجمن طلا و جواهر اصفهان: سال گذشته ۲۲ نفر از طراحان جوان صنعت طلا و جواهر در یک پاویون تولیدات خود را ارائه دادند که بسیاری از آنها امسال کسب و کار خود را راهاندازی کردهاند و غرفههای اختصاصی خود را در نمایشگاه خواهند داشت. او میگوید: امسال نیز غرفههای۶ متری به ۲۴ نفر از جوانانی که بهتازگی وارد این حوزه شدهاند با هزینهای مختصر تعلق میگیرد و امید میرود با همکاری این جوانان بتوان خلأ موجود در زمینه طراحی مصنوعات طلا را رفع کرد.
شانزدهمین نمایشگاه بینالمللی طلا، فلزات گرانبها، گوهر سنگها، ماشین آلات و صنایع وابسته در روز 22 تا 26 خردادماه از ساعت 15 تا 21 میزبان علاقهمندان، صنعتگران، صاحبان کسب و کارها و عموم شهروندان خواهد بود.
لازم به ذکر جهت رفاه حال شهروندان گرامی و فراهم کردن امکان بازدید از این رویداد نمایشگاهی برای اقشار مختلف مردم، بازدید از این نمایشگاه در روز جمعه 26 خردادماه از ساعت 10 الی 21 است.
نظری ثبت نشده