آینده طلا در ایران 1430 در حاشیه نمایشگاه طلاوجواهر اصفهان
محسن طلائی مینائی: در حاشیه برگزاری نمایشگاه طلاوجواهر اصفهان از چند برنامه خاص از جمله طرح عملکرد سی سال اخیر و کارکرد آینده طلا در ایران 1430 رونمایی شد.
پروانه کاوسی(خبر نگار)
1402/03/24 | 00:03
به گزارش پایگاه خبری جهان طلا (گلدنیوز)،در حاشیه شانزدهمین نمایشگاه طلاوجواهر اصفهان گفتگویی با محسن طلایی مینایی رئیس انجمن تولیدکنندگان و صادرکنندگان طلاوجواهر اصفهان انجام دادیم.
الان در حال رفتن به سمت پاویون انجمن هستم، نمایشگاه به نسبت سال گذشته خیلی رشد داشته است. از همه رسته ها در نمایشگاه شرکت کرده اند چه طراحان، صادرکنندگان، گالری داران، تولیدکنندگان و... و به نظرم یک نمایشگاه پر پیمان و بهترین نمایشگاهی است که در سالهای اخیر در ایران برگزار شده است.
تولید کنندگان داخل و خارج خیلی سفارش داشتند که کار انجام شود که اگر مشکلی برای مساله طلا پیش نیاید طبیعتا کارهایی انجام خواهد شد که البته دستاورد اصلی در روز آخر نمایشگاه مشخص می شود.
طبیعتا جای آن در زمان تشکیل میز کشوری است و آنجا مطرح خواهد شد.
صنعت طلا به این مفاخر مدیون است و وظیفه اکوسیستم طلا در اصفهان تجلیل از این بزرگان است.
چند طرح جدید رونمایی شد. هم از طرف تولیدکنندگان طرح تولیدی رونمایی شد و هم انجمن طرح عملکرد سی سال اخیر و کارکرد آینده طلا در ایران 1430 را رونمایی کرد. هم راهبرد را نشان می دهیم و کتاب آن رونمایی می شود.
در زمینه تولید ماشین آلات رونمایی از تکنولوژی ماشینی برای صنعت تولید طلا در نمایشگاه داشتیم که هم از تولیدات ایتالیا و هم ترکیه پیشرفته تر است.
روز آخر مراسمی داریم که با قطعی شدن آن متعاقبا خبر خواهم داد.
همه برنامه هایمان مشترک است حتی غرفه را هم مشترک برداشتیم چون تفاهم کامل با اتحادیه داریم.
در دو روز آینده مذاکراتی خواهیم داشت که مفادش را پس از اتمام به گلدنیوز اعلام خواهیم کرد.
شرکت های مهم تولیدی بخصوص شرکتهایی که تاکنون در نمایشگاه شرکت نکرده بودند در این نمایشگاه حضور دارند و این اهمیت نمایشگاه را بالا برده است که همه محصولات جدیدشان را ارایه کرده اند.
بله خیلی خوب و زیباست. کسانی که از شهرهای دیگر آمده بودند روز اول می گفت حتی بهتر از ویچنزای ایتالیاست.
چند ورک شاپ انجمن دارد که از اساتید برجسته کشوری از جمله آقای مرتضوی و خانم اعتمادی دعوت کردیم که حضور داشته باشند. "طراحی دستی طلا و جواهر" و "پیشرفت و نوآوری در ساخت طلا و جواهر" و "طراحی با نرم افزار طلا و جواهر" از جمله دروس این ورک شاپ است.
بخش علمی پژوهشی دانشگاه علمی کاربردی یک میز برای ارائه فعالیت هایشان در پاویون ما دارند که مراجعه کنندگان با آنها ارتباط آموزشی پژوهشی دارند.
بیشتر بخوانید:ترند
پیشنهاد ویژه
آینده طلا
رئیس انجمن تولیدکنندگان و صادرکنندگان طلا و جواهر اصفهان
شانزدهمین نمایشگاه طلاوجواهر اصفهان
محسن طلامینایی
اخبار مرتبط
نظرات
دیدگاهی ثبت نشده نظر تو چیه؟
برترین مطالب
لیست قیمت
نظری ثبت نشده