معرفی کنفرانس بین المللی گوهرشناسی IGC

جزئیات کنفرانس بین المللی گوهرشناسی آتن

کنفرانس بین المللی گوهرشناسی The International Gemmological Conference با قدمتی 75 ساله هر دوسال یکبار در یکی از 33 کشور عضو برگزار میشود تا گوهرشناسان بین المللی و محققان ، آخرین یافته های خود را به اشتراک بگذارند.

امیر کشانی(سردبیر)

1403/07/08 | 13:07

نظری ثبت نشده

جزئیات کنفرانس بین المللی گوهرشناسی آتن

به گزارش سایت طلا گلدنیوز ، کنفرانس بین المللی گوهرشناسی (IGC) برای اولین بار در سال 1926 برگزار شد. هدف اولیه این کنفرانس تدوین سیاست‌های دفتر بین‌المللی طلا ، جواهرسازی، نقره‌سازی و گوهرسنگ ها (BIBOA ) بود و کارشناسان از آزمایشگاه‌های مختلف گوهرشناسی اروپایی برای شرکت در یک سری نشست‌های تخصصی دعوت شدند.

در کنگره لندن در سال 1952 ساختار BIBOA مورد تجدید نظر قرار گرفت و انجمن‌های گوهرشناسی با کمیته‌های فدرال ملی در ساختار آن جایگزین شدند و BIBOA به CIBJO که اکنون به عنوان فدراسیون جهانی جواهرات شناخته می‌شود، تکامل یافت.

در این نشست تاریخی، دکتر ای. گوبلین پیشنهاد ایجاد "کمیته انجمن بین المللی گوهرشناسی" را داد که از هر کشور یک عضو در آن حضور داشته باشد. این عضو مدیر آزمایشگاه گوهرشناسی یا یک گوهرشناس خبره میتواند باشد. در نهایت با این پیشنهاد موافقت شد و این جلسه بعداً به عنوان جلسه افتتاحیه IGC در نظر گرفته شد.

بنک طلا

چه کشورهایی در کنفرانس جهانی گوهرسنگ شرکت میکنند؟

در طول چهاردهه برگزاری IGC می توان دریافت که کنفرانس بین المللی گوهرشناسی طولانی ترین کنفرانس گوهرشناسی در جهان است. در طول تاریخ برگزاری این کنفرانس ، نمایندگان 33 کشور - از جمله استرالیا، اتریش، بلژیک، برزیل، کانادا، چین، جمهوری چک، دانمارک، انگلستان، فنلاند، فرانسه، یونان، آلمان، هنگ کنگ، اسرائیل، هند، ایتالیا، ژاپن ، کنیا، کره، هلند، نروژ، روسیه، سنگاپور، آفریقای جنوبی، اسپانیا، سریلانکا، سوئیس، سوئد، تایلند، ایالات متحده آمریکا و زیمبابوه - برای شرکت در جلسات IGC دعوت شده اند.

این کنفرانس سعی بر این دارد که تمامی گوهرشناسان بین المللی و دانشمندان و محققان حوزه گوهرسنگ را گرد هم آورد تا آخرین یافته های خود را در مورد الماس طبیعی و مصنوعی، سنگ های قیمتی رنگی، مروارید، درمان توسط جواهر، معادن ، زمین شناسی و جغرافیای گوهر ؛ به اشتراک بگذارند.

سال 2023 سی و هفتمین کنفرانس بین المللی گوهرشناسی (IGC) در ژاپن برگزار شد و قرار است سی و هشتمین دوره آن در یونان از تاریخ 20 تا 24 اکتبر سال 2025 برگزار می شود.

اعضاء کنفرانس گوهرشناسی

اعضاء مرکزی کنفرانس بین المللی گوهرشناسی

اداره روزانه و تصمیم گیری IGC توسط یک کمیته اجرایی انجام میشود که نمایندگان 10 کشور جهان هستند و اسامی آنها به شرح ذیل میباشد:

دکتر جیشری پانجیکار، دبیر اجرایی از هند

دکتر احمدجان عبدورییم از ژاپن

پروفسور دکتر امانوئل فریچ از فرانسه

دکتر آنت ژول-نیلسن از گرینلند

دکتر مایکل کرزمنیکی از سوئیس

دکتر کارل اشمتزر از آلمان

آقای Thye Sun Tay از سنگاپور

خانم ویلو وایت از کانادا

آقای Gamini Zoysa از سریلانکا

دکتر J. C. Hanco Zwaan از هلند

پروفسور دکتر Henry A. Hänni از سوئیس

کنفرانس بین المللی گوهرشناسی 2025

آخرین کنفرانس بین المللی گوهرشناسی چه زمانی برگزار می شود؟

به گزارش گلدنیوز ، سی و هشتمین دوره کنفرانس بین المللی گوهرشناسی (IGC) در آتن از تاریخ 20 تا 24 اکتبر سال 2025 برگزار می شود.

این کنفرانس در سالن اتاق بازرگانی و صنعت آتن برگزار خواهد شد و آزمایشگاه گوهرشناسی پاریس (LFG)، IGL (آزمایشگاه مستقل گوهرشناسی، آتن، یونان) و ACCI (اتاق بازرگانی و صنعت آتن، یونان) از آن حمایت میکنند.

IGC با سخنرانی دکتر استفانوس کارامپلاس (LFG) و جورج اسپیرومیلیوس (IGL) افتتاح خواهد شد و اطلاعات کامل و مصوبه این دوره از کنفرانس در پایان اکتبر 2024 به جامعه IGC ارسال خواهد شد.

دفتر مرکزی کنفرانس گوهرشناسی

دفتر مرکزی کنفرانس بین المللی گوهرشناسی کجاست؟

این کنفرانس دفتر مشخصی ندارد و کارهای آن به شکل آنلاین و از طریق وبسایت انجام میشود.

سایت کنفرانس بین المللی گوهرشناسی (IGC): https://www.igc-gemmology.org/

برچسب:

مروارید

موسسه گوهرشناسی

اخبار مرتبط


نظرات

نظردهی

دیدگاهی ثبت نشده نظر تو چیه؟

کامنتی برای این پست وجود ندارد

برترین مطالب

لیست قیمت