بزرگترین معدن الماس جهان در فقیرترین کشور آفریقا
یک گونه کمیاب سوسک با قدمت 90 میلیون سال در معدن اوراپای بوتسوانا ، بزرگترین معدن الماس جهان ، پیدا شده است که تاریخ تکامل سوسک ها را روشن می کند.
امیر کشانی(سردبیر)
1403/08/08 | 16:08
معدن الماس اوراپا که در جمهوری بوتسوانا ، یکی از فقیرترین کشورهای آفریقایی ، قرار دارد ؛ تنها در سال 2021 حدود 8.7 میلیون قیراط الماس از آن استخراج شده است.
به گزارش سایت طلا گلدنیوز به نقل از خبرگزاری TJM ، فسیل سوسکی که در این معدن الماس کشف شده است ، Paleothius mckayi نام دارد و عضوی از خانواده سوسک های استافیلینی است که نقش مهمی در کنترل جمعیت آفات و تجزیه مواد آلی دارد.
محققان دانشگاه Witwatersrand، ژوهانسبورگ، آفریقای جنوبی میگویند: «این کشف به ما میگوید که این نوع سوسکها نه تنها وجود داشتهاند، بلکه در کنار دایناسورها رشد کردهاند، و در طول میلیونها سال تغییر چندانی نکردهاند».
آنها می گویند فسیلی که از سوسک استافیلینین یافتند اولین فسیل در آفریقا و در واقع در کل نیمکره جنوبی است.
تیم تحقیقاتی به رهبری دکتر ساندیسو منگون، همکار فوقدکتری، گفت: «این سوسک سرنخی از تاریخ طولانی و پیچیده حیات روی زمین است و به ما نشان میدهد که برخی از اشکال زندگی در طول اعصار چقدر به هم پیوسته و بدون تغییر بودهاند و موفقیت را برجسته میکند. آنها می گویند که یافته های اخیر راه را برای اکتشافات آینده در اوراپا هموار می کند.
معدن اوراپا که تولید تجاری خود را در سال 1971 آغاز کرده است متعلق به شرکت Debswana است، که نوعی سرمایه گذاری مشترک بین De Beers و دولت بوتسوانا محسوب میشود.
الماس
معدن الماس
فسیل
اخبار مرتبط
نظرات
دیدگاهی ثبت نشده نظر تو چیه؟
برترین مطالب
لیست قیمت
نظری ثبت نشده