ذخایر گوهرسنگ ها ی فیلیپین و آینده ای روشن

ذخایر گوهرسنگ ها ی فیلیپین و آینده ای روشن

فلیپین با توجه به سوابق تولیدی و ذخایرش در حوزه طلا، رتبه دوم در جهان و در مس رتبه سوم را به‌خود اختصاص داده‌ است.

فرشاد ستوده نیا(خبر نگار)

1401/01/29 | 00:01

نظری ثبت نشده

ذخایر گوهرسنگ ها ی فیلیپین و آینده ای روشن

به گزارش گلدنیوز،گلدمن ساکس شرکت بانکداری و خدمات مالی آمریکایی نام فیلیپین را در لیست یازده اقتصاد جدید قرار داده است. این لیست شامل نام ۱۱ کشور است که می‌تواند جز بزرگترین اقتصادهای دنیا در قرن ۲۱ باشند. گلدمن ساکس ارزیابی کرده که تا سال ۲۰۵۰ کشور فیلیپین بیستمین اقتصاد بزرگ جهان می شود.

ذخایر معدنی

یکی از دلایل رشد اقتصادی این کشور مقادیر وسیع ذخایر معدنی اش است. به‌طوری‌که با توجه به سوابق تولیدی و ذخایرش در حوزه طلا، رتبه دوم در جهان و در مس رتبه سوم را به‌خود اختصاص داده‌ است. معادن مس در بخش‌های گسترده‌ای از این کشور پراکنده هستند و بیشتر آنها دارای طلا و نقره نیز است.

عرضه فراوان طلا، نقره، مروارید و سنگ‌های قیمتی مختلف در فیلیپین باعث توسعه تولید جواهرات با کیفیت در این کشور شد. فیلیپین علاوه بر فلزات گرانبها، منابع غنی ای از مروارید دریای جنوب را در پالاوان و بخش هایی از میندانائو نیز دارد. به ذخایر سنگ های قیمتی عمده میتوان به یشم و ارغوانی زامبالس، یشم میندورو، یشم، جاسپر، گارنت، تکتیت، کوارتز، اپیدوت، شیست آبی و سبز و عقیق اشاره کرد.

تولید جواهرات نفیس فیلیپین

تولید جواهرات نفیس سال هاست که در این کشور وجود دارد اما تجارت آن برای مدت طولانی غیر رسمی و زیرزمینی بود. محصولات جواهرات بیشتر به عنوان اقلام لوکس دیده می شدند و تا همین اواخر مورد حمایت دولت قرار نمی گرفتند.

همچنین واردات مواد خام و تجهیزات برای تولید جواهرات مرغوب، مالیات سنگینی داشت. شرکت ها در واردات مواد و تجهیزات خود مشکل داشتند. این صنعت تا زمانی که تقاضای جهانی برای جواهرات و طلا در دهه 1990 افزایش یافت، به عنوان یک صنعت صادراتی توسعه پیدا نکرد.

اما دولت در همان سال پتانسیل صادراتی این بخش را مورد توجه قرار داد و در نتیجه آن را در برنامه توسعه صادرات خود گنجاند. از آن زمان به بعد، بخش طلا و جواهرات از رشد نسبتاً ثابتی برخوردار است.

حدود ۲۵۰ شرکت تولید و صادرات جواهرات در سراسر کشور وجود دارد. این صنعت حدود ۱۰۰ هزار کارگر دارد.
شرکت‌های جواهرسازی کوچک و متوسط ​​حدود 50 درصد از این صنعت را تشکیل می‌دهند.


بازار جواهرات در این کشور سه بخش گران قیمت، متوسط ​​و پایین را دارد. محصولات برای بازار رده بالا از مواد با کیفیت بالا ساخته شده و دارای طراحی و ساخت عالی هستند. به این ترتیب، مصرف کنندگان در بازار گران قیمت به قیمت حساس نیستند.


اما فیلیپین تنها به بازار داخلی اش بسنده نکرد و صادرات را با اعمال مشوق ها توسعه داد. دولت فیلیپین هیچ محدودیتی برای واردات جواهرات ندارد اما از طرفی برنامه توسعه صادرات خود را از طریق وزارت تجارت و صنعت پیش می‌برد. برای مثال ۱۴ برند اصلی جواهرات این کشور با هدف استفاده از پتانسیل صادرات در فهرست صنعت گنجاند.

قانون توسعه صنعت جواهر فیلیپین که در سال 1998 تصویب شد، شامل معافیت‌های مالیاتی برای تولید جواهرات، واردات سنگ‌های قیمتی و اجزاء و تجهیزات مواد خام است. از جمله ویژگی های این قانون موارد زیر است:

۱. عدم پرداخت عوارض برای مواد خام وارداتی که شامل فلزات گرانبها، جواهرات، سنگهای قیمتی، قطعات جواهرات، لوازم جانبی

۲. معافیت از اعمال مالیات غیر مستقیم برای تجهیزات سرمایه ای وارداتی از جمله قطعات یدکی و ابزار.
در این راستا دولت برای ارتقای این صنعت، به تجهیزات فلزکاری نرخ تعرفه ای را اعمال نمیکند. شرکت های جواهرسازی همچنین ممکن است تجهیزات مدرن موجود در مراکز خدماتی رایج را برای تولید خود اجاره کنند.

۳. اختیار خرید نقره و طلا به طور مستقیم از هر منبعی بدون نیاز به مجوز از بانک مرکزی فیلیپین.

۴. گنجاندن محصولات تولیدی محلی طلا و جواهرات در فروشگاه‌های رایگان بدون اجاره و رایگان

واردات طلای فیلیپین در سال ۲۰۰۹ به ارزش ۱۳۴ میلیون و ۷۱۳ هزار دلار آمریکا بود. کشورهای مقصد صادرات ژاپن، هنگ کنگ، کره مالزی، سنگاپور، آلمان و آمریکا بود. در همین حال، فیلیپین جواهرات یا فلزات گرانبها را از ژاپن، سنگاپور، فرانسه، ایتالیا و آلمان وارد میکند.

خبرنگار:هستی پودفروش

انتهای پیام/

برچسب:

ترند

پیشنهاد ویژه

گوهر سنگ ها

ذخایر معدنی

فیلیپین

اخبار مرتبط


نظرات

نظردهی

دیدگاهی ثبت نشده نظر تو چیه؟

کامنتی برای این پست وجود ندارد

برترین مطالب

لیست قیمت