الماس هایی که مویزنیت از آب درآمدند/ گزارش موسسه گوهرشناسی آمریکا
موسسه گوهرشناسی آمریکا (GIA) در آخرین شماره مجله تحقیقاتی خود گزارش داد که دو سنگ که به عنوان الماس طبیعی به دو آزمایشگاه مختلف آن ارسال شده بودند، مویزنیت بودند.
حسین راشدی(مترجم)
1401/09/06 | 00:09
به گزارش پایگاه خبری جهان طلا (گلدنیوز) به نقل از وبسایت نشنال جولر، طبق یادداشت آزمایشگاهی که توسط کورتنی راب و سارا آردن در مجل گوهر و گوهرشناسی ( Gems & Gemology ) در شماره پاییز 2022 نوشته شده است، یک مشتری اخیراً یک کریستال سبز مایل به آبی 7.42 قیراطی را برای شناسایی به عنوان الماس رنگی و گزارش اصالت آن به آزمایشگاه نیویورک ارسال کرده است.
آزمایشگاه این سنگ را به عنوان یک کریستال مویزنیت مصنوعی شناسایی کرد که به شکلی شبیه الماس طبیعی تراشیده شده بود.
نویسندگان نوشتند که مویزنیت مصنوعی را می توان به راحتی با الماس طبیعی اشتباه گرفت، هم به این دلیل که می تواند از نظر فیزیکی شبیه آن باشد و هم سنگینی مشابهی دارد.
راب و آردن در مقاله اشاره کردند، در حالی که مویزنیت طبیعی وجود دارد، کریستال های آنها کوچک و تکه تکه هستند و هیچ نمونه ای با کیفیت جواهر یافته نشده است.
در مورد نمونه ارسال شده به آزمایشگاه نیویورک موسسه گوهرشناسی آمریکا، این موسسه با استفاده از طیفسنجی فروسرخ تبدیل فوریه (FTIR) مویزنیت مصنوعی را شناسایی کرد و دادههای حاصل طیف مویزنیت متمایز را نشان داد.
آنها این یافته را با تجزیه و تحلیل طیف رامان تأیید کردند.
نکته جالب توجه این است که مویزنیت مصنوعی به شکلی در آمده است که GIA آن را «هشت وجهی کمی گرد با لبه های پلکانی برجسته» توصیف می کند.
به همین دلیل، موسسه گوهرشناسی آمریکا به این نتیجه رسید که این مویزنیت مصنوعی به شکل یک هشت وجهی حک شده است و جزئیات - لبه های پلکانی و بافت درشت - برای تقلید از ظاهر یک هشت وجهی الماس طبیعی انتخاب شده است.
موسسه گوهرشناسی آمریکا در مقاله خود گفت که این نمونه به عنوان یک یادآوری عمل می کند که در هنگام شناسایی سنگ های قیمتی محتاط باشد زیرا چنین فرآیندهایی می توانند برای فریب مشتریان و «آسیب رساندن به یکپارچگی تجارت جواهرات» استفاده شوند.
مقاله جداگانه ای در بخش Lab Notes توسط شوکو اوداک در همان شماره توضیح داد که چگونه آزمایشگاه این موسسه در بمبئی هند، اخیراً یک سنگ برلیانت اصلاح شده مربعی 1.71 قیراطی را برای خدمات مشابه دریافت کرده است.
پس از بررسی گوهرشناسی و طیف سنجی، GIA توانست تایید کند که این سنگ در واقع یک مویزنیت مصنوعی است.
منبع:
https://www.nationaljeweler.com/articles/11464-gia-labs-report-receiving-2-moissanitessubmitted-as-diamonds
بیشتر بخوانید :
جشن ۱۰ سالگی، آلیسون لو
اقتصاد صنعتی الماس هند
فستیوال آرنا،بزرگترین نمایشگاه جواهرات دبی
انتهای پیام/
الماس
ترند
پیشنهاد ویژه
موسسه گوهرشناسی آمریکا
اخبار مرتبط
نظرات
دیدگاهی ثبت نشده نظر تو چیه؟
برترین مطالب
لیست قیمت
نظری ثبت نشده