برنامهریزی و توسعه لازمه پیشرفت در حوزه گوهرسنگهاست
معاون معادن و فرآوری مواد سازمان صمت کشور با بیان اینکه صنایع یکی از ارکان اقتصادی کشور است، گفت: با برنامهریزی و توسعه این بخش میتوان کمک شایان و اثرگذاری در حوزه اقتصاد کنیم که در این راستا برنامه راهبردی توسعه تدوین و در حال اجراست و به دنبال آن اشتغالزایی نیز رقم خواهد خورد.
علی اصغر کشانی(نویسنده)
1404/01/29 | 13:01
به گزارش سایت طلا گلدنیوز؛ معاون معادن و فرآوری مواد سازمان صمت کشور با بیان اینکه صنایع یکی از ارکان اقتصادی کشور است، گفت: با برنامهریزی و توسعه این بخش میتوان کمک شایان و اثرگذاری در حوزه اقتصاد کنیم که در این راستا برنامه راهبردی توسعه تدوین و در حال اجراست و به دنبال آن اشتغالزایی نیز رقم خواهد خورد.
وجیه الله جعفری در همایش ملی گوهرسنگها که در اتاق بازرگانی همدان برگزار شد، با بیان اینکه هماهنگی در ارکان خصوصی و دولتی موجب تحقق توسعه خواهد شد، افزود: با افزایش پیوستگی در این زنجیره می توانیم یکی از اثرگذارترین اقدامات را به ثمر برسانیم.
این مقام مسئول لازمه توسعه گوهرسنگها را آموزش و جذب سرمایهگذار دانست و گفت: با تجهیز و راهاندازی کارگاههای مختلف و هماهنگی عمومی در منطقه میتوان برای سرمایهگذاری در این حوزه رغبت و اشتیاق ایجاد کرد، همچنین با کمک بخش خصوصی در زمینه تبلیغات به فرهنگسازی عمومی برای جذب بیشتر مردم نیز کمک میشود.
وی اظهار کرد: در کنار توسعه مراکز آموزشی، احداث و توسعه مراکز اعتبارسنجی، ساماندهی آزمایشگاه حوزه گوهر سنگ، صدور شناسه برای گوهرسنگها و پیگیری مباحث پژوهشی در این زمینه صورت گرفته است.
معاون معادن و فرآوری مواد سازمان صمت کشور با اشاره به مباحث پژوهشی در حال انجام در این زمینه، ادامه داد: بررسی پتانسیلهای اقتصادی و خصوصیات کارشناسی با مطالعه جامع بازار و تجارت گوهرسنگها و همچنین تدوین خدمات مشاوره، ایجاد زنجیره ارزش الماس و اجرای طرح پژوهشی کشت صدف مرواریدساز از جمله این مطالعات است.
وی با تأکید بر تقویت نگاه مردمی با فراهم کردن بسترهای لازم، تصریح کرد: استان همدان با تقویت حوزههای مختلف همچون حوزههای آموزشی با توسعه مکانهای آموزشی در راستای افزایش تولید و کیفیت و توسعه اکتشاف اقدامات لازم را انجام دهد.
جعفری درباره توسعه فرآوری گوهرسنگها نیز گفت: با توجه به اینکه این صنعت، صنعت مردم محور است بنابراین با تسهیلگری و تأمین مواد اولیه حتی میتوان در مناطق روستایی اشتغالزایی ایجاد کرد با برنامهریزی بهتر میتوان فضاها را به سمت صنعت گوهرسنگها و رسیدن به سهم تجارت واقعی در این حوزه سوق داد.
ایسنا
همدان
اتاق بازرگانی همدان
اخبار مرتبط
نظرات
دیدگاهی ثبت نشده نظر تو چیه؟
برترین مطالب
لیست قیمت
نظری ثبت نشده