آزمایشگاهها و مراکز جهانی درجه بندی گوهرسنگها
معرفی مراکز جهانی به منظور یافتن زبان مشترک صنعتگران و تجار ایرانی صنعت طلا و جواهرات با دنیا.
دبیر خبر(دبیر خبر)
1400/05/25 | 00:05
دکتر وحید احد نژاد گوهرشناس و رییس پژوهشکده گوهرشناسی در گفتگو با گلدنیوز به آنچه تجار صنعت طلا و جواهر باید بدانند اشاره کرد وگفت: معرفی مراکز جهانی به منظور یافتن زبان مشترک صنعتگران و تجار ایرانی صنعت طلا و جواهرات با دنیا، که نقش بسیار مهمی در رشد و ارتقاء این صنعت به ویژه برای تجاری که آینده نگر بوده و دارای دیدگاه صادرات هستند، به معرفی آزمایشگاهها و مراکز تخصصی اصالت سنجی و درجه بندی انواع گوهرسنگها در دنیا پرداخته می شود.
وجود مراکز جهانی به دلیل گردش مالی و ارزش بسیار بالای کالا، بسیار ضروری است. متاسفانه در ایران این مراکز و آزمایشگاهها که کمک بسیار مهمی برای تجار و مصرف کنندگان است وجود ندارند و حلقه مفقوده بسیار مهمی در صنعت طلا و جواهرات به حساب آمده که این امر یکی از دلایل موثر در عدم توسعه این صنعت در ایران محسوب میشود.
در دنیا مراکز جهانی مشهوری وجود دارد که به طور خلاصه معرفی میشوند:
GIA یا پژوهشکده گوهرشناسی آمریکا که دارای شهرت فراوانی به ویژه در زمینه الماس بوده و میتوان گفت رتبه اول را در این زمینه به خود اختصاص داده است.
HRD یا شورای عالی الماس که در آنتورپ بلژیک مستقر بوده و در زمینه الماس و گوهرسنگها دارای جایگاه مناسبی به ویژه در اروپاست.
IGI یا پژوهشکده بینالمللی گوهرشناسی که عمدتاً در هند مستقر بوده و در زمینه شناسایی و درجهبندی الماس و انواع گوهرسنگها فعالیت دارد.
SSEF: پژوهشکده گوهرشناسی سوئیس که علاوه بر شناسایی و درجهبندی الماس و گوهرسنگها، در زمینه علمی نیز بسیار فعال بوده و سایر موسسات گوهرشناسی نیز از دادههای آن استفاده میکنند.
علاوه بر پژوهشکده گوهرشناسی سوئیس، آزمایشگاههای بسیار مهم و مشهور دیگری از قبیل گوبلین (GGL)، جیجیتیال (GGTL) و جیآراس (GRS) نیز در این کشور فعالیت میکنند.
دلیل وجود آزمایشگاهای متعدد معتبر در سوئیس، تاریخچه طولانی این کشور در صنعت ساعت و همبستگی بالای آن با جواهرات می باشد.
Gem-A اتحادیه گوهرشناسی بریتانیای کبیر که در لندن مستقر بوده و دارای اعتبار بسیار بالایی میباشد.
اکثر این آزمایشگاهها و پژوهشکدهها علاوه بر دفتر اصلی، معمولاً دارای دفاتر و شعبات متعددی در سایر نقاط دنیا به ویژه کشورهای مهم در صنعت طلا و جواهرات مانند هند، هنگکنگ، تایلند، دبی و غیره نیز هستند.
امیدواریم تجار و صنعتگران کشورمان با شناخت بیشتر از این موسسات بتوانند اهداف خود را به خوبی پیش ببرند.
انتهای پیام /
ترند
گلدکالج
مراکز جهانی درجه بندی گوهرسنگها
اخبار مرتبط
نظرات
دیدگاهی ثبت نشده نظر تو چیه؟
برترین مطالب
لیست قیمت
نظری ثبت نشده