رئیس اتحادیه طلا و جواهر دامغان:
رئیس اتحادیه طلا و جواهر دامغان گفت: وضعیت معاملات طلا و جواهر در بازار دامغان به دلیل کسادی و رکود خوب نیست و برخی واحدهای طلا فروشی فعال در دامغان بسته شده اند.
دبیر خبر(دبیر خبر)
1400/08/18 | 00:08
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی گلدنیوز؛ زین العابدین محرابی، رئیس اتحادیه طلا و جواهر دامغان گفت: در حال حاضر در شهر دامغان 38 طلا فروشی و 2 واحد طلاسازی کوچک فعال هستند و بسیاری از واحدهای طلافروشی نیز به دلیل نگرانی از دریافت نرخ های شائبه دار و خلاف عرف اسلامی از این شغل کناره گرفته اند.
وی افزود: البته در این رکود بازار برخی از واحدهای طلا فروشی که بعضا تازه وارد بازار طلا شده اند و به برخی اصول بی توجه اند و اغلب هم اجرت های بالایی دریافت می کنند فروش پر رونق و خوبی دارندو به جز این چند واحد بقیه مغازه های طلافروشی فعال فروش ضعیفی دارند.
محرابی تصریح کرد: دست دوم فروشی یکی از مشکلات اساسی صنف طلا و جواهر شهر دامغان است که متاسفانه این امر در سطح شهر دامغان فراگیر شده و اغلب طلا فروشی ها طلای دست دوم دارند ولی به دلیل ممنوعیت فروش طلای دست دوم آنها را در ویترین نمی گذارند و برخی نیز بابت طلای دست دوم از خریداران اجرت دریافت می کنند که این موضوع خلاف است.
رئیس اتحادیه طلا و جواهر دامغان با بیان اینکه طلای مورد استفاده در دامغان از تهران تامین می شود اظهار داشت: مردم شهر دامغان با توجه به نزدیکی و دسترسی این شهر به شاهرود ترجیح میدهند خرید طلا و جواهر خود را از بازارهای شهر شاهرود انجام دهند و تمایلی برای خرید از بازار دامغان ندارند و مرغ همسایه را غاز می دانند در حالی که شاید خرید طلای آنها گران تر و با اجرت بالاتری حساب شود.
محرابی با اشاره به ممنوعیت فروش طلای قاجاق در طلافروشی ها گفت: به دلیل نظارت صحیح اتحادیه و مسئولین در بازرسی ها خوشبختانه در شهر دامغان طلای قاچاق وجود ندارد و فروش طلا به صورت اینترنتی و مجازی در این شهر دیده نشده است..
وی با بیان اینکه یکی از مهمترین مشکلات بازار طلا و جواهر و از عوامل بسیار موثر رکود بازار اجرای قانون 9 درصد مالیات بر ارزش افزوده است بیان داشت: امید می رود با حذف این قانون و اتخاذ دستور العمل های جدید به گونه ای که مالیات بر ارزش افزوده به نفع مردم باشد و مستقیم به سیستم مالیات کشور و جیب دولت وصل شود.
رئیس اتحادیه طلا و جواهر دامغان در ادامه تصریح کرد: برخی از واحد های صنفی برای پرداخت نکردن مالیات هزار جور بهانه می آورند تا مالیات نپردازند اما با اتصال مستقیم سیستم به اداره دارایی و مالیات، پول دریافتی از مشتریان به صورت مستقیم به جیب دولت می رود.
وی اذعان داشت: اتحادیه سراسری طلا و جواهر به منظور کنترل بازار قرار بود طراحی فاکتورهای یکسان برای طلافروشی ها در سطح کشور را انجام دهد و این فاکتورها را در تمامی کشور برای استفاده در اختیار طلا فروشان قرار دهد که متاسفانه تا کنون انجام نگرفته است.
انتهای پیام/
اخبار اتحادیه طلا و جواهر را از سایت بازار طلا گلدنیوز ، دنبال کنید
اتحادیه طلا سمنان
اتحادیه طلا دامغان
اخبار مرتبط
نظرات
دیدگاهی ثبت نشده نظر تو چیه؟
برترین مطالب
لیست قیمت
نظری ثبت نشده