ظرفیت صادرات سالانه 150 تن مصنوعات طلا از ایران
اسفندیار سیفی عنوان کرد: تلاش انجمن تولیدکنندگان و صادرکنندگان طلا و جواهر استان تهران بر این است که صادرات مصنوعات طلای ایران مانند کشورهای صاحب صادرات صنعت طلا و جواهر در عرض یک روز انجام بگیرد.
امیر کشانی(سردبیر)
1403/06/27 | 17:06
به گزارش پایگاه خبری جهان طلا (گلدنیوز) ؛ اسفندیار سیفی رئیس انجمن تولیدکنندگان و صادرکنندگان طلا و جواهر استان تهران در حاشیه افتتاحیه اولین اتاق فلزات گرانبها در گمرک فرودگاه امام خمینی (ره) بیان داشت: در حال حاضر با پیگیری های انجام شده فرایند صادرات مصنوعات طلا از 17 گام به 4 گام تقلیل یافته و تشکیل گمرک تخصصی و متمرکز تحقق یافته است.
وی افزود: توسط تولیدکنندگان و صادرکنندگان طلا و جواهر از سال 1393 طی نامه هایی به گمرک پیشنهاد ایجاد اتاق طلا داده شد ولی به دلیل اینکه برخی مسئولین در این زمینه اطلاعات کافی نداشتند در راه اندازی این اتاق اراده ای از خود نشان نمی دادنند.
سیفی تصریح کرد: با پیگیری های مستمری که صورت گرفت و اگاهی مسئولین محترم با روندهای پیاده سازی شده ؛ این معضل بزرگ که تا امروز درکشور وجود داشت رفع شد.
وی با تاکید بر اینکه روز افتتاح اولین اتاق فلزات گرانبها بهترین روز برای تولیدکنندگان و صادرکنندگان طلا و جواهر بود اظهار داشت: روند صادرات مشکلاتی مانند انبارداری، قبض انبار ، هزینه های بالای انبارداری و متمرکز نبودن استاندارد و ارزیابی بانک مرکزی در یک اتاق را داشت و فعالیت هر کدام از دستگاه ها در اتاق های مجزا باعث می شدکه صادرکنندگان نمی توانستند در اسرع وقت و طبق زمانبندی قول داده شده به مشتریان خارجی صادرات مصنوعات خود را انجام دهند.
رئیس انجمن تولیدکنندگان و صادرکنندگان طلا و جواهر استان تهران یادآورشد: تلاش هایی که از سال 1400 شروع شد و جلسات مستمر با گمرکات جمهوری اسلامی و حضور دستگاه های نظارتی، امنیتی، بانک مرکزی، سازمان ملی استاندارد ختم شد و نهایتا موانع صادرات و معضلات احصا شده بررسی و امروز افتتاح اتاق فلزات گرانبها و گمرک تخصصی طلا و جواهر محقق شد.
به گزارش سایت طلا گلدنیوز ، سیفی خاطرنشان کرد: کشور ایران ظرفیت تولید مصنوعات طلا بیشتری دارد و می تواند سالانه 100 تا 150 تن صادرات مصنوعات طلا انجام دهد و در زمینه تولید طلا جز 7 کشور دنیا و در مصرف مصنوعات طلا جز سه کشور منطقه محسوب می شود.
وی گفت: ظرفیت هایی چون تعدد و فراوانی فرهنگ ها و همجواری ایران با کشور های مصرفی طلا از جمله عراق ،مالزی و افغانستان و ...... می تواند صادرات خوبی برای کشور رقم بزند.
سیفی اذعان داشت: اگر چه ضعف هایی هنوز وجود دارد ولی این اتاق شکل گرفته و امید می رود با شکل گرفتن روند صادرات واقعی مشکلات موجود نیز برطرف شود.
رئیس انجمن تولیدکنندگان و صادرکنندگان طلا و جواهر استان تهران با بیان اینکه نمایندگان تمام نهادهای دخیل در ورود موقت و صادرات قطعی اعم از گمرک، بانک مرکزی، صنعت ، استاندارد وصنعت ، معدن ، تجارت و دیگر ارگانها در اتاق فلزات گرانبها در این اتاق متمرکز هستند و مقرر شد آزمایشگاه همکار سازمان ملی استاندارد نیز در گمرگ فرودگاه ایجاد شود.
انتهای پیام/
صادرات طلا و جواهر
گمرک تخصصی طلا
اتحادیه طلا تهران
انجمن طلا تهران
اخبار مرتبط
نظرات
دیدگاهی ثبت نشده نظر تو چیه؟
برترین مطالب
لیست قیمت
نظری ثبت نشده