ثبت ملی 80 اثر از استادکاران طلاسازی یزد
رئیس اتحادیه طلا و جواهر یزد عنوان کرد: ثبت شهر یزد به عنوان شهر جهانی زیور آلات سنتی با پیگیری های انجام شده در اواخر بهمن ماه و یا اوایل اسفند ماه با حضور و بررسی کارشناسان یونسکو انجام می گیرد.
پروانه کاوسی(خبر نگار)
1403/09/11 | 13:09
به گزارش سایت طلا گلدنیوز ، نوری زاده عنوان کرد: ثبت یزد به عنوان شهر ملی زیورآلات سنتی در کشور انجام شده و ثبت آن به عنوان شهر جهانی زیور آلات سنتی با پیگیری های انجام شده در اواخر بهمن ماه و یا اوایل اسفند ماه با حضور و بررسی کارشناسان یونسکو انجام می گیرد.
به گزارش پایگاه خبری جهان طلا(گلد نیوز)؛ محمدرضا نوری زاده، رییس اتحادیه تولید کنندگان و فروشندگان طلا و جواهر یزد بیان داشت: فرایند ثبت یزد به عنوان شهر جهانی زیورآلات سنتی حدود 4 سال است توسط اتحادیه و مسئولین استان پیگیری می شود و اکنون در مراحل آخر است و منتظر بررسی بازرسان یونسکو است.
وی افزود: پیگیری ها برای ثبت جهانی یزد به عنوان شهر زیور آلات سنتی از طریق استانداری و سازمان میراث انجام و در بحث مستند سازی و برندسازی هم اتحادیه کارهای مورد نیاز را انجام داده است.
نوری زاده تصریح کرد: صنعت طلای یزد به دلیل داشتن عیار خاص آن که 20 عیار است و طرح های مختص استان یزد ، خاص است و صداقت در کسب و کار طلافروشان یزدی نیز از دیرباز زبانزد خاص و عام بوده است و همواره در نمایشگاه های تخصصی طلا و جواهر و صنایع دستی استقبال خوبی از زیور آلات یزد می شود.
وی با تاکید بر اینکه ثبت جهانی یزد به عنوان شهر زیور آلات به نفع استان و کشور خواهد بود بیان داشت: با ثبت جهانی ، این استان می تواند در جذب توریست و گردشگر موفق باشد.
رییس اتحادیه طلا و جواهر یزد به گلدنیوز گفت: پس از ثبت ملی یزد به عنوان شهر زیورآلات سنتی، بیش از 80 اثر از استادکاران طلاسازی یزد نیز ثبت ملی شده است.
وی اذعان داشت: شهر یزد به عنوان اولین شهر خشت خام ثبت جهانی شده و در آینده نیز با ثبت این شهر به عنوان شهر جهانی زیور آلات یزد، صنعت طلا و جواهر شهر برای جذب توریست حرف خواهد داشت و همچنین در صنعت گردشگری تاثیر و کسب و کار ها را رونق خواهد بخشید.
نوری زاده با بیان اینکه اگر ثبت جهانی یزد به عنوان شهر جهانی زیورآلات انجام شود بایستی نمایشگاه بین المللی طلا و جواهر برگزار شود بیان داشت: اتحادیه در برنامه آینده خود برگزاری نمایشگاه در یزد را در دستور کار دارد.
وی در ادامه در مورد برگزاری نمایشگاه های طلا و جواهر نیز بیان داشت: در حال حاضر تعدد برگزاری نمایشگاه ها به گونه ای می باشد که طی دو ماه 3 تا 4 نمایشگاه برگزار می شود که اگر تدبیری می شد که طی سال فقط 2 تا 3 نمایشگاه با کیفی بالاتر برگزار شود برگزاری نمایشگاه های طلا و جواهر بازخورد بیشتری داشت.
رییس اتحادیه تولید کنندگان و فروشندگان طلا و جواهر یزد بیان داشت: بالابردن نمایشگاه ها از نظر کمیت موجب یکنواخت شدن و خسته کننده شدن نمایشگاه ها می شود و ضروری است در این راستا با افزایش کیفیت نمایشگاه های خوبی چون تهران و اصفهان برگزار شوند.
نوری زاده در ادامه با اشاره به اینکه انتخابات هیات مدیره جدید اتحادیه تولید کنندگان و فروشندگان طلا و جواهر یزد مقرر بود 10 مهر ماه برگزار شود که به تعویق افتاد اظهار داشت: پیگیری ها برای برگزاری هرچه زودتر این انتخابات در حال انجام است تا نفرات جدید زودتر وارد اتحادیه شوند.
وی اذعان داشت: بر اساس قانون جدید نظام صنفی کشور و محدودیت عضویت دو دوره متوالی در هیات مدیره، این حقیر با توجه به 16 سال خدمت در هیات مدیره امکان عضویت در هیات مدیره جدید را ندارم.
طلای سنتی
اتحادیه طلا یزد
اخبار مرتبط
نظرات
دیدگاهی ثبت نشده نظر تو چیه؟
برترین مطالب
لیست قیمت
نظری ثبت نشده