رقابت ملک و زمین با طلا در شهرستان فارس
کارشناس صنف طلا در اتحادیه طلا فروشان فارسان عنوان کرد: به منظور تامین امنیت طلافروشان فارسان تمام واحدهای طلافروشی شهرستان در مرکز شهر و حواشی میدان امام خمینی (ره) در ساختمان حوزه علمیه متمرکز هستند و مالک مغازه ها حوزه علمیه است.
پروانه کاوسی(خبر نگار)
1403/10/29 | 13:10
به گزارش سایت طلا گلدنیوز ، رفیعی، کارشناس صنف طلا در اتحادیه تعمیرکاران لوازم برقی و طلافروشان فارسان بیان داشت: به منظور تامین امنیت طلافروشان فارسان تمام واحدهای طلافروشی شهرستان در مرکز شهر و حواشی میدان امام خمینی (ره) در ساختمان حوزه علمیه متمرکز هستند و مالک مغازه ها حوزه علمیه است و طلافروشان به حوزه علمیه اجاره پرداخت می کنند و تا زمانی که بخواهند می توانند در مغازه های حوزه علمیه بمانند و اجاره پرداخت کنند.
رفیعی با بیان اینکه 90 درصد طلا فروشان فارسان مغازه های استیجاری دارند و فقط 10 درصد طلافروشان مالک هستند بیان داشت: اغلب مغازه های طلافروشی شهر متراژهای 12 تا 35 متر دارند و میانگین سنی طلافروشان فارسان 30 تا 50 سال است.
رفیعی عنوان کرد: خرید و فروش طلا در بستر فضای آنلاین به دلیل اینکه مردم رغبتی برای خرید طلا به صورت آنلاین ندارند و اعتماد نمی کنند که به صورت غیر حضوری خرید کنند رواج نگرفته است.
وی بیان داشت: در حال حاضر نیز 35 واحد طلا فروش و 2 واحد آب شده فروشی در شهرستان فارسان فعالیت دارند.
به گزارش سایت بازار طلا گلدنیوز ، کارشناس صنف طلای فارسان ادامه داد: رقیب اقتصادی صنف طلا و جواهر در فارسان زمین و ملک است، چون شهرستان فارسان از دو طرف محصور به کوه بوده و املاک تجاری و مسکونی و به طور کلی زمین کم و گران قیمت است
رفیعی با بیان اینکه زمین در این شهر حکم طلا را داشته و با طلا رقابت می کند اظهار داشت: با توجه به افزایش قیمت طلا در چند سال گذشته، بازار طلا بازدهی نداشته و مشکلات اقتصادی و کاهش توان خرید مردم، باعث شده که صنف طلا از رونق بیفتد و سرمایه گذاران به سمت سرمایه گذاری و خرید و فروش ملک بروند.
وی خاطرنشان کرد: به دلیل فاصله نزدیک شهرستان فارسان به اصفهان 90 درصد طلای مورد نیاز شهرستان توسط کیفی های شهر اصفهان و 10 درصد مابقی از شهرهای تهران و شیراز تامین می شود.
رفیعی اظهارداشت: بانوان فارسان در خرید طلا سلیقه متغیر داشته و همه نوع مصنوعات طلا را خرید می کنند ولی بیشتر علاقمند به خرید النگو و طلاهای خرده ریز اصفهان هستند.
وی ادامه داد: شهرستان فارسان به دلیل طبیعت زیبا و منطقه گردشگری وتاریخی مهاجر پذیر بوده و به دلیل بدی آب و هوا استان اصفهان در فصل تابستان تعداد مهاجران آن افزایش می یابد به همین جهت میزان فروش طلا در فصل تابستان بیشتر می شود.
کارشناس صنف طلا در اتحادیه تعمیرکاران لوازم برقی و طلافروشان فارسان تصریح کرد: صنف طلا در شهرستان فارسان 34 سال سابقه فعالیت دارد و پیشکسوتان این صنف علی رفیعی، فرهاد حیدری، رمضان حقانی،آیت الله ریاحی، جان پناه خسروی و اسدالله جانبازی بوده اند و بقیه فعالین صنف طلا در فارسان سابقه فعالیت 10 تا 15 ساله دارند.
این عضو اتحادیه طلا و جواهر فارسان بر اهمیت برگزاری نمایشگاه های تخصصی طلا و جواهر اشاره کرد و بیان داشت: متاسفانه نمایشگاه های طلا و جواهر برای توسعه صنعت طلا خوب است ولی متاسفانه چند سالی است که نمایشگاه ها تکراری شده و در بخش صنایع و ابزار آلات مانند گاو صندوق ها، مه سازها و سیستم های امنیتی .. تکراری بوده و شرکت های تولید کننده محصولات خود را که اغلب در یک سطح هستند و چیز نوینی ارائه نمی دهد از این نمایشگاه به آن نمایشگاه برای عرضه می برند و تنها مصنوعات طلا که توسط کارگاه داران و تولید کنندگان ارائه می شود، متنوع هستند.
اتحادیه طلا فارسان
اتحادیه طلا شهرکرد
اخبار مرتبط
نظرات
دیدگاهی ثبت نشده نظر تو چیه؟
برترین مطالب
لیست قیمت
نظری ثبت نشده