حسین داننده زیر نظر یکی از ویترین داران قدیمی بازاز ارومیه (مجید اخوان) وارد صنف طلا و جواهر شده و از ابتدا در رسته خرده فروشی طلا فعالیت داشته است ؛ ایشان در حال حاضر رئیس هیات مدیره اتحادیه طلاوجواهر ارومیه می باشد.
داننده در مورد سبقه صنف طلاوجواهر در ارومیه به گلدنیوز گفت: مرحوم حاج اسکندر اسکندری، آقایان خلیل زاده و جزایری از قدیمی های صنف طلا و جواهر در ارومیه هستند و خانواده های عزت خواه و زرگر زاده از جمله خاندان هایی هستند که به صورت خانوادگی و نسل در نسل در صنف طلا و جواهر ارومیه فعالیت می کنند.
رئیس اتحادیه طلاوجواهر ارومیه ادامه داد: استان آذر بایجان غربی با سه کشور خارجی همجوار است و برخی از شهرها مانند ارومیه و ماکو در نوار مرزی قرار گرفته اند که به همین دلیل مسائل امنیتی حائز اهمیت است و اتحادیه به دنبال حمایت امنیتی صنف، سمینار آشنایی با سیستم مه ساز امنیتی را برگزار و نمایندگی آن را فعال کرده است.
وی با بیان اینکه در ارومیه 600 واحد طلا فروشی فعالیت دارند که اغلب این واحد ها در خیابان امام خمینی(ره)، بازار ارومیه، شهرک فرهنگیان، خیابان کوهنورد قرارگرفته گفت: روبروی بازار سنتی ارومیه پاساژ پارک بزرگترین مجتمع طلافروشی ایران واقع شده که 200 واحد طلافروشی در آن قرار دارد و سیستم امنیتی مه ساز در آن اجرا شده است.
حمایت از تولید اولویت اتحادیه طلاوجواهر ارومیه
حسین داننده تصریح کرد: یکی دیگر از اولویت ها و برنامه های اتحادیه طلا و جواهر ارومیه با توجه به ضعیف بودن تولید طلا در این شهر، حمایت از تولید است که در این راستا با مسئولین ادارات صمت، جلساتی را برگزار و تولید کنندگان خوب شناسایی شده و از نحوه و کیفیت تولید در کارگاه های تولید کننده طلا بازدید شده است.
وی اظهار داشت: اتحادیه تلاش کرده زیر نظر مسئولین در جهت حمایت از تولید تولید کنندگان شهر ارومیه را شناسایی و با راهکارهای مسئولین تولید شهر را ارتقاء دهند.
داننده اظهار داشت: با توجه به اینکه بهترین معاون تولید شمش طلا از جمله معدن زره شوران تکاب و معدن طلاي آق دره در تکاب قرار گرفته در حال حاضر مشکل نحوه و تهیه شمش طلا برای مصرف روزانه تولیدکنندگان طلا در ارومیه وجود دارد که اتحادیه به دنبال پیگیری و رفع آن است.
رئیس اتحادیه طلا و جواهر ارومیه گفت: اتحادیه سعی دارد بعد از شناسایی و حمایت از تولید کنندگان و سازنندگان شهر ارومیه تولید کنندگان شهرستانهای ارومیه را شناسایی و حمایت کند.
هم مرز بودن ارومیه با سه کشورهمسایه، فرصتی برای توسعه صادرات طلا
وی اذعان داشت: آذربایجان غربی به دلیل هم مرزی با 3 کشو همسایه در تولید طلاو جواهر و صادرات آن می تواند موفق باشد و اگر مسئولین در راستای تولید و صادرات طلا و جواهر این صنف را حمایت کنند این استان می تواند از فرصت هم مرز بودن با کشورها ی همسایه در توسعه صادرات طلا و جواهر استفاده کند.
حسین داننده ادامه داد: اتحادیه طلا و جواهر ارومیه در راستای این مهم با روسای اتحادیه طلا و جواهر شهرستانهای آذربایجان جلساتی را برگزار و مشکلات صنفی بررسی شده است و تلاش دارد تولید کنندگان و سازندگان شهرهای مختلف استان را گرد هم جمع کنند.
وی تصریح کرد: در حال حاضر در شهر ارومیه 4 کارخانه تولید طلا و 10 کارگاه تولید کننده طلا و جواهر و بیش از 50 واحد آب شده فروشی و 40 واحد سکه فروشی فعالی دارند و عمده طلای شهر از کیفی های تهران و اصفهان تهیه می شود.
استقبال از گردنبند های پهلوی در ارومیه
رئیس اتحادیه طلاوجواهر ارومیه در بیان سلیقه خرید طلا در ارومیه گفت: بانوان ارومیه بیشتر تمایل به خرید النگو های سایز بزرگ دارند ، استقبال از گردنبد های پهلوی و نیم پهلوی در بازار سنتی ارومیه بسیار زیاد است و در حال حاضر نمونه های پرسی این گردنبندها تولید شده که فروش زیادی دارد.
وی ادامه داد: با توجه به اینکه پیشه اغلب مردم در آذربایجان و شهر ارومیه کشاورزی است و محصولات کشاورزی در پاییز به ثمر و فروش می رسد پاییز فصل رونق فروش طلا و جواهر در ارومیه است و بازار طلا و جواهر رونق خوبی دارد.
داننده که زیر نظر یکی از ویترین داران قدیمی بازاز ارومیه (مجید اخوان) وارد صنف طلا و جواهر شده و در رسته خرده فروشی از ابتدا فعالیت داشته است، در مورد سبقه صنف طلا در ارومیه گفت: مرحوم حاج اسکندر اسکندری، آقایان خلیل زاده و جزایری از قدیمی های صنف طلا و جواهر در ارومیه هستند و خانواده های عزت خواه و زرگر زاده از جمله خاندان هایی هستند که به صورت خانوادگی و نسل در نسل در صنف طلا و جواهر ارومیه فعالیت می کنند.
وی خاطر نشان کرد: اتحادیه طلا و جواهر ارومیه برای اولین بار در یک حرکت اخلاقی در کنار برگزاری سمینار سیستم های امنیتی از 27 پیشکسوت عرصه طلا و جواهر دعوت و از آنها با اهدا لوح تقدیر تجلیل کرد.
بیشتر بخوانید:
طلای ارومیه ، در انتظار مجوزهای صادراتی
نظری ثبت نشده