استان خوزستان به استان تولید و صادرات طلا تبدیل می شود
نیک رفتار عنوان کرد: استان خوزستان علیرغم ظرفیت بالایی که در تولید طلای میناکاری دارد جز استان های تولیدی طلا و جواهر کشور نبود که پس از برگزاری اولین نمایشگاه تخصصی طلا و جواهر در اهواز مقرر گردید استان خوزستان به استان تولید و صادرات طلای کشور تبدیل شود.
پروانه کاوسی(خبر نگار)
1403/11/27 | 14:11
به گزارش پایگاه خبری جهان طلا گلدنیوز ؛ داریوش نیک رفتار رییس اتحادیه صنف فروشندگان و سازندگان طلا و جواهر و نقره شهرستان اهواز در حاشیه نشست «دریای نور» بیان داشت: استان خوزستان ظرفیت بسیار بالایی دارد و می تواند با ایجاد فرصت های تولید، زمینه را برای صادرات طلا به کشور های حوزه خلیج فارس فراهم کند.
وی افزود: با توجه به اینکه استان خوزستان با کشور عراق هم مرز میباشد، لذا تلاش هیات مدیره فعلی اتحادیه طلا و جواهر اهواز بر این است با استفاده از این مزیت زمینه های تولید و صادرات را فراهم کنیم.
نیک رفتار با بیان اینکه اولین نیاز برای ورود به بازار صادرات بالا بردن کیفیت است بیان داشت: الحمدالله در حال حاضر برخی از تولید کنندگان با تجهیزات جدیدی که وارد کردهاند تولیدات با کیفیت بالایی را تولید میکنند و به راحتی میتوانند وارد بحث صادرات شوند.
وی خاطر نشان کرد: استان خوزستان و شهر اهواز به تولید طلای میناکاری معروف است و یکی از افتخارات استان است که محصولات میناکاری بینظیری در جهان دارد که یکی از کارگاه های تولیدی هنر میناکاری اهواز به نمایندگی از استان در نمایشگاه طلا و جواهر تهران نیز حضور یافته است.
نیک رفتار تصریح کرد: عدم ارتباط با کشور تنها چالش صنف طلا در استان خوزستان بود که اهواز با هیچ کجای کشور و استان ارتباط نداشت و هیات مدیره اتحادیه برای اولین بار نمایشگاه طلا جواهر در اهواز را در آذر ماه سال جاری اندازی کرد و نتایج خوبی هم داشت.
رییس اتحادیه صنف فروشندگان و سازندگان طلا، جواهر و نقره شهرستان اهواز اظهار داشت: در استان خوزستان فروش طلای آب شده و دست دوم ممنوع شده است.
وی در ادامه با تاکید بر اینکه برگزاری نشست هایی تخصصی فعالان صنف طلاو جواهر مانند نشست «دریای نور» قطعاً میتواند در هم افزایی صنف موثر باشد بیان داشت: برگزاری نشست دریای نور میتواند تعاملات صنف را افزایش دهد و امید میرود با افزایش این نشستها مشکلات صنف رفع شود.
رییس اتحادیه طلا ، جواهر و نقره شهرستان اهواز ادامه داد: فروش طلای دست دوم و فروش آنلاین شمش به مردم دو مشکل اصلی صنف است که متاسفانه در قالب پلتفرم ها طلایی که اصلا وجود ندارد به صورت مجازی به مردم فروخته میشود و اصلا فروش شمش و آبشده با مبلغ 50 هزار تومان که تبلیغ می شود ممکن نیست.
اتحادیه طلا اهواز
اخبار مرتبط
نظرات
دیدگاهی ثبت نشده نظر تو چیه؟
برترین مطالب
لیست قیمت
نظری ثبت نشده