استخراج 30 درصد طلا و نقره کشور از کرمان
رییس انجمن تولیدکنندگان و صادرکنندگان طلا و جوهر استان کرمان عنوان کرد: در استان کرمان کارگاه های تولید طلا و سنگهای قیمتی اغلب به شکل خانگی فعالیت دارند که با تشکیل این انجمن و حمایت از این تولید کنندگان خرد ، در حال حاضر 57 کارگاه تولیدی عضو انجمن شده و رشد یافته اند.
پروانه کاوسی(خبر نگار)
1404/04/28 | 12:04
منصوری نژاد با اشاره به اینکه کرمان جز 10 استان اول مصرف کننده طلا و جواهرات در کشور است ولی کارخانه تولید و ساخت طلا به شکل حرفه ای در کرمان وجود ندارد بیان داشت: کرمان بازار بکر برای سرمایه گذاری و تولید مصنوعات طلا در کشور است.
به گزارش پایگاه خبری جهان طلا ، احمد منصوری نژاد رییس انجمن تولیدکنندگان و صادرکنندگان طلا، جواهر، نقره و سنگ های قیمتی استان کرمان اظهار داشت: در استان کرمان کارگاه های تولید طلا و سنگهای قیمتی زیادی وجود داشت که اغلب به شکل خانگی فعالیت داشتند که با تشکیل این انجمن و حمایت از این تولید کنندگان خرد در حال حاضر 57 کارگاه تولیدی عضو انجمن شده و رشد یافته اند.
وی با بیان اینکه یکی از برنامه های امسال انجمن شناخت و شناسایی تولید کنندگان طلا و جواهر و گوهر سنگ ها در کرمان و شناسنامه دار کردن آنها است خاطر نشان کرد: کارگاه های خانگی برای توسعه نیازمند حمایت هستند و به طور متوسط هر کارگاه 4 تا 5 سال نیاز به حمایت دارند تا رشد کنند.
منصوری نژاد اذعان داشت: بر اساس پایش های انجام شده در انجمن ، نیاز اولیه تولید کنندگان کرمان ، حمایت برای دریافت مجوز و کد استاندارد است و انجمن برای حمایت از کارگاه های خرد و تولیدکنندگان خانگی بسته های حمایتی اعم از تسهیلات ، وام تامین تجهیزات و تولید را درنظر دارد.
وی با تاکید بر اینکه در استان کرمان این ظرفیت و پتانسیل وجود دارد که به قطب فرآوری و تولید طلا و جواهر و سنگ های قیمتی تبدیل شودگفت: اگر تولید و ساخت طلا و جواهر در استان کرمان راه اندازی شود, می تواند به میزان فروش نفت درآمد داشته باشد.
منصوری نژاد ادامه داد: استان کرمان در بخش گوهر سنگ ها می تواند اشتغال چند ده هزار نفری داشته باشد و درآمد فروش سنگ، جایگزین فروش نفت شود.
رییس انجمن تولیدکنندگان طلا و جواهر کرمان خاطر نشان کرد: انجمن کرمان بر خلاف انجمن های دیگر که تولید کنندگان بزرگ برای پیگیری مطالبات انجمن تشکیل داده اند، این انجمن ایجاد شد تا تولید کنندگان کوچک و خانگی شناسایی، حمایت، رشد و توسعه داده شوند.
منصوری نژاد در گفتگو با سایت اخبار طلا گلدنیوز عنوان کرد: ارزش گوهر سنگ دمانتوئید و گارنت کرمان در بازارهای جهانی کیلویی 5 میلیون دلار است که این سنگ از چند معدن در استان کرمان استخراج می شود.
رییس انجمن تولیدکنندگان و صادرکنندگان طلا، جواهر، نقره و سنگ های قیمتی استان کرمان بیان داشت: در استان کرمان 40 نوع کانی و سنگ نیمه قیمتی و دو نمونه سنگ قیمتی دمانتوئید گارنت و فیروزه شهر بابک وجود دارد که سنگ فیروزه شهر بابک نیز از معدن مس میبد و مس شهر بابک استخراج می شود.
وی افزود: بر اساس آمار موجود بین 20 تا 30 درصد استخراج طلا و نقره کشور در استان کرمان انجام می شود و به طور کلی، استان کرمان پتانسیل بالایی در حوزه معادن دارد و میتواند نقش کلیدی در توسعه اقتصادی کشور ایفا کند.
منصوری نژاد تصریح کرد: متاسفانه علیرغم پتانسیلهای زیادی که در کرمان وجود دارد درصد کمی از وسعت استان کرمان تحت اکتشافات قرار گرفته و شناسایی پهنه ها محدوده معادن سنگ های قیمتی کرمان نیازمند برنامهریزی دقیق و سرمایهگذاری مناسب است.
وی اظهار داشت: در این راستا نیز انجمن درخواستی به اتاق بازرگانی داده تا برای شناسایی پهنه ها و برگزاری مزایده ، کارشناسان خارجی و داخلی را حمایت کند تا گوهر سنگهای گرانبهای فیروزه و دمانتوئید اصولی و حرفه ای استخراج شود.
فیروزه شهر بابک
گارنت دمانتوئید
انجمن طلا کرمان
اخبار مرتبط
نظرات
دیدگاهی ثبت نشده نظر تو چیه؟
برترین مطالب
لیست قیمت
نظری ثبت نشده