حفظ منافع صنف اولویت بازرس اتحادیه طلا و جواهر شیراز
هدف بازرس اتحادیه تامین منافع صنف است و هدف این ادارات تامین منافع اصناف لذا با تعامل و هماهنگی می توان نتایج خوبی داشت.
پروانه کاوسی(خبر نگار)
1402/05/14 | 00:05
به گزارش پایگاه خبری جهان طلا(گلدنیوز)؛ راسخ ، بازرس هیات مدیره اتحادیه طلا و جواهر شیراز بیان داشت: هدف بازرس اتحادیه تامین منافع صنف است و هدف این ادارات تامین منافع اصناف لذا با تعامل و هماهنگی می توان نتایج خوبی داشت.
وی افزود:در همین راستا نیز جلسات مشترکی با ادارات استاندارد، بازرسی، اتاق اصناف، نیروی انتظامی و ... برگزار شد و بهترین اقدامی که در این راستا انجام شد این ارگان ها بدون هماهنگی اتحادیه وارد بازار نمی شدند.
راسخ تصریح کرد: در گذشته یک عضو از اعضای هیات رئیسه به انتخاب خود اعضا وظیفه بازرسی را بر عهده داشت و هیچ نظارتی بر عملکرد و اقدامات هیات رئیسه نداشت چرا که خودش عضو هیات رییسه بود ولی از سال 92 به بعد با اصلاح قانون نظام صنفی، بازرس خارج از اتحادیه و با انتخاب اعضای اتحادیه وظیفه بازرسی را بر عهده می گیرد.
اهمیت کنترل و بازرسی در شیراز به عنوان گلوگاه ورود طلاهای قاچاق
بازرس هیات رییسه اتحادیه طلا و جواهر شیراز بیان داشت: نظارت بر کار هیات رییسه و اعلام گزارش عملکرد سه ماهه هیات مدیره اتحادیه به اتاق اصناف، ارائه طرح و پیشنهادها و نظارت بر انجام وظایف و اقدامات هیات رییسه از جمله وظایف بازرس هیات مدیره اتحادیه طلا و جواهر است.
ضرورت تفاهم بازرس با ارگان های مرتبط با بازرسی
وی اظهار داشت: بازرسین باید نکته بین بوده و نظارت کامل بر اعمال هیات رییسه داشته باشند تا اعضای هیات رییسه برخلاف قوانین کاری انجام ندهد، در حق اعضای زیر پوشش خود ظلم نکنند، پول بی جا نگیرند و بودجه ها را هدر ندهند.
راسخ با بیان اینکه کار بازرس هیات مدیره اتحادیه طلا و جواهر، نظارت بر بازار نیست گفت: بازرس ناظر بر اعمال هیات رییسه است و بایستی از اعضا بخواهد که اگر در حق آنها کوتاهی شد انعکاس دهند تا بررسی شود.
وی تصریح کرد:در شهر شیراز به دلیل اینکه بازرس با اعضا همکار است، خواه ناخواه معمولا با اعضا تفاهم داشته و دوستانه کنار هم کار می کنند و اعضای هیات مدیره نیز تلاش می کنند خلافی انجام ندهند تا بازرس ایراد بگیرد ولی ممکن است در شهرهای دیگر بازرس بیشتر بتواند دخالت کند.
بازرس هیات رییسه اتحادیه طلا و جواهر شیراز با تاکید بر اینکه شیراز گلوگاه ورود کارها و مصنوعات طلای خارجی است و از کشور های خلیج فارس و امارات کارهای خارجی وارد شیراز و استان فارس می شود و از آنجا به شهرهای دیگر قاچاق می شود که برای کنترل ورود کالاهای قاچاق ضروری است اتحادیه با ادارات استاندارد، قاچاق کالا و... هماهنگ باشند بیان داشت: خدمات بهتر و نظارت بیشتر بر عملکرد اتحادیه، هیات رییسه باید حس کند که بازرس هیات مدیره، بازرس آنها نیست بلکه همکار آنها است.
راسخ اذعان داشت: اکنون بر اساس قانون جدید، اغلب بازرس ها از پیشکسوتان انتخاب می شوند و با توجه به این مهم ضروری است که هیات رییسه با بازرس تعامل و دوستی داشته و بازرس را طرف مشورت و همکاری قرار دهد.
وی در ادامه با اشاره به فرآیند صدور پروانه کسب بیان داشت: مشکل جدید صنف طلا و جواهر کوتاه شدن دست اتحادیه از نظارت و بررسی در روند صدوره جواز کسب است.
بیشتر بخوانید:با توجه به راه اندازی سامانه صدور مجوز ها، هر فردی که بخواهد متقاضی پروانه کسب باشد وارد سامانه شده و بدون نظارت اتحادیه پیرو درخواست اینترنتی او پروانه و جواز کسب برای او صادر می شود که این معضل بزرگی است برای اصناف که بعد ها نتایج منفی آن مشخص می شود.
ترند
پیشنهاد ویژه
بازرس اتحادیه
سامانه صدور مجوز
هیات مدیره اتحادیه طلا و جواهر شیراز
اخبار مرتبط
نظرات
دیدگاهی ثبت نشده نظر تو چیه؟
برترین مطالب
لیست قیمت
نظری ثبت نشده