درحاشیه نمایشگاه تبریز
رئیس انجمن تولیدکنندگان طلاوجواهر تهران : مهمترین مسئله امروز میزطلا ؛ غیبت نقش و جایگاه صنعت طلا در برنامه هفتم توسعه کشور است.
امیر کشانی(سردبیر)
1402/08/29 | 14:08
به گزارش گلدنیوز ، سومین میز طلای کشور پنج شنبه (25 آبان 1402) در اتاق اصناف تبریز و با حضور تعدادی از مسئولان دولتی از جمله معاون صنایع عمومی وزارت صمت و برخی اعضاء صنف طلاوجواهر ایران برگزار شد.
در همین رابطه اسفندیار سیفی ، رئیس انجمن تولیدکنندگان و صادرکنندگان طلاوجواهر استان تهران با تشکر از زحمات معاون وزیر صمت برای تشکیل منظم جلسات میز طلا به گلدنیوز گفت: اشکال اساسی ما در جلسات میز طلا این است که نتایج و عملکرد دوره های قبلی میزطلا را آسیب شناسی نمی کنیم تا چراغ راهی برای تصمیمات آینده باشد .
ایشان تاکید کرد تا آنجا که مستندات گواهی میدهد متاسفانه تا امروز اهداف راهبردی و برنامه عملیاتی میز طلای کشور تدوین نشده و کلیات اقدامات بر اساس ضرورت های مقطعی انجام شده است.
رئیس انجمن تولیدکنندگان و صادرکنندگان طلاوجواهر استان تهران ادامه داد: متاسفانه در برنامه هفتم توسعه کشور هیچ جایگاهی برای صنعت طلا در نظر گرفته نشده و هیچ ردیف بودجه ای برای رشد و توسعه این صنعت دیده نشده است.
سیفی تاکید کرد: در حال حاضر مهمترین دستورکار میزطلا باید بررسی این موضوع باشد که چرا صنعت طلا در برنامه هفتم توسعه هیچ نقش و جایگاهی ندارد؟!
ایشان در خصوص مهمترین مسائل مطرح شده در سومین میز طلای کشور به گلدنیوز گفت: امروز در جلسه میز طلا از کد آیسیک نقره و همچنین واردات شمش طلا صحبت شد اما در خصوص رونق تولید و توسعه صادرات طلاوجواهر هیچ تصمیمی گرفته نشد.
ایشان ادامه داد: یکی از موضوعات محوری سومین میز طلا ، ساخت شهرک صنعتی طلا بود که متاسفانه هیچ طرح توجیهی مشخصی برای آن وجود نداشت.
وی افزود: باید بدانیم که صرف تجمیع تولیدکنندگان در یک برج یا شهرک ، مشکل رونق تولید و توسعه صادرات مصنوعات طلا را حل نخواهد کرد.
رئیس انجمن تولیدکنندگان و صادرکنندگان طلاوجواهر استان تهران با گلایه از نبود تولیدکنندگان و صادرکنندگان واقعی در جلسات میز طلا گفت: پیشنهاد ما این است که کارگروهی مرکب از نخبگان، فعالان صنفی و دولتی اهداف راهبردی صنعت طلا را تدوین و تا حصول نتیجه دنبال کنند.
اسفندیار سیفی با مطرح کردن پیشنهاد تهاتر زمین بین نمایشگاه های ایران و ترکیه گفت: بهترین راه برای توسعه صنعت نمایشگاهی ما این است که به تولیدکنندگان ماشین آلات ترکیه در نمایشگاه های ایران غرفه رایگان داده شود و به همین تناسب به تولیدکنندگان ایرانی هم در نمایشگاه ترکیه غرفه داده شود.
ایشان ادامه داد: در کنار اعزام هیات های تجاری به کشورهای خارجی باید زمینه ورود هیات های تجاری خارجی به کشور را فراهم کنبم.
انتهای پیام
تهران
ترند
میز طلا
اخبار مرتبط
نظرات
دیدگاهی ثبت نشده نظر تو چیه؟
برترین مطالب
لیست قیمت
نظری ثبت نشده