نمایشگاه، فروشگاه نیست
نامدار خلیلیان: نمایشگاه های صنعت طلا و جواهر محل تبادل اندیشه، توانمندی و برقراری ارتباطات با هم صنفان است.
امیر کشانی(سردبیر)
1400/10/20 | 00:10
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی گلدنیوز؛ مهندس نامدار خلیلیان، مدیر عامل موسسه گوهر شناسی نامی در حاشیه هفتمین نمایشگاه طلا و جواهر مشهد گفت: هدف از حضور در نمایشگاه های طلا و جواهر معرفی برند و آشنایی با همکاران است و نمی توان از آن توقع فروش محصول داشت. با حضور در نمایشگاه ها در واقع بستر برای همکاری با همکاران در دیگر شهرستان ها فراهم می شود.
وی حضور در هفتمین نمایشگاه طلا و جواهر مشهد را تجربه موفق و خوبی برشمرد و عنوان کرد: در این نمایشگاه با توجه به اینکه شهر مشهد قطب تولید طلا وجواهر هست توانستیم علاوه بر معرفی موسسه و آشنایی با همکاران سفارش هایی برای سنگ های خود بگیریم
خلیلیان با بیان اینکه نمایشگاه مشهد به نسبت نمایشگاه های دیگر که تا کنون برگزار شده، قوی ترین نمایشگاه بوده است گفت: این نمایشگاه اطلاع رسانی و تبلیغات محیطی بسیار برنامه ریزی شده و منظمی داشت و خوشبختانه مردم از برگزاری آن کاملا مطلع بوده و استقبال خوبی داشتند.
مدیر عامل موسسه گوهر شناسی نامی ادامه داد: خوشبختانه ایراد و نقصی که نمایشگاه تهران دارد و بارها متذکر شده ایم در این نمایشگاه نبود و ساعات برگزاری نمایشگاه از ساعت 16 تا 21 عصر بود در حالی که نمایشگاه تهران از ساعت 8 صبح تا 15عصر برگزار می شود که در این ساعات مشتریان که اصطلاحا مشتریان خانه دار اطلاق می شوند به دلیل اینکه شاغل بوده و سرکار هستند، امکان بازدید از نمایشگاه را ندارند.
خلیلیان اظهار داشت: با توجه به اینکه به دلیل ترافیک تهران امکان برگزاری نمایشگاه در ساعات عصرگاهی نیست به نظر من باید مسئولین تصمیمی اتخاذ کنند و برای استقبال بیشتر، یا تغییر مکان نمایشگاه یا تغییر روزهای برگزاری صورت بپذیرد.
ایشان در ادامه با اشاره به اصلاح قانون مالیات بر ارزش افزوده و اجرای آن از 13 دی ماه گفت: با اصلاح قانون مالیات بر ارزش افزوده شاید از بخشی از مشکلات و معضلات صنعت طلا خلاص شده باشیم ولی در بخش جواهرات این قانون نیاز به بازبینی دارد.
وی افزود: بخش جواهرات بخش بزرگی از خانواده هنر صنعت طلا می باشد که باید به آن توجه ویژه شود.
خلیلیان تصریح کرد: محاسبه مالیات بر ارزش افزوده در طلا مشخص است چون در فاکتورها وزن طلا که مشخص بوده و مابقی اجرت و سود است که مالیات بر ارزش افزوده از آن محاسبه می شود ولی در مورد جواهرات بسیار متغیر است به طوری مثال یک الماس یک قیراطی با تراش برلیان از قیراطی هزار دلار تا 7 هزار دلار می توانیم بخریم و اینکه چقدر از جنس جواهر ما اصل وچقدر سود است در هاله ای از ابهام قرار دارد.
وی تاکید کرد این ابهامات در بخش جواهر در مورد اجرای قانون مالیات بر ارزش افزوده جدید وجود دارد که ممکن است مشکلات بسیاری را ایجاد کند که ضرورت دارد علاج واقعه قبل از وقوع انجام دهند.
انتهای پیام/
ترند
پیشنهاد ویژه
نامدار خلیلیان
نمایشگاه طلاوجواهر مشهد
اخبار مرتبط
نظرات
دیدگاهی ثبت نشده نظر تو چیه؟
برترین مطالب
لیست قیمت
نظری ثبت نشده