بزرگترین رویداد طلایی در کشور / حضور بنکداران در نمایشگاه تهران

بزرگترین رویداد طلایی در کشور - حضور بنکداران در نمایشگاه تهران

نمایشگاه طلا و جواهر تهران در تاریخ 9 تا 12 بهمن ماه 1400 در فضایی به مساحت 13 هزار متر مربع از ساعت 8 الی 15  برگزار می شود.

امیر کشانی(سردبیر)

1400/10/22 | 00:10

نظری ثبت نشده

بزرگترین رویداد طلایی در کشور - حضور بنکداران در نمایشگاه تهران

رییس اتحادیه تولید کنندگان و صادر کنندگان طلا و جواهر ایران گفت: خوشبختانه استقبال برای شرکت در نمایشگاه بین المللی طلا، و جواهر تهران بسیار خوب بوده و ظرفیت سالن های پیش بینی شده برای شرکت کنندگان تکمیل شد که با رایزنی با شرکت سهامی نمایشگاهی و سازمان توسعه تجارت یک سالن به ظرفیت نمایشگاه اضافه شد تا امسال با همت تولیدکنندگان و صنعتگران و حمایت مسئولین ، بزرگترین رویداد طلایی در کشور برگزار شود.

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی گلدنیوز ؛ سید حجت شفائی، رییس اتحادیه تولید کنندگان و صادر کنندگان طلا و جواهر ایران در حاشیه هفتمین نمایشگاه طلا و جواهر و نقره مشهد گفت: نمایشگاه امسال تهران یکی از باشکوه ترین نمایشگاه ها است که با حضور تولید کنندگان، عرضه کنندگان، بنکداران، گوهر سنگ ها ، صنایع وابسته و ابزار آلات برگزار خواهد شد.

وی افزود: با توجه به تغییر رویکردی که درچند نمایشگاه اخیر در شهرهای اصفهان، شیراز ، مشهد و اکنون در تهران شاهد آن هستیم حضور بنکداران در نمایشگاه است که در نمایشگاه تهران علاوه بر تولید کنندگان، بنکداران و عرضه کنندگانی شرکت دارند که با تولید کنندگان خرد و بزرگ همکاری داشته و در یک مجموعه مشارکتی، تولیدات تولید کنندگان را در نمایشگاه عرضه خواهند کرد.

بنکداران، معرف و پیشانی تولیدکنندگان

شفائی ادامه داد: امروزه بسیاری از بنکداران در امر تولید سرمایه گذاری و مشارکت می کنند و بالطبع وقتی یک بنکدار در نمایشگاهی شرکت می کند قطعا با 10 تا 20 تولید کننده در ارتباط است و کارهای تولید کنندگان را در غرفه نمایشگاهی خود عرضه می کند.

رییس اتحادیه تولید کنندگان و صادر کنندگان طلا و جواهر ایران گفت: حضور بنکداران در نمایشگاه طلا و جواهر منعی ندارد و اتفاق خوبی است و می تواند بنکداران را ترغیب و تشویق به مشارکت و سرمایه گذاری با تولید کنندگان کند و  در نتیجه این مشارکت ها حوزه تولید در صنعت طلا و جواهر کشور پویا شود.

نمایشگاه محلی برای تعامل موثر با مسئولان

شفائی با تاکید بر اهمیت هدفمند بودن برگزاری نمایشگاه ها گفت: برگزاری  نمایشگاه ها به صورت یک هیجان زود گذر یکی از معایب برگزاری نمایشگاه ها است و متاسفانه  ما بسیاری از نمایشگاه ها را به صورت کلیشه ای برگزار کرده ایم و فقط مسئولین از نمایشگاه ها بازدید داشته و از فرصت حضور مسئولین در نمایشگاه ها استفاده چندانی نداشته ایم و به همین دلیل آن خروجی مثبتی که در بحث ارتباط با مسئولین از نمایشگاه انتظار داشته ایم محقق نشده است.

وی اظهار داشت: هر تشکل و اتحادیه که نمایشگاه برگزار می کند باید تمام مشکلات و چالش ها و فرصت ها را مکتوب کند و وقتی مسئولین از نمایشگاه بازدید می کنند مشکلات را به صورت اختصاصی و دسته بندی شده به مسئول سازمان مربوطه ارائه دهد تا با پیگیری و تعامل برخی از آنها را رفع کنند.

نمایشگاه طلا و جواهر مشهد

وی در ادامه با اشاره به برگزاری هفتمین نمایشگاه طلا و جواهر در مشهد گفت: نمایشگاه مشهد یکی از قدیمی ترین نمایشگاه های صنعت طلا و جواهر بود که بنا به دلایلی متاسفانه در چند سال اخیر برگزاری این نمایشگاه وقفه افتاد و این وقفه باعث کند شدن مسیر آن شد ولی خوشبختانه امسال نمایشگاه خوبی برگزار شد و نشان داد که این نمایشگاه رو به رشد است تا به جایگاه قبلی خود برسد.

شفائی ادامه داد: همزمان با هفتمین نمایشگاه طلا و جواهر مشهد جلسه هم اندیشی اتحادیه های طلا و جواهر سراسر کشور در مورد اجرایی شدن قانون مالیات بر ارزش افزوده  برگزار شد که برگزاری این نشست مواهبی خوبی داشت و در مورد مسائلی مانند قانون جدید مالیات بر ارزش افزوده، تبصره ۴ماده ۱۸ قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز و .. مباحثی مطرح  و همفکری و تعامل نظر شد.

وی اظهار داشت: قانون مالیات بر ارزش افزوده که حتی قانون نبود و قرار بود به صورت آزمایشی یکسال در یک شهر اجرا شود، برای صنف طلا و جواهر  چالش زیادی ایجاد کرد که با پیگیری ها خوشبختانه اصلاح شد ولی متاسفانه هنوز زیر ساخت های لازم که در قانون پیش بینی شده است توسط سازمان مالیاتی آماده نیست که این آماده نبودن زیر ساختها می تواند صنف ما را دوباره دچار چالش کند.

علاج واقعه قبل از وقوع

رییس اتحادیه تولید کنندگان و صادر کنندگان طلا و جواهر ایران با اشاره به برخی از مشکلات و چالش هایی که ممکن است برای صنف ایجاد شود گفت: رسالت اتحادیه ها به عنوان پل ارتباطی بین بخش خصوصی، اعضا، دولتمردان و مردم این است که معضلات را شناسایی و رصد کنند و با تشکیل اتاق های فکر ، کارگروه ها و کمیسیون های تخصصی مانند کارگروه های مالیاتی، حقوقی و .. در تعامل موثر با سازمان های مربوطه از ایجاد مشکلات تازه پیشگیری کنند.

گفتنی است سیزدهمین دوره نمایشگاه بین المللی طلا، نقره، جواهر، ساعت و صنایع وابسته تهران در تاریخ 9 تا 12 بهمن ماه 1400 در فضایی به مساحت 13 هزار متر مربع از ساعت 8 الی 15  برگزار می شود.

انتهای پیام

برچسب:

ترند

پیشنهاد ویژه

نمایشگاه طلاوجواهر تهران

اتحادیه تولیدکنندگان و صادرکنندگان طلاوجواهر

اخبار مرتبط


نظرات

نظردهی

دیدگاهی ثبت نشده نظر تو چیه؟

کامنتی برای این پست وجود ندارد

برترین مطالب

لیست قیمت