شانزدهمین نمایشگاه طلاوجواهر تبریز پس از یک وقفه 10ساله
رئیس اتحادیه طلا و جواهر تبریز: شانزدهمین نمایشگاه بین المللی طلا، جواهر نقره و گوهر سنگ ها و ماشین آلات و صنایع وابسته از 22 تا 25 تیرماه در محل نمایشگاه بین اللی تبریز برگزار می شود.
دبیر خبر(دبیر خبر)
1401/04/08 | 00:04
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی جهان طلا (گلدنیوز)؛ مهدی بهرمانی، رئیس اتحادیه طلا و جواهر تبریز در گفتگو با گلدنیوز بیان داشت: شانزدهمین دوره نمایشگاه طلاوجواهر تبریز پس از یک وقفه 10 ساله برگزار می شود.
وی افزود: آخرین دوره نمایشگاه طلاوجواهر تبریز که به همت اتحادیه طلا و جواهر تبریز برگزار شد در سال 91 بود که پس از آن 2 تا 3 دوره شرکت نمایشگاه ها به دلیل اینکه خواسته های اتحادیه را تمکین نکرد و در برگزاری بیشتر نگاه اقتصادی داشتند تا نگاه به توسعه صنعت و صنف طلا و جواهر لذا اتحادیه طلاوجواهر تبریز از برگزاری نمایشگاه صرفنظر کرد.
بهرمانی اظهار داشت: با توجه به اینکه برگزاری نمایشگاه ها و حضور تولیدکنندگان در نمایشگاه ها به دلیل همین عدم فروش و صادرات طلا نتوانسته ارزش افزوده برای تولید کننده ایجاد کند و بازخوردی در فروش تولید کنندگان نداشته است؛ متاسفانه شاهد استقبال کم تولیدکنندگان از نمایشگاه ها هستیم.
رئیس اتحادیه طلا و جواهر تبریز با تاکید بر ضرورت اصلاح قوانین حوزه صادرات طلا برای رونق صنعت طلا و جواهر بیان داشت: صنعت طلا و جواهر کشور این پتانسل را دارد که بخشی از نیازهای کشورهای همسایه را تامین کنند ولی به دلیل همین قوانین دست و پا گیر در حوزه صادرات این امکان وجود ندارد.
بهرمانی خاطر نشان کرد: فرودگاه شهر تبریز اولین فرودگاهی بود که امکانات صادرات طلا را داشت ولی اکنون بر اساس قوانین صادراتی، باید طلا ها به تهران جهت ارزیابی ارسال شود که این موضوع کار را برای تولید کننده و تاجر سخت کرده است.
وی با بیان اینکه برای حضور در نمایشگاه طلا و جواهر تبریز از کشورهای دیگر دعوت شده است ولی استقبال چندانی نشده است گفت: به دلیل تحریم ها و ممنوعیت برای بردن طلا از کشور، کشورهای دیگر انگیزه ای برای حضور در نمایشگاه ندارند چرا که برای خرید مصنوعات باید به ازای طلایی که می خواهند از کشور خارج کنند معادل آن طلا و یا ارز بیاورند و انتقال پول هم به کشور به دلیل تحریم سخت است بنابراین حضور کشور های همسایه در نمایشگاه بسیار سخت است.
بهرمانی با بیان اینکه در حال حاضر با توجه به شرایط موجود کشور مصرف داخلی مصنوعات طلا نیز در کشور کاهش یافته است گفت: در حال حاضر میزان تولیدات مصنوعات 3 برابر میزان مصرف داخلی است که برای این افزایش تولید باید بازار هدفی ایجاد شود و مانند کشور ترکیه که مصنوعات خود را در بازار هدف عراق، اربیل، آذربایجان، دبی و ... توزیع و به فروش می رساند.
وی با اشاره به سابقه تبریز در برگزاری نمایشگاه های طلا و جواهر و استقبال خوب روسای اتحادیه ها در نمایشگاه های تبریز بیان داشت:
تبریز اولین نمایشگاه صنعت طلا و جواهر کشور را در دهه 80 برگزار کرده است.
رئیس اتحادیه طلا و جواهر تبریز در ادامه با بیان اینکه در حال حاضر تعداد تولید کنندگان طلا و جواهر به یک چهارم کاهش یافته است بیان داشت در تبریز یک هزار و 150 سازنده وجود دارد که 600 تولید کننده کد استاندارد دارند و فعال هستند.
بهرمانی وجود چند صدایی در صنف برای برگزاری نمایشگاه ها و پیگیری امور صنفی را از مشکلات صنف طلا وجواهر بیان کرد و گفت: وجود تشکل ها و انجمن های مختلف باعث شده که یک تریبون واحد برای پیگیری امور و یک صدایی در صنف نداشته باشیم .
وی بر ضرورت داشتن اتحاد و همدلی برای پیشرفت صنف طلا و جواهر تاکید کرد و بیان داشت: مشکلات و مسائل صنف که در جلسات با مسئولین مطرح می شود را می توان با یک صدایی پیگیری کرد.
انتهای پیام/
ترند
پیشنهاد ویژه
تبریز
نمایشگاه طلاوجواهر
شانزدهمین دوره نمایشگاه تخصصی طلا و جواهر تبریز
مهدی بهرمانی
اخبار مرتبط
نظرات
دیدگاهی ثبت نشده نظر تو چیه؟
برترین مطالب
لیست قیمت
نظری ثبت نشده