تغییر زمان چهاردهمین نمایشگاه طلا وجواهر تهران

تغییر زمان چهاردهمین نمایشگاه طلا وجواهر تهران

چهاردهمین نمایشگاه بین المللی طلا، جواهر، نقره ، ساعت و صنایع وابسته اسفند ماه برگزار می شود.

پروانه کاوسی(خبر نگار)

1401/11/16 | 00:11

نظری ثبت نشده

تغییر زمان چهاردهمین نمایشگاه طلا وجواهر تهران

به گزارش پایگاه خبری طلا (گلدنیوز)،رئیس اتحادیه تولید کنندگان و صادرکنندگان طلا، جواهر، نقره وسنگ های قیمتی ایران گفت:‌ زمان برگزاری نمایشگاه طلا و جواهر تهران که مقرر بود در تاریخ 18 تا 21 بهمن برگزار شود در تاریخ 2 تا 5 اسفند ماه برگزار می شود. 

سید حجت شفائی، رئیس اتحادیه تولید کنندگان و صادرکنندگان طلا، جواهر، نقره وسنگ های قیمتی ایران افزود: چهاردهمین نمایشگاه بین المللی طلا، جواهر، نقره ، ساعت و صنایع وابسته با هدف آشنایی هرچه بیشتر تولیدکنندگان و صادرکنندگان با آخرین دستاوردها و تکنولوژی پیشرفته و نوین این حوزه از 2 تا 5 اسفند ماه برگزار می شود.

وی افزود: این نمایشگاه در فضای سرپوشیده 6 هزار متر مربع و توسط اتحادیه تولید کنندگان و صادرکنندگان طلا،  نقره، جواهر و سنگ‌های قیمتی، شرکت سپنتاس کیش و با همکاری اتحادیه های همکار برگزار می‌شود.

شفائی تصریح کرد:‌ چهاردهمین نمایشگاه طلا، نقره، جواهر تهران از ساعت 8 صبح تا 15 بعد ازظهر در سالن های 7 و 8 و 9 سایت سئول محل دائمی نمایشگاه بین المللی تهران برای بازدید علاقمندان برپا می شود.

وی خاطر نشان کرد:‌ این نمایشگاه به دلیل نزدیکی با نمایشگاه طلا و جواهر شیراز و حضور برخی تولید کنندگان در نمایشگاه شیراز و تغییر مجری برگزار کننده نمایشگاه که قرار بود امسال شرکت نمایشگاهی نمایشگاه را برگزار کند، ولی بر اساس تصمیم سازمان توسعه و تجارت و شرکت سهامی نمایشگاهی مجری به شرکت سپنتاس کیش تغییر کرد.

حضور هیات تجاری هند در نمایشگاه طلا و جواهر تهران

شفائی ادامه داد: به جهت معرفی تکنولوژی ها و سرمایه گذاری در صنعت طلا و رونق و افزایش سهم صادرات ایران در جهان تلاش شده از هیات های تجاری برای حضور در این نمایشگاه دعوت شود که در این راستا پیگیری هایی برای دعوت هیات تجاری از هنگ کنک انجام شده که با توجه به نزدیکی زمان نمایشگاه هنگ کنک به نمایشگاه تهران مقدور نشد، ولی جهت دعوت از هیات تجاری هند پیگیری هایی انجام شده است.

وی خاطر نشان کرد: هدف از دعوت هیات های تجاری با توجه به بالا بودن علم و تکنولوزی آنها  تشویق به سرمایه گذاری و مشارکت در تولید طلا در ایران  و ایجاد نمایندگی های تولید و افزایش سهم صادرات طلای ایران است.

تغییر زمان چهاردهمین نمایشگاه طلا وجواهر تهران

بن بست طلا در ایران

رئیس اتحادیه تولید کنندگان و صادرکنندگان طلا و جواهر ایران با بیان اینکه نمایشگاه تهران ارزی است و مشارکت کننده خارجی کمتری دارد بیان داشت: برخی شرکت های خاررجی به صورت نمایندگی ارزی شرکت کرده اند. 

شفائی اذعان داشت: در این نمایشگاه برخی از طبق قانون برای حمایت از تولید،  ورود طلا و مصنوعات ساخته شده به کشور ممنوع است و بر همین اساس هیچ شرکت خارجی نمی تواند در نمایشگاه های ایران شرکت کند و از طرف دیگر نیز به دلیل تحریم های ضالمانه آمریکا و تحریم طلا، ایران هم نمی تواند در نمایشگاه های خارجی پاویون و غرفه داشته باشد و مصنوعات و تجهیزات خود را در نمایشگاه های خارجی ارائه دهد و برای حضور در نمایشگاه های خارجی بایستی تولیدات خود در در قالب شرکت های خارجی مثلا شرکت های ترکیه ای ارائه دهد که این مهم یکی از معضلات صنعت طلا و جواهر است.

وی با بیان اینکه سالن های 8 و 9  اختصاص به عرضه محصولات طلا و جواهر نقره و سنگ های قیمتی  دارد و سالن 7 مختص ماشین آلات ابزار و تجهیزات و است بیان داشت: ابراز و تجهیزات و ماشین آلات نوین از کشور های ایتالیا، آلمان و ترکیه، چین، تایلند، آلمان در این نمایشگاه در معرض دید قرار می گیرد.

رئیس اتحادیه تولید کنندگان و صادرکنندگان طلا و جواهر ایران بیان داشت:‌ در حوزه گوهر سنگ هم با توجه به اینکه 12 درصد منابع سنگی در ایران است و ایران از این حیث  غنی می باشد و  و از نظر تراش سنگ ها هم جایگاه خوبی دارند از کشور های ارمنستان و قزاقستان به صورت مستقیم در نمایشگاه حضور داشته و برای ارائه محصولات خود غرفه گرفته اند.

تجلیل از چهره های ماندگار صنعت طلا و جواهر

شفائی ادامه داد: در حاشیه این نمایشگاه  رونمایی  از تجهیزات و دستاوردهایی شرکت های دانش بنیان در حوزه طلا و جواهر ،کارگاه های ویژه و رویداد استارتاپی،  ورکشاپ های آموزشی در حوزه تولید و فروش طلا و جواهر و ... با همکاری شرکت نمایشگاهی  برگزار خواهد شد و از چهره های ماندگار و پیشکوستان این هنر صنعت تجلیل می شود.

وی گفت: در این نمایشگاه از روسای اتحادیه ها استان های متولی تولید طلا و جواهر نیز برای بازدید دعوت شده  و مقرر است در حاشیه نمایشگاه نشست مشترکی  با مسئولان سازمان توسعه تجارت، وزارت صنعت و معدن، ستاد مبارزه با قاچاق طلا و روسای اتحادیه ها و ...  برگزار و چالش های صنفی بررسی شود.  

ضوابط اختصاصی تبصره 4 ماده 18 چالش روز صنعت طلا و جواهر

شفائی با بیان اینکه سال ها قانون مالیات بر ارزش افزوده  معضل گریبانگیر صنعت طلا و جواهر بود و اکنون ضوابط اختصاصی تبصره 4 الحاقی ماده 18 قانون مبارزه با قاچاق کالا و ارز  این صنعت را به چالش کشیده است وصنعت را دچار اختلال  کرده و موجب خروج سرمایه از این صنعت خواهد شد.

 بیان داشت: بر اساس این ضوابط تعیینی خرید فروش حمل و نگه داری کالاهای موضوع قاچاق بایستی  از  تاریخ 25/7/1401 در حوزه سکه از تاریخ 26/9/1401 در حوزه آب شده فروشی و 25/11/1401 در حوزه مصنوعات طلا و جواهر  اجرایی شود که این ضوابط صنف را دچار اختلال خواهد کرد و همکاران در تهران و شهرستان ها نسبت به این ضوابط انتقاد دارند که امید می رود در اجرای آن بازنگری شود.  

وی ادامه داد: بر اساس این سند ضوابط خرید و فروش و نگهداری،  باید تغییر زمان چهاردهمین نمایشگاه طلا وجواهر تهران تمام موجودی سکه های خود را درسامانه ثبت کند که همکاران برای ثبت آنی خرید و فروش و همچنین میزان دارایی خود در سامانه نسبت به امنیت این سامانه شبهه دارند که آیا تضمینی برای هک نشدن  این سامانه وجود دارد و چه تضمینی برای به خطر نیفتادن و حفظ امنیت دارایی، جان و مال همکاران وجود دارد.

ضرورت اصلاح بخش نامه های مخل صادرات  

شفائی با تاکید بر اینکه با توجه به تحریم صادرات و مشکلاتی ناشی از آن در حوزه صادرات برای افزایش صادرات لازم است زیر ساخت ها و بخش نامه هایی که مخل تولید است اصلاح شود اظهار داشت:‌ بخش نامه های مخل در حوزه تولید و صادرات  با تحریم طلا دست به دست هم صادرات طلا و جواهر را  را دچار مشکل کرده است. که برای پویا شدن این صنعت  بایستی مسئولین صدای این صنعت را بشوند و مشکلات و  موانع سر راه این صنعت را رسیدگی کنند تا این صنعت جایگاه خود را در جهان به دست بیاورد.

در گذشته ایران در حوزه تولید طلا و جواهر جایگاه خوبی داشت ولی متاسفانه  اکنون این  جایگاه تضعیف شده است در حالی که تولید کنندگان بخش خصوصی با  تکیه برتوان خود به جایگاهی رسیده اند  که با کشورهای صاحب نام  از لحاظ کیفیت  و کمیت رقابت می کنند و کشور ایران جز 7 کشور تولید کننده طلا و جواهر در دنیا و 10 کشور مصرف کننده طلا و جواهر است.   

در این باره بیشتر بخوانید:

نمایشگاه طلاوجواهر شیراز فرصتی برای هم اندیشی صنفی

چرا نمایشگاه طلاوجواهر مشهد لغو شد؟  

حاشیه های لغو برگزاری نمایشگاه طلا و جواهر مشهد

انتهای پیام/

برچسب:

ترند

پیشنهاد ویژه

صادرات طلا

نمایشگاه بین المللی طلا

اخبار مرتبط


نظرات

نظردهی

دیدگاهی ثبت نشده نظر تو چیه؟

کامنتی برای این پست وجود ندارد

برترین مطالب

لیست قیمت