رئیس مرکز علمی کاربردی اتحادیه طلا و جواهر تهران:
رئیس مرکز علمی کاربردی اتحادیه طلا و جواهر تهران عنوان کرد: در صنف طلا و جواهر بسیاری از بزرگان و پیشکسوتان صنف تمایل به انتقال کسب و کار و تجربه خود به فرزندان و معتمدین خود هستند ؛ مرکز علمی کاربردی نیز به دنبال این است با طراحی دوره ای خاص ، بزرگان صنفی بتوانند تجربیات خود را منتقل کنند.
امیر کشانی(سردبیر)
1402/08/29 | 14:08
به گزارش پایگاه خبری جهان طلا(گلدنیوز)؛ نسترن علئی، رئیس مرکز علمی کاربردی اتحادیه طلا و جواهر تهران در حاشیه نمایشگاه طلاوجواهر تبریز بیان داشت: با توجه به اینکه صنعتی شدن نیاز به تحقیق و توسعه (R&D) دارد، دانشگاه علمی کاربردی طلا و جواهر قرار است نقش مرکز(R&D) صنف طلا و جواهر را ایفا کند و در این راستا همه تلاش خود را بکار می گیرد.
وی افزود: دانشگاه علمی کاربردی طلا و جواهر برای اینکه بتواند واحد تحقیق و توسعه صنف طلا و جواهر باشد، بسنده به تربیت کارگر و کارشناس ماهر نمی کند و برنامه ریزی را تدوین کرده تا علاوه بر طراحی و اجرای دوره های ترمیک و آزاد برای افراد علاقمند و فعال در صنعت طلا و جواهر، دوره های بیزینسی با رویکرد مهارت پروری و ارتقا صنعت را برای فعالان و بزرگان صنف برگزار کند.
علئی تصریح کرد: قرار نیست دوره های مرکز علمی کاربردی طلا و جواهر به تربیت تعدادی دانشجو و خبره برای ورود به صنعت طلا محدود شود، بلکه بنا است دانشگاه صنعت را تکان دهد که به برای تحقق این مهم باید لیدر ها و فعالان صنعتی هم آموزش ببینند.
رئیس مرکز علمی کاربردی اتحادیه طلا و جواهر تهران با بیان اینکه این آموزش ها با دو هدف صورت می گیرد تصریح کرد: هدف اول ایجاد هم اندیشی هایی بین بزرگان صنف تا به واسطه تسهیم دانش بتوانند دانش خود را برای حل مشکلات بکار گیرند و دوم اینکه به واسطه کسب دانش، سرعت کسب و کار خود را افزایش دهند.
وی اظهار داشت: با توجه به اینکه دنیای علم دنیای پویایی است و همکاران آموزش و پژوهش مرکز علمی کاربردی طلا و جواهر تهران همواره تلاش دارند که در فصول درسی بازنگری هایی داشته تا دروس و آموزش ها کاملا منطبق با نیازهای بازار کار و تکنولوژی بازار ارائه شود لذا به منظور ایجاد تفاوت در محتوا و کیفیت تغییراتی در محتوا و عناوین دروس ایجاد می کنند و تغییرات صرفا با تغییر نام رشته ها و یا دروس انجام نمی گیرد.
علئی در بیان این نوع تغییرات اذعان داشت: در صنف طلا و جواهر بسیاری از بزرگان و پیشکسوتان صنف تمایل به انتقال کسب و کار و تجربه خود به فرزندان و معتمدین خود هستند که این کار در متدولوژی دنیا وجود داشته و نتایج خوبی هم کسب کرده و مرکز علمی کاربردی نیز به دنبال این است با دوره های طراحی شده توسط دانشگاه ، بزرگان صنفی بتوانند تجربیات خود را منتقل کنند.
وی با بیان اینکه سرفصل های درسی در مرکز علمی کاربردی اتحادیه طلا و جواهر به گونه ای طراحی شده که 60 درصد دروس کارگاهی هستند و دانشجویان از ترم اول مستقیما وارد کارگاه ها شده و به طور صد درصدی با فضای کارگاهی آشنا می شوند گفت: به تازگی با حمایت های هیات مدیره جدید تمام تجهیزات کارگاه های این مرکز به روز شده و اکنون دانشجویان با تجهیزاتی کار می کنند که بعد از فارغ التحصیلی این تجهیزات را در کارگاه ها و تولیدی های بسیار بزرگ می بینند و این اتفاق خوب باعث کم شدن فاصله آموزش تا عمل شده است.
رئیس مرکز علمی کاربردی اتحادیه طلا و جواهر تهران در بیان تعامل خوب دانشگاه و اتحادیه طلا و جواهر تهران بیان داشت: به منظور شناسایی و آشنایی با نیازهای صنفی و نیاز روز بازار طلا با هیات مدیره اتحادیه طلا و جواهر تهران هفته ای دو جلسه برگزار می شود که این تعامل باعث در هم تنیده شدن صنف طلا و جواهر و دانشگاه شده است.
وی در بیان تعامل دانشگاه با رسانه نیز اظهار داشت: یکی از راه هایی که باعث می شود دانشگاه مسیر خود را با سرعت بیشتری طی کند استفاده از رسانه ها است و هیچ کس این مهم را نمی تواند در دنیای امروز انکار کند اما مرکز علمی کاربردی در انتخاب رسانه ها دقت داشته و به هر قیمتی خدمات خود را معرفی نمی کند و تلاش دارد افرادی که واقعا مستعد و علاقمند به رشته های طلا و جواهر هستند را شناسایی و آموزش دهد.
انتهای پیام/
تهران
ترند
اخبار مرتبط
نظرات
دیدگاهی ثبت نشده نظر تو چیه؟
برترین مطالب
لیست قیمت
نظری ثبت نشده