مرگ بی صدای صنعت طلا در تکاب

مرگ بی صدای صنعت طلا در تکاب

رئیس اتحادیه زرگران شهرستان تکاب :معادن طلای استان حاضر به همکاری با سرمایه گذران نشدند،سرمایه گذار نیز اقدام به جمع آوری کارگاه نمود

دبیر خبر(دبیر خبر)

1400/08/25 | 00:08

نظری ثبت نشده

مرگ بی صدای صنعت طلا در تکاب

به گزارش پایگاه خبری تحلیلی گلدنیوز؛ نجم الدین میکائیلی ، رئیس اتحادیه زرگران شهرستان تکاب افزود: بسیاری از کهنه کاران این صنعت که استخوان در این شغل شکسته بودند به دلیل مشکلات بازار طلا اعم از نرخ ارز، افزایش قیمت، تورم، مالیات و .. قادر به ادامه فعالیت در این حرفه نبوده و مجبور به تعطیلی واحد طلافروشی خود و از بین رفتن صنعت طلا در تکاب شده است.

وی با اشاره به اینکه در شهرستان تکاب با توجه به راکد شدن فعالیت طلاسازان و فروشندگان در حال حاضر از 40 واحد طلافروشی تنها 22 واحد طلا فروشی و 2 واحد تعمیرات طلا فعالیت دارند گفت: در این شهرستان هیچ کارگاه تولید و ساخت طلا فعال نیست و طلای مورد نیاز شهر از تبریز تامین می شود.

مرگ بی صدای صنعت طلا در تکاب

تشنه لب بودن تولید کنندگان تکاب با وجود دو معدن طلا

میکائیلی تصریح کرد: در شهرستان تکاب دو معدن مهم « زرشوران» و « آق دره» وجود دارد ولی علیرغم پیگیری های اتحادیه و نمایندگان شهر در مجلس، مدیران این دو معدن تا کنون حاضر نشده اند طلایی را در اختیار طلاسازان شهر برای تولید داخلی قرار بدهند .

وی ادامه داد: با توجه به اینکه شهرستان تکاب قطب تامین طلای منطقه است ولی برای احداث کارگاه های ساخت طلا و جواهر به مصداق آب در کوزه و ما تشنه لبان می گردیم با مشکل تامین مواد اولیه مواجه است.

بدعهدی و مقاومت معادن برای تحویل طلا به کارگاه ها

رئیس اتحادیه زرگران شهرستان تکاب اظهار داشت: تا کنون چند نفر از سرمایه گذاران اقدام به احداث کارگاه ساخت و تولید طلا در شهرستان کرده اند و با پیگیری معاون وزیر در امور معادن و نماینده وقت مقرر شده بود معادن طلای مورد نیاز را در اختیار این کارگاه ها قرار دهند که معادن مقاومت کردند و طلایی را تحویل ندادند و در نهایت سرمایه گذار نیز اقدام به جمع آوری کارگاه نمود.

وی در ادامه با تاکید بر اینکه به تازگی بر اساس توافقاتی قرار شده است که معادن به کارگاه های تولیدی طلا بدهند بیان داشت:  متاسفانه برخی بروکراسی های اداری  و وعده و عید هایی که عملی نمی شوند باعث دلسردی سرمایه گذاران شده است و در مجموع این عدم حمایت از تولید در شهرستان باعث شده که طلای معادن به شهرهای دیگر برود ولی در شهر تکاب نباشد.

میکائیلی اظهار داشت: در صورتی که سازمان صنعت ومعدن معادن را مجاب به تحویل طلا به کارگاه های تولیدی کنند و مسئولین نیز در اعطای برخی تسهیلات به سرمایه گذاران کمک کنند، تا سال آینده در شهرستان تکاب  شاهد فعالیت حداقل 10 تولید کننده خواهیم بود.

وی بابیان اینکه تسهیلات و وام هایی با درصد سودهای بالا موجب می شود که سرمایه و آورده اولیه تولید کننده از بین برود بیان داشت:  از آنجایی که هم بانک ها به دنبال منافع خود هستند هم اشخاص به دنبال منافع خود هستند، در این بین فقط صنف است که آسیب می بیند.

 رئیس اتحادیه زرگران شهرستان تکاب با ابراز خرسندی از حذف قانون مالیات بر ارزش افزوده و اعمال آن روی اجرت ها از دی ماه سال جاری گفت: متاسفانه به دلیل اینکه در کشور ما اغلب اقدامات و تصمیمات کارشناسی نیست و آزمایشی مانند هستند، این اقدامات غیر کارشناسی ضررهای بزرگی را به بار می آورد.

مالیات بر ارزش افزوده قانونی که صنف طلا را به زوال و نابودی کشاند

وی اظهار داشت: قانون مالیات بر ارزش افزوده اقدامی بود که در کنار عدم حمایت از صنف طلا و جواهر باعث شد صنف طلا فروشی به سمت زوال و نابودی برود و خریداران طلا و جواهر با خرید طلا ضرر کنند.

میکائیلی تاکیدکرد: مسئولین برای اتخاذ تصمیمات کارشناسی باید از اهل فن و افرادی که به صورت تجربی در این حرفه فعال بودند مشورت می گرفتند چرا که افرادی که امروزه به عنوان کارشناس و مشاور در حوزه های مختلف فعال هستند اغلب فقط به صورت تئوری درس خوانده اند و تجربه عملیاتی ندارند.

رئیس اتحادیه زرگران شهرستان تکاب خاطر نشان کرد: اعمال سیستم یکپارچه برای مطالبه مالیات بر ارزش افزوده می توانند جلوی  وضع برخی مالیات های سلیقه ای را نیز بگیرد و با کاهش قیمت طلا رونق به بازار طلا و جواهر برگردد. 

انتهای پیام/

برچسب:

ترند

طلا

پیشنهاد ویژه

رئیس اتحادیه زرگران شهرستان تکاب

نجم الدین میکائیلی

اخبار مرتبط


نظرات

نظردهی

دیدگاهی ثبت نشده نظر تو چیه؟

کامنتی برای این پست وجود ندارد

برترین مطالب

لیست قیمت