انتظار حضور موثر متولیان دولتی و مسئولین تصمیم ساز در نمایشگاه ها
تولید کننده و پیشکسوت صنف طلا و جواهر گفت: عدم حضور مسئولان دولتی در نمایشگاه ها باعث دلسردی و کاهش انگیزه فعالان صنف می شود.
امیر کشانی(سردبیر)
1400/10/10 | 00:10
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی گلدنیوز؛ عبادالله محمدولی، از تولید کنندگان و پیشکسوتان صنف طلا و جواهر گفت: اگر متولیان امور حاکمیتی مانند وزارت سمت، وزارت دارایی، وزارت تعاون، دستگاه های تصمیم ساز در بخش کلان کشور در نمایشگاه های صنف طلا و جواهر حضور یابند و با مدیران نمایشگاه و فعالان شرکت کننده در نمایشگاه ها نشست های تخصصی برگزار کنند می تواند بخشی از مسائل و مشکلات صنف را واکاوی کنند.
وی با بیان اینکه تا زمانی که باور مسئولین در رابطه با صنف طلا و بخش تولید طلا محقق نشود این مشکلات وجود خواهد داشت گفت: باید نگرش مسئولین که متاسفانه در این چند دهه اخیر از تولید فاصله گرفته است تغییر کند، از وابستگی به نفت دوری کنند و قوانینی اتخاذ کنند که در راستای حمایت از تولید باشد.
این كارشناس صنف طلا و جواهر كشور اظهار داشت: متاسفانه آن چیزی که امروز شاهد هستیم این است که موانع موجود و مسائل در کشور ما ضد تولید و ضد اشتغال است و در دولت جدید که رویکرد بر باز کردن گره مشکلات می باشد و دغدغه اشتغال و ارزآوری را دارد انتظار می رود حمایت از تولید در اولویت قرار گیرد.
وی با تاکید بر اینکه سال های سال است که ابر قدرت ها از برخی کشورهایی که می خواهند به منافع برسند دست برنمی دارند لذا برای حفاظت از منافع کشور می بایست فکر اساسی کرد تا دستمان در جیب خودمان باشد و دست نیاز به سوی آن سمت مرزها دراز نکنیم.
این تولید کننده و پیشکسوت صنف طلا و جواهر با بیان اینکه مشکل اشتغال کشور در بخش تولید و اشتغال خانگی حل شدنی است بیان داشت: اگر مسئولین و متولیان امر در کنار صنعت باشند نه در روبروی صنعت و صنف طلا و جواهر مورد حمایت قرار بگیرد در بهترین شرایط بیش از 300 تا 400 هزار نیرو را در بخش تولید به خود اختصاص خواهد داد.
وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به اینکه 50 درصد مسائل با حاکمیت ارتباط دارد و 50 درصد مسائل با در کنار هم قرار گرفتن صنف حل می شود گفت: برگزاری نمایشگاه ها و هم اندیشی ها نقش موثری در با هم بودن صنف دارد و اگر این کنار هم بودن ها تمرین شود خیلی از مسائل و مشکلات صنف مرتفع می شود
محمدولی گفت: امید می رود که روزی برسد ایران از تک محصولی بودن و وابستگی به نفت به سمت تولید و تبدیل منابع ملی به کالا برود و بخش تولید و صنایع کشور را مدیریت کند.
این كارشناس صنف طلا و جواهر كشور در ادامه با اشاره به اصلاح قانون مالیات بر ارزش افزوده و اجرای قانون جدید از 13 دی ماه بیان داشت: اجرای قانون مالیات بر ارزش افزوده در 10 سال پیش و بازنگری در آن بعد از 10 سال آسیب های زیادی به اصناف به خصوص صنف طلا و جواهر زد و باعث دوری مردم از بازار طلا شد.
وی افزود: مردم ایران سالیان سال به طلا به عنوان یک سرمایه و پس انداز نگاه می کردند ولی در 10 سال گذشته و دریافت 9 درصد مالیات بر ارزش افزوده این فرهنگ عوض شد و اکنون باید سال های سال زحمت بکشیم تا این خسارت را جبران کنیم.
محمدولی ادامه داد: متاسفانه همیشه ما اجازه می دهیم که بیشتر آزمودن و خطا های ما در عرصه میدانی عملیاتی شود که این امر اشتباه است ما باید قبل از اجرا اقدامات کارشناسی را انجام و با اهل فن مشاوره کنیم و سپس قانون جامع را در میدان عملیاتی کنیم.
این تولید کننده و پیشکسوت صنف طلا و جواهر در بخش دیگری از سخنان خود در مورد عدم حضور تولید کنندگان در نمایشگاه طلا و جواهر گوهر سنگ های مشهد گفت: ضروری است که امنیت حضور تولید کنندگان در صحنه های داخلی و خارجی تامین شود و این وظیفه حاکمیت است، یعنی تولید کننده باید جرات کند در محافل داخلی و مجامع بین المللی خود را پرزنت کند و بدون ترس از مالیات و دارایی در عرصه صادرت ورود پیدا کند.
محمدولی ادامه داد: نمایشگاه طلا و جواهر گوهر سنگ های مشهد به لحاظ کمی و کیفی نسبت به گذشته پیشرفت داشته است و عزیزان تلاش کرده اند تا پرچم صنف و طلا و جواهر حفظ کنند و خوشبختانه شاهد هستیم که تولیدات از لحاظ کیفی بسیار پیشرفت داشته و تولیدکنندگان خود را مسلح به تکنولوژی کرده اند و از ایده های روز استفاده می کنند.
انتهای پیام/
ترند
پیشنهاد ویژه
تصمیم گیری
تولیدکنندگان
حمایت
صنف طلا
عباداله محمدولی
متولیان
اخبار مرتبط
نظرات
دیدگاهی ثبت نشده نظر تو چیه؟
برترین مطالب
لیست قیمت
نظری ثبت نشده