پرینترهای سه بعدی ایران در ترکیه و عراق
ورود دستگاههای خارجی هزینه های بسیاری دارند و خدمات پس از فروششان نیز بالا است و این دستگاهها اگر ارزان و به صرفه نیز باشد هیچ خدماتی ارایه نمی دهند.
دبیر خبر(دبیر خبر)
1400/10/21 | 00:10
در حاشیه نمایشگاه طلا و جواهر مشهد محسن بیات از شرکت پرشیا، طراح پرینتر های سه بعدی در گفتگو با گلدنیوز درباره فناوری پرینترهای سه بعدی و موانع تولید صحبت کرد.
بیات درباره کارکرد پرینتر های سه بعدی گفت: «پرینترهای سه بعدی فناوری جدیدی است که در بسیاری از حوزه ها مورد استفاده قرار میگیرد. در ابتدا پرینترهای فیلامنتی و بعد دی ال پی یا رزینی و در حال حاضر پرینترهای سه بعدی مورد استفاده قرار دارد. اما در صنعت طلا پرینترهای دی ال پی و رزینی مورد استفاده ما هستند زیرا دقت، کیفیت و ظرافت بالایی دارند.»
محسن بیات درباره تولید این دستگاه ها در داخل کشور گفت:« زمانی که ما کار ساخت آن را آغاز کردیم به این فکر افتادیم که خدمات پس از فروش خوب و گارانتی های چند ساله داشته باشیم و این خدمات باعث می شود طلا ساز با اعتماد نزد ما بیایند.»
بیات درباره قطعات این پرینترها گفت:« بیشتر قطعات این دستگاهها ایرانی است اما باید قبول کرد برخی از قطعات مانند مادربورد دستگاه وارداتی است و ساخت آن در داخل توجیه ندارد اما همان برنامه نویسی اش نیز نزد ما انجام می شود.»
شرکت ما به کشورهای افغانستان، ترکیه و عراق صادرات دارد.
ایشان با اعلام اینکه در حال حاضر این شرکت دستگاههایی می سازد که در مقایسه با کشورهای دیگر بسیار ارزان تر است گفت:« بحث دلار و واردات مانع اصلی توسعه است ما برای ورود قطعات به ایران با مشکلات متعددی از جمله گمرک و نرخ دلار روبرو هستیم و این مسئله قیمت تمام شده را بالا می برد.»
انتهای پیام/
ترند
پیشنهاد ویژه
پرینتر سه بعدی
فناوری پرینترهای سه بعدی
اخبار مرتبط
نظرات
دیدگاهی ثبت نشده نظر تو چیه؟
برترین مطالب
لیست قیمت
نظری ثبت نشده