موانع تولید طلا / پرداخت هزینه سه برابری جهت ورود تجهیزات

موانع تولید طلا - پرداخت هزینه سه برابری جهت ورود تجهیزات

غفوریان تولید کننده طلا در مشهد: نبود دستگاه با کیفیت و قیمت مناسب مانع اصلی تولید طلا در ایران است.

دبیر خبر(دبیر خبر)

1400/10/29 | 00:10

نظری ثبت نشده

موانع تولید طلا - پرداخت هزینه سه برابری جهت ورود تجهیزات

غفوریان مدیر طلا و جواهر زرباران (با کد استاندارد k216) در حاشیه نمایشگاه طلا و جواهر مشهد درباره موانع تولید طلا در ایران سخن گفت.

به گزارش گلدنیوز ، غفوریان با اشاره به اینکه با تخصص 10 ساله در طراحی مصنوعات طلا و تولید صفر تا صد طلا و پایه جواهر و نگین اتمی در مشهد فعال است گفت:« با 6 نیروی ثابت و یک کاراگاه 60 متری با دستگاه های ایرانی و خارجی در عرصه طلا مشغول فعالیت است.»

غفوریان با اعلام اینکه اکنون با استاد کاران درجه یک ظرفیت تولید هفته ای سه کیلو طلا را دارد گفت:« این ظرفیت به دلیل کرونا و شرایط بد بازار فروش به هفته ای یک کیلو کاهش پیدا کرده است.»

این تولید کننده مشهدی با اعلام اینکه تولیداتش را به شکل مستقیم به بازار مشهد و تهران ارسال می کند گفت:«کارهای ما با واسطه به تبریز و کرمان و اصفهان هم ارسال می شود.»

افزایش حجم تولید طلا با دستگاه های به روز

غفوریان مانع اصلی تولید طلا و جواهر را دستگاههای بی کیفیت و یا گرانی آنها عنوان کرد و گفت: « دستگاه به روز در سرعت کار موثر است. اگر دستگاه قوی تری داشته باشیم می توانیم تولید بیشتری داشته باشیم. برای مثال دستگاه حرارتی مخراج کاری که در ترکیه مورد استفاده قرار میگیرد با کیفیت بالا می تواند 10 هزار کار تولید کند در حالی که یک استادکار سرعتی در ایران تنها روزی سه هزار کار تولید می کند.»

غفوریان یکی دیگر از موانع تولید را نبود مواد اولیه دانست و گفت:« وقتی شمش تولید می کنیم، باری باید بزنیم که یا رز گلد شود یا سفید اما متاسفانه باری که در ایران است اصل نیست و باعث می شود وقتی با شمش ترکیب شود کار را خشک کند.

در حقیقت باری که در ایران است بیشتر مواقع فیک است و باعث می شود در نهایت کار با کیفیتی از آب در نیاید.

هزینه 3 برابری برای وارد کردن تجهیزات

نقد دیگری که غفوریان به بازار طلا داشت نبود شمش بود و در ادامه گفت:« متاسفانه در تمام دنیا تولیدکنندگان، طلا یا پول می دهند به بانک مرکزی و از دولت شمش می گیرند اما در ایران اگر شمشی هم وجود داشته باشد 5 یا 6 درصد بالاتر باید توسط تولید کننده خریداری شود.»

موانع گمرکی مشکل دیگر تولید به گفته غفوریان است: اگر دستگاهی 10 هزار دلار باشد برای مصرف کننده ایرانی 35 هزار دلار تمام می شود زیرا هزینه گمرک و باربری در ایران بالاست. یک تولیدکننده ایرانی با سه برابر قیمت باید دستگاه مورد نیاز خود را تا تامین کند.

غفوریان با اشاره به دستگاههای ایرانی گفت: برخی از این دستگاهها که در ایران تولید می شود با کیفیت است و با مشابه خارجی رقابت می کند اما برخی دیگر به دلیل قطعات چینی، کیفیت مناسبی ندارد و کار کردن با آنها مشکل ساز است.

می توان گفت نبود دستگاههای به روز و با کیفیت و قیمت مناسب یکی از مهم ترین موانع تولید است.

انتهای پیام/

برچسب:

ترند

پیشنهاد ویژه

اخبار مرتبط


نظرات

نظردهی

دیدگاهی ثبت نشده نظر تو چیه؟

کامنتی برای این پست وجود ندارد

برترین مطالب

لیست قیمت