طلا یک سکوی پرش برای رفع مشکلات مالی حاکمیت
کشور هندوستان با توسعه صنعت طلا توانسته است دست بالا را در دیپلماسی سیاسی به دست آورد و این پتانسیل در کشور ما به مراتب بیشتر از هندوستان است.
امیر کشانی(سردبیر)
1400/11/16 | 00:11
به گزارش گلدنیوز ، یکشنبه ۹بهمن ۱۴۰۰ نشستی تخصصی با عنوان فرصت ها و چالش های پیش روی توسعه صادرات طلا، نقره و گوهرسنگ ها در سالن اصفهان نمایشگاه بین المللی تهران برگزار شد. در روزهای گذشته گزارش هایی از این نشست تقدیم شما عزیزان شد. ادامه این گزارش را ذیل میخوانید:
علیرضا انتخابی در نشست تخصصی فرصت ها و چالش های توسعه صادرات طلا، نقره و گوهرسنگ ها گفت: برخی مواقع این تصور است که تولید باید برای صادرات انجام شود. نظر بنده این است که اگر دولت تولید کننده را حمایت کنند و تولیدکننده نیاز بازار داخل را پوشش دهد آنگاه میتوان سرریز مصرف داخل را به خارج صادر کرد. در غیر این صورت اگر بخواھیم فقط به صادرات فکر کنیم، با پتانسیلی که داریم و موانعی وجود دارد، این کار مثبتی نیست.
انتخابی ادامه داد: خارجی ها نیز ابتدا بررسی میکنند که آیا محصول تولیدی در کشور مبداء مورد استقبال هست یا نه! باید به این نکته توجه کنیم که بزرگترین تبلیغ کننده محصولات ابتدا مصرف کنندگان داخلی کالا هستند.
لذا حمایت از تولید داخلی مقدمه اصلی حمایت از صادرات است.
زرکشان عضو انجمن تولیدکنندگان طلا: کشورهای همسایه ما به راحتی توانسته اند جای ما را بگیرند. اما تولیدکنندگان و صادرکنندگان ما با سنگ اندازی های متعدد از جانب دولت روبرو هستند. مالیات، گمرک و ... دست و پای صادرکننده ما را بسته است و تولیدات ما به یک سوم کاهش پیداکرده است . دولت ترکیه به آسانی جای ما را گرفته است و حالا پس گرفتن این جایگاه بسیار سخت است و بدون حمایت مسئولان امکان پذیر نیست.
ذوالفقاریان از شھرستان مھدی شھر استان سمنان، در ادامه این نشست گفت: نوع نگاه مبتنی بر لاکچری بودن صنعت طلا از ابتدا اشتباه بوده است و این مسئله باعث شده است تا سیاستگذاریھا ، روشھا و نگرشھای اشتباه بر مبنای آن شکل بگیرد و الان تبدیل به چالش مھمی شده است.
به گفته ذوالفقاریان اگر حاکمیت در ھمه بخش ھا اشتغال را مبنا قرار دھد به جرات میتوان گفت: زوبازده تر از صنف و صنعت طلا وجود ندارد. در صنعت طلا با کمترین میزان سرمایه گذاری و در کوتاه ترین زمان ممکن می توان به اشتغال پایدار رسید. این همان نقطه کانونی است که باید نگاه مسئولان را نسبت به صنعت طلاوجواهر عوض کرد.
طلا یک سکوی پرش برای رفع مشکلات مالی حاکمیت میتواند باشد. کشور هندوستان با توسعه صنعت طلا توانسته است دست بالا را در دیپلماسی سیاسی به دست آورد و این پتانسیل در کشور ما به مراتب بیشتر از هندوستان است.
تا زمانیکه حاکمیت به این نتیجه نرسد که باید یک قانون یا لایحه برای حمایت از صنعت طلا تدوین شود؛ نمیتوان از صادرات و ارزآوری و اشتغال صحبت کرد.
این گزارش ادامه دارد...
ترند
برتر
پیشنهاد ویژه
نشست تخصصی توسعه صادرات طلا
اخبار مرتبط
نظرات
دیدگاهی ثبت نشده نظر تو چیه؟
برترین مطالب
لیست قیمت
نظری ثبت نشده