قطار توسعه باید از یک جا شروع شود، بسترها مهیاست

قطار توسعه باید از یک جا شروع شود، بسترها مهیاست

متخصصان و فعالان با شرکت در مناقصه های بین المللی می توانند آورده و تجربه ملی  خود را در اختیار تولید ثروت برای کشور قرار دهند.

دبیر خبر(دبیر خبر)

1400/11/20 | 00:11

نظری ثبت نشده

قطار توسعه باید از یک جا شروع شود، بسترها مهیاست

درادامه سومین نشست از سلسله نشست های تخصصی گلدنیوز، در نمایشگاه طلاوجواهر تهران میزبان جناب آقای مهندس سهراب سلیمی- مدیرکل دفتر توسعه صادرات خدمات سازمان توسعه تجارت ایران بودیم . سلیمی در این نشست گفت : در حال حاضر در هنر صنعت طلا و جواهر ظرفیت های آموزشی بالایی در کشور وجود دارد و قطار به سمت رشد در حال حرکت است و تعداد موسسه هایی که در بحث آموزشی فعال هستند چه آکادمی چه پیشرفته و یا حرفه ای نسبت به قبل دو تا سه برابر شده است.

سلیمی افزود: در بحث صادرات خدمات ما می توانیم در بحث آموزش افراد خارجی کار کنیم و در  واقع یک بخشی از صادرات خدمات طلا و جواهر می تواند معطوف به آموزش باشد.

وی با اشاره به اینکه درست است قبل از شروع به گسترش و توسعه آموزش باید مدرس های بین المللی را داشته باشیم ولی همیشه قطار توسعه  باید از یک نقطه ای شروع شود گفت:  در بحث های آکادمی در کشور ما وقتی دانشگاه تهران در سال های 1314 و 1313 شروع به کار کرد بیش از 95 درصد اساتیدی که آموزش دانشجویان را در آن زمان شروع کردند افرادی بودند که مدرک آکادمی نداشته و به عنوان استاد شناخته می شدند و بسیاری از اساتید که در دانشکده ادبیات و حتی دانشکده فنی تدریس می کردند افرادی بودندکه بدون مدرک فقط یک استاد متخصص بودند که توانستند این قافله را به حرکت دربیاورند.

به دلیل نبود مدرس نباید صادرات خدمات آموزشی متوقف بماند

مدیرکل دفتر توسعه صادرات خدمات سازمان توسعه تجارت ایران تصریح کرد: در بحث طلا و جواهر هم نباید به این دلیل که اکنون به اندازه کافی مدرس نداریم در بحث آموزش و صادرات خدمات آموزشی  متوقف بمانیم باید با استفاده از امکانات موجود و جذب مدرسین خارجی و بین المللی، افراد حرفه ای با مهارت های بالا تربیت کنیم.

وی با بیان اینکه در بحث صادرات خدمات فنی و مهندسی یا به صورت عام تر صادرات خدمات طبق قوانین و مقررات بالادستی هر گونه امتیاز و مزایایی که قانونگذار برای صادرات کالا در نظر گرفته برای خدمات هم شامل می شود بیان داشت: معافیت های مالیاتی، معافیت های گمرکی، مشوق های صادراتی در این بازه قرار می گیرد.

ضرورت تعریف صادرات خدمات متناسب با بازارهای جهانی

سلیمی اظهار داشت: اگر ما در مقوله طلا و جواهر بتوانیم صادرات خدمات مناسب با بازارهای جهانی و تقاضای بازار تعریف کنیم، افرادی که به عنوان صادر کننده خدمات فعال هستند می توانند از همه مزایا و مشوق های صادر کنندگان کالا هم برخوردار باشند.

وی در مورد ظرفیت خوب ایران در بحث طراحان حرفه ای طلا وجواهرافزود: سازمان توسعه تجارت ایران ابزار و امکاناتی مانند کمیسیون های مشترک در اختیار دارد که می تواند در قالب یک بعد همکاری با کشورهایی که همکاری می کند بحث اعزام تعدادی مربی در حوزه مشخص را تعریف کند و زمینه  این اقدام را فراهم کند.

اعزام متخصصان و دست اندرکاران طلا و جواهر با رئیس جمهور به کشورهای خارجی

مدیرکل دفتر توسعه صادرات خدمات سازمان توسعه تجارت ایران اظهار داشت: سازمان توسعه و تجارت در بخش دیگری می تواند نسبت به پذیرش هیات از خارج کشور و یا نسبت به اعزام متخصصان و دست اندرکاران طلا وجواهر از داخل به خارج از کشور به همراه هیات هایی که به خارج از کشور اعزام می شوند در کنار وزیر، معاون وزیر و یا معاون رئیس جمهور اقدام کنند تا بتوانند در بالاترین سطح با مقامات کشورهای هدف صحبت کنند.

سلیمی تاکید کرد: اگر دست اندرکاران حوزه  طلا وجواهر  در بحث اعزام به خارج از کشور یا بحث اقدام مشترک معاونت مشترک با افراد خارجی شرکت کنند در سطوح بالا برای عقد قراردادهای مربوط به طلا وجواهر بسیار کمک می کند.

وی در ادامه با اشاره به برگزاری مناقصه اکتشاف و استخراج معادن الجزایر به عنوان یکی از قابلیت های که صادر کنندگان خدمات فنی و مهندسی در بحث اکتشاف دارندگفت: اگر متخصصان حوزه طلا و جواهر با صادر کنندگان خدماتی فنی و مهندسی همراه بشوند و دست به دست هم بدهند و در مناقصه های بین المللی شرکت کنند می توانند آورده و تجربه ملی  خود را در اختیار تولید ثروت برای کشور قرار دهند.

انتهای پیام/

برچسب:

ترند

برتر

صادرات طلا

توسعه صادرات

سهراب سلیمی

اخبار مرتبط


نظرات

نظردهی

دیدگاهی ثبت نشده نظر تو چیه؟

کامنتی برای این پست وجود ندارد

برترین مطالب

لیست قیمت