گزارش اولین دورهمی فعالان صنعت طلاوجواهر ایران

گزارش اولین دورهمی فعالان صنعت طلاوجواهر ایران

اولین دورهمی فعالان صنعت طلاوجواهر ایران با شرکت بیش از 100 فعال صنفی از داخل و خارج از کشور برگزار شد.

طیبه شهبازی(نویسنده)

1401/05/04 | 00:05

نظری ثبت نشده

گزارش اولین دورهمی فعالان صنعت طلاوجواهر ایران

به گزارش گلدنیوز ، اولین دورهمی فعالان صنعت طلاوجواهر ایران با موضوع شناسایی بازارهای هدف صادراتی طلا و جواهر در روز چهارشنبه 29 تیرماه 1401 به شکل مجازی برگزار شد.

در این برنامه تخصصی، فعالان صنعت طلاوجواهر داخل ایران در کنار مسئولان و فعالان صنعتی خارج از کشور به ارائه دیدگاه ها و نظرات خود پرداختند.

نادر بذرافشان ، دبیر اتحادیه طلاوجواهر تهران ، سیدمحمود فضل آذر شربیانی بازرس هیات مدیره اتحادیه طلاوجواهر تهران ، محمدجواد حیدری تولیدکننده طلا و عضو انجمن تولیدکنندگان و صادرکنندگان طلاوجواهر استان تهران و امیرکشانی سردبیر پایگاه خبری گلدنیوز مهمانان حضوری این دورهمی بودند.

علیرضا احمدی تولیدکننده و صادرکننده طلاوجواهر ، عباس عبدالخانی رایزن بازرگانی ایران در قطر ، ابویاسر نماینده شرکت الاعتماد عراق ، امیرحسین اسدی مدیر دفتر خدمات کسب وکار وزارت صنعت،معدن و تجارت، مهدی بهرمانی رئیس اتحادیه طلاوجواهر تبریز و محمود بندرچی مجری نمایشگاه های طلاوجواهر مهمانان مجازی اولین دورهمی فعالان صنعت طلاوجواهر ایران بودند.

این برنامه به همت کانون دورهمی های ایران و با اجرای سجاد اسم حسینی از ساعت 16 الی 18 روز چهارشنبه 29 تیر 1401 در فضای مجازی با استقبال بیش از سه هزار مخاطب آنلاین پخش شد.

تغذیه بنکداران عراقی توسط تولیدکنندگان ترکیه

در ابتدای جلسه محمدجواد حیدری تولیدکننده طلا و عضو انجمن تولیدکنندگان و صادرکنندگان طلاوجواهر استان تهران با تشکر از تمامی کسانی که به برگزاری این رویداد کمک کردند، گفت: تا زمانی که اقتصاد کشورها در حوزه بین الملل فعال نباشند، فرصتی برای رشد و توسعه اصولی نخواهد داشت.

متاسفانه در حال حاضر صنعت طلاوجواهر ما در حوزه صادرات بسیار ضعیف عمل کرده است اما فرصت های بزرگ و بسیار عالی در پیش روی ماست. کشورهای اطراف ایران بهترین فرصت برای صنعت طلاوجواهر ایران است اما متاسفانه سهمی از این حوزه های صادراتی نداریم.

حیدری ادامه داد: هدف اصلی از برگزاری این دورهمی ، آشنایی فعالان صنعت طلاوجواهر کشور با فرصت های پیش روی ما برای صادرات و ارزآوری است. به عنوان نمونه یکی از بزرگترین حوزه های صادراتی ما کشور عراق است.

ما با کمک دوستانمان در عراق 35 بنکدار مهم کشور عراق را شناسایی کردیم که متاسفانه توسط تولیدکنندگان ترکیه تغذیه می شوند.

حیدری با گلایه از نبود زیرساخت های صادراتی گفت: تولیدکنندگان ایرانی تولیداتی به مراتب کیفی تر و متنوع تر از تولیدات ترکیه تولید میکنند ؛ اما موانع گمرکی، بانکی و نبود زیرساخت های مناسب توان رقابتی ما را در بازار عراق کاهش داده است.

موانعی به قدمت هشت سال

در ادامه برنامه علیرضا احمدی به عنوان صادرکننده و عضو انجمن تولیدکنندگان و صادرکنندگان استان تهران با تاکید براینکه صادرات طلا با تمامی صنایع دیگر متفاوت است گفت: ما تقریبا از سال 1393 برای صادرات طلا اقدام کردیم. اولین نمایشگاه را در استانبول ترکیه و با هدف معرفی تولیدکنندگان ایرانی برگزار کردیم. از سال 93 تا 98 به حدود 7 کشور هم صادرات طلاوجواهر را انجام دادیم.

احمدی با مرور اقداماتی که برای شناسایی موانع صادراتی انجام داده اند، گفت: در سال 93 حدود 180 مرحله برای صادرات طلا در گمرک باید طی میشد که این را به 70 مرحله کاهش دادیم. در نهایت برای صادرات موقت 8 مانع و برای صادرات قطعی 11 مانع شناسایی شد و به تمامی ارگانهای درگیر این مشکلات ارجاع داده شد.

این صادرکننده طلاوجواهر ادامه داد: بالاترین مقامات رسمی کشور برای رفع این موانع دستورات لازم را ابلاغ کردند. متاسفانه بعد از گذشت 8سال و پیگیری ها و جلسات متعدد نه تنها این مشکلات رفع نشده بلکه در جدیدترین اقدام یک مرحله جدید به نام استاندارد هم به آن اضافه شده است.

احمدی در پایان گفت: طلا ترسو است و تا زمانی که موانع را رفع نکنیم ، فرصتی برای حرکت و رشد این صنعت فراهم نخواهد شد.

بازار طلاوجواهر عمان در دست هندی ها

عباس عبدالخانی ، رایزن بازرگانی ایران در قطر و رایزن سابق ایران در عمان با اشاره به پتانسیل های بازار خلیج فارس برای صنعت طلاوجواهر ایران گفت: نود درصد فروشندگان طلاوجواهر در عمان هندی ها هستند. هندی ها فرهنگ و سلیقه خود را به خواهران و برادران عمانی تحمیل کرده اند. در حالیکه مناسبات ایران و عمان و فرهنگ دو کشور ظرفیت های بسیار بالایی برای ورود تجار ایرانی به این بازار را دارد.

عبدالخانی با اشاره به تفاوت های کشور عمان و قطر در سبک زندگی و سلیقه مردم گفت: در قطر بیشتر طلای سفید و الماس فروخته می شود در حالیکه در عمان طلای زرد خواهان بیشتری دارد.

عبدالخانی با دعوت از فعالان صنعت طلاوجواهر ایران برای بازدید از قطر گفت: رئیس انجمن تاجران قطر ، تاجر جواهرات است و علاقه بسیاری به همکاری های تجاری با فعالان صنعت طلاوجواهر ایران دارد.

رایزن بازرگانی ایران در قطر در پایان قول داد که در اولین فرصت جلسه مشترکی بین بزرگان صنعت طلاوجواهر ایران و تاجران قطری برگزار نماید.

این گزارش ادامه دارد...

برچسب:

ترند

برتر

پیشنهاد ویژه

صادرات طلا

اولین دورهمی فعالان طلاوجواهر

بازارهای صادراتی

اخبار مرتبط


نظرات

نظردهی

دیدگاهی ثبت نشده نظر تو چیه؟

کامنتی برای این پست وجود ندارد

برترین مطالب

لیست قیمت