ضرورت تشکیل سازمان فکری در صنف طلا وجواهر

ضرورت تشکیل سازمان فکری در صنف طلا وجواهر

رئیس هیئت مدیر مرکز دائمی صادرات ایران گفت: برای رفع موانع و مشکلات صنعت طلا و جواهر نیاز به تشکیل سازمان فکری در اتحادیه طلا و جواهر است که شبانه روز به صنعت طلا و جواهر فکر کند.

دبیر خبر(دبیر خبر)

1401/06/27 | 00:06

نظری ثبت نشده

ضرورت تشکیل سازمان فکری در صنف طلا وجواهر

به گزارش پایگاه خبری جهان طلا(گلدنیوز)،دکتر علیرضا شیر محمدی، رئیس هیئت مدیر مرکز دائمی صادرات ایران در دومین دورهمی فعالان طلا و جواهر بیان داشت: سازمان فکری سازمان هایی خصوصی هستندکه برای مشکلات راه حل های علمی و اجرایی ارائه می دهند.

وی افزود: نمونه بارز سازمان های فکری «شرکت مکنزی» به عنوان بزرگ‌ ترین و معتبرترین شرکت‌های مشاور مدیریت در جهان است که دائما در مورد صنایع فکر و راه حل ارائه می دهد و در حال حاضر نیز 20 هزار پرسنل و 10 میلیارد دلار فروش فکر دارد.

شیرمحمدی تصریح کرد: امروز صنعت طلا وجواهر کشور نیاز به نوآوری دارد و با توجه به اینکه مشکلات صنعت دارای سبقه است نیازمند تشکیل سازمان فکری  برای رفع مشکلات به شکل قدم به قدم از تولید، صادرات، ورود به بازارهای جهانی و .. است.

65 میلیارد دلار حجم واردات طلا در دنیا

وی در ادامه با اشاره به اینکه حجم واردات طلا در دنیا نزدیک به 65 میلیارد دلار است و تقریبا بازارهای وارد کننده این محصولات در همسایگی کشور ما قرار گرفته است بیان داشت: حجم واردات طلا در عراق 1.4 میلیار دلار، حجم واردات قطر 1میلیارد دلار، حجم واردات طلای عربستان 628 میلیون دلار، حجم واردات طلای ترکیه 619 میلیون دلار، و حجم واردات کشورهای کویت، عمان و بحرین 300 میلیون دلار است و ایران در وسط بازاری واقع شده است که حجم واردات آن نزدیک به 1500 میلیارد دلار است.

شیرمحمدی با تاکید بر اینکه صادرات طلا و جواهر می تواند برای کشور ارزآوری داشته باشد ولی متاسفانه  برخی موانعی بر سر راه صادرات قرار دارد که صادرات طلا را دچار چالش کرده است بیان داشت: راه حل بسیاری از مشکلات و موانع بسیار سهل و آسان است و برخی موانع را ستادهای جلوگیری از تحریم به راحتی می توانند برطرف کنند.

دومین دورهمی فعالان صنعت طلاوجواهر

مسائل پیش و پا افتاده ای که مانع صادرات طلا و جواهر شده است

وی ادامه داد: برخی مسائل پیش و پا افتاده مانند معرفی فروشنده در زمان تحریم با توجه به اینکه هیچ فروشنده ای نمی خواهد خود را در سامانه های کشور ما معرفی کند تا از طرف دیگر دچار تحریم های بین المللی نشود موضوعی است که مسئولین به آن واقف هستند و می توانند آن را رفع کنند ولی اینکه چرا این موانع  کوچک رفع نمی شود تا پهنه صادرات باز شود موضوعی است که نیازمند بررسی است.

شیرمحمدی در ادامه با بیان اینکه در بحث رفع تعهد ارزی نیز دولت 10 درصد به صادر کنندگان خسارت می زند گفت: الزام صاد کنندگان  به محاسبه با نرخ دلار 26 هزار تومانی ضربه ایست که قوانین به صادر کنندگان می زند.

وی ادامه داد اینکه به جای محاسبه با ارز آزاد با ارز ثنایی کالا محاسبه و برگشت داده شود در واقع تضعیف صادر کنندگان است و شاید نمونه ای از پروژه نفوذ باشد که مقام معظم رهبری در مورد آن بارها هشدار داده است.

حمایت نمی کنید ،جریمه هم نکنید!

رئیس هیئت مدیر مرکز دائمی صادرات ایران خاطر نشان کرد: یکی دیگر از نمونه های نفوذ توافقنامه تجارت ترجیحی بود که در سال 93 نوشته شد و صنعت پوشاک و کشاورزی را در اختیار ترکیه قرار داد.

وی ادامه داد: کشور چین در راستای توسعه صادرات کشور خود به دنبال ضعیف کردن ارز خود است ولی در کشور ما به جای کاهش ارزش پول ملی 10 درصد صادر کننده جریمه می شود.

شیر محمدی با اشاره به اینکه مقام معظم رهبری در سخنان خود  توصیه کردند که به صادر کنندگان مشوق های صادراتی داده شود، که متاسفانه محقق نشده است بیان داشت: صادرکنندگان از مسئولین درخواست دارند اگر مشوق های حمایتی نمی دهند صادر کنندگان را جریمه هم نکنند و تنها در رفع موانع  ومشکلات صادراتی صادرکنندگان را حمایت کنند تا از ظرفیت و پتانسیل ارزآوری این صنعت شکوفا شود.

گزارش ها از دومین دورهمی فعالان صنعت طلاوجواهر ادامه دارد.......

انتهای پیام/

برچسب:

ترند

پیشنهاد ویژه

صادرات طلا

موانع صادرات طلا

دورهمی فعالان صنعت طلاوجواهر ایران

رئیس هیئت مدیر مرکز دائمی صادرات ایران

اخبار مرتبط


نظرات

نظردهی

دیدگاهی ثبت نشده نظر تو چیه؟

کامنتی برای این پست وجود ندارد

برترین مطالب

لیست قیمت