طلا؛ اولین کالای صادراتی لبنان است
رایزن بازرگانی ایران در لبنان گفت: طلا و جواهر در لبنان جایگاه ویژه ای دارد و 18.4 درصد از صادرات لبنان حدود 680 میلیون دلار در سال به صادرات طلا اختصاص دارد و اولین کالای صادراتی لبنان طلا است.
دبیر خبر(دبیر خبر)
1401/06/30 | 00:06
به گزارش پایگاه خبری جهان طلا(گلدنیوز)؛ محمد ابراهیم رضا زاده رایزن بازرگانی ایران در لبنان در دومین دورهمی فعالان طلا و جواهر بیان داشت: طلا هشتمین کالای وارداتی لبنان است و 3 درصد از واردات این کشور شامل می شود و واردات طلا از واردات کالاهای صنعتی و لوازم برق در رده بالاتری قرار دارد.
وی افزود: طی 20 سال گذشته بالاترین آمار صادراتی که به این کشور انجام شده است، 90 میلیون دلار بوده که خیلی بازار بزرگی نبوده است و اکنون نیز این رقم به 30 میلیون دلار کاهش یافته است.
رایزن بازرگانی ایران در لبنان با تاکید بر اینکه 3.5 تن طلای وارداتی لبنان به صورت چمدانی وارد این کشور می شود گفت: این موضوع با توجه به اطلاعات کاملی که در مورد چگونگی انجام آن وجود دارد ولی به راحتی دراین کشور انجام می شود و ممانعتی با آن نمی شود.
رضا زاده ادامه داد: بیشتر طلاسازهای در این کشور از اقلیت ارامنه لبنان هستند و به طور کلی 80 طلا ساز بزرگ در این کشور فعالیت دارند که 35 طلا ساز در بیروت و 40 طلاساز نیز در استان جبل هستند.
وی با بیان اینکه بیشترین صادرکنندگان طلا و جواهر به کشور لبنان کشورهای امارات و سوئیس هستند و 50 درصد بازار طلای لبنان را در دست دارند گفت: 33 درصد بازار طلای این کشور را سایر کشورهای تولید کننده مانند کشور لیبریا، گینه و ... در دست دارند.
رایزن بازرگانی ایران در لبنان تصریح کرد: قیمت گذاری طلای ساخته شده در لبنان مانند ایران نیست و در لبنان قیمت مزد ساخت هر گرم طلا بین 8 تا 15 دلار متفاوت است و طلای معمول در این کشور 18 عیار و 21 عیار است و قیمت طلای 18 عیار با مزد ساخت زیر 8 دلار هر گرم 50 دلار است و طلای 18 عیار با مزد ساخت بالای 8 دلار هر گرم 55 دلار است.
وی اذعان داشت: به لحاظ ظاهری در این کشور 3 نوع طلا وجود دارد طلاهایی با ساخت سنگین مثل طلاهای کشورهای عربی که برای سرویس های ازدواج و مورد استفاده زنان مسن قرار می گیرد و طلاهایی با المان های ظریف که ساخت سوئیس که برند هستند و با قیمت بالا و کد گذاری شده مورد استفاده قشر جوانان و نوجوانان قرار می گیرد.
خریداران طلا و جواهر نیز دردر این کشوربه 3 دسته تقسیم می شوند خریداران و تولید کنندگانی که طلای خام وارد می کنند، فروشگاه های برند که کارهای خاص وارد و به فروش می رسانند و فروشگاه های کوچکی که طلاهای ساخته شده داخل کشور را خریداری می کنند.
رایزن بازرگانی ایران در لبنان اظهار داشت: خرید شمش طلا در این کشور معمول است و مردم اغلب پول خود را تبدیل به شمش طلا می کنند و مصرف شمش طلا در لبنان بالا است.
متن کامل سخنان محمد ابراهیم رضا زاده رایزن بازرگانی ایران در لبنان در دومین دورهمی فعالان طلا و جواهر را در فایل زیر بخوانید:
انتهای پیام/
ترند
پیشنهاد ویژه
صادرات طلا
صادرات طلا و جواهر
دومین دورهمی فعالان صنعت طلاوجواهر
طلای لبنان
لبنان
اخبار مرتبط
نظرات
دیدگاهی ثبت نشده نظر تو چیه؟
برترین مطالب
لیست قیمت
نظری ثبت نشده