لزوم یکصدایی در صنف و صنعت طلاوجواهر
مدیرعامل بنک طلا در سومین دورهمی فعالان صنعت طلاوجواهر مطرح کرد: اعضای صنف باید با وجود اختلاف نظرها برای رسیدن به اهداف صنفی و ارتقاء صنعت طلا و جواهر یکصدا باشند.
دبیر خبر(دبیر خبر)
1401/12/07 | 00:12
به گزارش پایگاه خبری جهان طلا (گلدنیوز) ؛ محمد جواد حیدری ، مدیرعامل بنک طلا و عضو شورای سیاست گذاری دورهمی فعالان صنعت طلاوجواهر ایران بیان داشت: صنف و صنعت طلا و جواهر باید دست در دست هم بدهند و از تولید حمایت کنند و خلاء ای که در دستگاه های دولتی در این مورد وجود دارد برطرف کنند.
وی افزود: برای رونق و سکه شدن کار فروشندگان و تولید کنندگان صنعت طلا و جواهر رویکرد و هدفگذاری برگزاری دورهمی ها رونق تولید است. اگر تولید در هر زمینه ای تقویت شود و راه بیفتد تمامی زنجیره های بعدی نیز از آن منتفع می شوند.
مدیرعامل بنک طلا بیان داشت: نتیجه برگزاری دورهمی های صنف و صنعت باید به جایی برسد که موتور تولید و اشتغال در کشور راه بیفتد.
گزارش تصویری سومین دورهمی فعالان طلاوجواهر ایران
حیدری با بیان اینکه اگر تولید تقویت شود، معظل دست دوم فروشی هم از بین خواهدرفت تصریح کرد: فروش طلای دست دوم چالش بسیار مهم صنعت طلا و جواهر است که می تواند ریشه صنعت را خشک کند.
این تولید کننده و فعال صنعت طلا و جواهر بیان داشت: مشکل دست دوم فروشی طلا و جواهر یکی از مسائلی است که نمی توان به شکل قانونی آن را رفع کرد و باید در دورهمی های صنفی و با رویکرد فرهنگ سازی در جامعه در پی حل آن بود.
وی اذعان داشت: با حمایت از تولید کنندگان و کاهش هزینه های تولید می توان اجرت تولید را کاهش داد و با این روند تمایل به خرید طلای دست دوم کم می شود و دست دوم فروشی خود به خود از بین می رود.
حیدری در ادامه با با بیان اینکه برای مبارزه با قاچاق طلا نیز اساسی ترین راهکار این است که مصنوعات و طلای با کیفیت تر ، متنوع تر و با قیمت مناسب تر از مصنوعات تولیدی کشور ترکیه تولید شود ، تا ویترین دار هم به سراغ کالای ترک و وارد کردن مصنوعات طلا نباشد.
مدیرعامل بنک طلا در ادامه سومین دورهمی فعالان صنعت طلاوجواهر گفت: متاسفانه نگاه حاکمیت به صنف طلا و جواهر این است که صنف طلا و جواهر درگیری های داخلی و مشکلات صنفی دارند. لذا برای حمایت از این صنف و تاثیرگذاری در دستگاه های دولتی ضروری است ابتدا مشکلات داخلی رفع شود تا شاهد صدای واحد از صنف طلا در بدنه حاکمیت باشیم.
حیدری افزود: مشکلات صنفی ، شخصی و درگیری های داخلی صنف طلا و جواهر برای خانواده صنف است و نباید از آن خارج شود.
ایشان ادامه داد: صنف و صنعت طلا و جواهر صنف کوچکی نیست و در حال حاضر 10 هزار واحد تولیدی کوچک و بزرگ در صنعت طلا و جواهر کشور فعال هستند که با احتساب خانواده آنها جمعیت 10 تا 50 هزار نفری را تشکیل می دهند که نمی توان با یک دستور و اقدام مانع تولید در این صنعت شد یا جلوی صادرات صنف گرفته شود و یا مانع واردات ماشین آلات حرفه ای شد.
مدیرعامل بنک طلا تصریح کرد: اعضای صنف باید با وجود اختلاف نظرها برای رسیدن به اهداف صنفی و ارتقاء صنعت طلا و جواهر یکصدا باشند.
حیدری اظهار داشت: اگر اعضا در نیل به اهداف یکصدا نباشند نمی توانند از حاکمیت که دنبال بهانه جویی است توقع حمایت داشته باشند.
این عضو شورای سیاست گذاری دورهمی های فعالان صنعت طلاوجواهر بر ضرورت تقویت نشست ها و دورهمی های صنفی برای رفع مشکلات و اختلافات تاکید کرد و گفت: امید می رود که روزی دورهمی های صنف و صنعت طلا و جواهر چنان قدرتمند شوند که دستگاه های دولتی به خود اجازه ندهند مصوبه این جلسات را معطل کنند و این مهم با همت و هماهنگی و همکاری اعضاء محقق خواهد شد.
بیشتر بخوانید:
تشکل های صنعت طلاوجواهر در مسیر وفاق و همدلی
گزارش سومین دورهمی فعالان صنعت طلاوجواهر ایران
انتهای پیام/
ترند
برتر
پیشنهاد ویژه
بنک طلا
محمدجواد حیدری
سومین دورهمی فعالان صنعت طلاوجواهر ایران
اخبار مرتبط
نظرات
دیدگاهی ثبت نشده نظر تو چیه؟
برترین مطالب
لیست قیمت
نظری ثبت نشده