طلا رقیبی جدی برای نفت در عراق

معرفی معادن طلای عراق

تاریخ عراق مرتبط با استخراج طلا و منابع طلا، به حدود 4000 سال قبل از میلاد برمی گردد اما اکتشافات اخیر حاکی از ذخایر عظیم طلا در منطقه شرق بغداد و همچنین در صحرای غربی و مناطق کردستان است.

امیر کشانی(سردبیر)

1402/02/18 | 00:02

نظری ثبت نشده

معرفی معادن طلای عراق

به گزارش گلدنیوز ، کشور عراق علاوه بر دارا بودن یکی از بزرگترین ذخایر نفتی جهان، در آینده نزدیک شهرت زیادی را در تولید و استخراج از معادن طلا به دست خواهد آورد. معادن طلای عراق بیشتر در استان الانبار  متمرکز شده است. کشور عراق با 97 تن ذخیره طلا در سال 2022 رتبه چهلم را در بین 100 کشور دارنده طلا کسب کرد.  فهرست ذخایرطلای کشورها هرساله توسط شورای جهانی طلا منتشر می شود.

بر اساس اعلام شورای جهانی طلا ایالات متحده امریکا با 8133 تن ذخیره طلا  همچنان بر تخت طلای جهان تکیه زده است. بعد از امریکا ، آلمان با 3355 و ایتالیا با 2451 تن رتبه های بعدی را دارند. به گزارش شورای جهانی طلا ،کشور عراق در 27 ژوئن 2022 با خرید 34 تن طلا ، ذخایر طلای خود را حدود 35 درصد افزایش داده است.

کشور عراق علاوه بر دارا بودن یکی از بزرگترین ذخایر نفتی جهان، در آینده نزدیک شهرت زیادی برای تولید طلا به دست خواهد آورد. با سابقه کم رنگ استخراج طلا در عراق، دولت عراق با اکتشافات اخیر ذخایر طلا در صحرای غربی، کردستان و در منطقه الداجه عراق، اقتصاد در حال توسعه خود را به پیش خواهد برد.

با وجود چنین مقادیر زیادی از طلا و با چشم انداز آینده در استخراج طلا، ارزش تولید طلا روزی می تواند با ارزش نفت تولید شده رقابت کند. معادن طلای عراق بیشتر در استان الانبار در ناحیه ای که از فرات علیا تا صحرای غربی در اعماق استان و رودخانه علیا دجله در غرب نینوا امتداد دارد، متمرکز شده است.

تاریخ باستان عراق در معدن طلا

تاریخ عراق مرتبط با استخراج طلا و منابع طلا، به حدود 4000 سال قبل از میلاد برمی گردد. شواهد تاریخی نشان می دهد که تمدن سومری در این دوره در بین النهرین که اکنون جنوب عراق است وجود داشته است. مطالعات باستان شناسی حاکی از آن است که مردم تمدن سومری به موجودات فرازمینی اعتقاد داشتند که به منظور کمک گرفتن از سومری ها برای استخراج طلا به زمین آمده اند.

یافته‌های باستان‌شناسی نیز نشان می‌دهد که در شهر باستانی اور، طلاهای فراوانی به شکل زیورآلات کشف شده است. متون نشان می‌دهد که طلا عمدتاً در مجالس سلطنتی، مراسم مذهبی و هنگام تشییع جنازه توسط طبقه سلطنتی استفاده می‌شده است. طلا در گورهای اور و سپس در شهر باستانی آشوری، نمرود، یافت شد. آنها همچنین در معابد و گنجینه های سلطنتی یافت شدند. اینها به شکل زیور آلات، ظروف، ظروف، ابزار، سلاح و همچنین برای ارزش بخشیدن به مجسمه ها استفاده می شدند. سبک جواهرات طلا ساخته شده در طول تمدن سومری در دوران مدرن نیز استفاده می شود.

گنج طلای سومری

اکتشافات اخیر طلا در عراق

اکتشافات اخیر حاکی از ذخایر عظیم طلا در منطقه شرق بغداد و همچنین در صحرای غربی و مناطق کردستان است. در حال حاضر عملیات استخراج معادن در منطقه الداجه در حال انجام است. بر اساس گزارش‌ها، مدتی پیش در مکان‌های دیگری مانند فضالیه و عبیدی، اکتشاف طلا در حال انجام بود.

استراتژی عراق برای افزایش تولید طلا

پس از کشف ذخایر عظیم طلای عراق، دولت یک برنامه بلند مدت سی ساله برای بهره برداری از ذخایر معدنی این کشور تنظیم کرده است. بر این اساس، پیشنهاد می‌شود مجوز استخراج و تولید طلا و سایر فلزات کمیاب به شرکت‌های معدنی جهانی صادر شود. بدیهی است که ثبات فعلی این منطقه یکی دیگر از نگرانی های دیگر شرکت ها خواهد بود.

استخراج معادن تجاری یک علاقه بلند مدت است و ثبات آینده منطقه همیشه یک نگرانی است. یکی دیگر از موانع تولید طلا و تجارت آن در عراق، عدم آگاهی در مورد تجارت طلا در صنعت بانکداری محلی است. ترکیه که خود تولیدکننده بزرگ طلا است، برای آموزش بانکداران عراقی به منظور توانمندسازی آنها در تجارت طلا وارد عمل شده است. دولت عراق مطمئن است که طلا می تواند به زودی به یک کالای مهم تبدیل شود، همانطور که نفت برای کشور است.  

بیشتر بخوانید:

جای خالی تجارت طلا در مناسبات تجاری ایران و عراق

قوانین خرید و فروش و قیمت گذاری طلا در عراق

عراقی ها مشتری طلاهای سنگین طلا فروشی های روانسر

برچسب:

معدن طلا

اخبار مرتبط


نظرات

نظردهی

دیدگاهی ثبت نشده نظر تو چیه؟

کامنتی برای این پست وجود ندارد

برترین مطالب

لیست قیمت