در نشست دریای نور مطرح شد:

لزوم تدوین برنامه عملیاتی زودبازده برای صنعت طلا

رئیس اداره فلزات گرانبهای وزارت صمت در نشست دریای نور عنوان کرد: ضروری است برای چند مورد از مشکلات صنعت طلا برنامه عملیاتی زودبازده اجرا شود تا فعالان صنعت متوجه شوند که مشکلات آنها حل می شود.

پروانه کاوسی(خبر نگار)

1403/11/16 | 23:11

نظری ثبت نشده

لزوم تدوین برنامه عملیاتی زودبازده برای صنعت طلا

به گزارش پایگاه خبری جهان طلا گلدنیوز ، امروز سه شنبه 16 بهمن 1403 نشست تخصصی دریای نور با حضور جمع کثیری از روسای اتحادیه ها و انجمن های طلاوجواهر سراسر کشور و همچنین فعالان تاثیرگذار این صنعت در سالن مروارید خلیج فارس نمایشگاه بین المللی تهران برگزار شد.

در این نشست امیر حسین روحانی نیا رئیس اداره فلزات گرانبها و گوهرسنگ های وزارت صمت ، مهندس طاهری مهر رئیس میز کشور عمان و مهندس اکبر گداری مدیرکل دفتر آسیای میانه ، قفقاز و روسیه سازمان توسعه تجارت ایران به نمایندگی از دولت حضور داشتند.

امیر حسین روحانی نیا رئیس اداره فلزات گرانبهای وزارت صمت در نشست دریان نور بیان داشت: چالشها و فرصت های صنعت طلا و جواهر بایستی در یک کارگروه مشترک بخش دولتی و خصوصی بررسی و جمع بندی شود تا یک برنامه عملیاتی و چشم اندازی برای صنعت طلا ترسیم شود.

وی افزود: ضروری است برای چند مورد از مشکلات صنعت طلا برنامه عملیاتی زودبازده اجرا شود تا فعالان صنعت متوجه شوند که مشکلات آنها حل می شود.

روحانی نیا با بیان اینکه اکثر صنایع از طریق انجمن ها و تشکل ها و اتاق های فکر حرف خود را با تکیه بر مباحث کارشناسی به دولت می رساند تصریح کرد: صنعت طلا و جواهر نیز باید مشکلات و چالش های خود را جمع بندی و در اختیار انجمن ها قرار دهد تا از طریق انجمن ها این چالش به وزارت صمت ارسال شود و جلسات بررسی مشکلات به زودی تشکیل و اتفاقات خوبی برای صنعت رقم بخورد.

روحانی نیا اداره فلزات گرانبها

صنعت طلا نیاز به بازنگری دارد

به گزارش سایت طلا گلدنیوز وی اظهار داشت: چالش ها و دغدغه هایی که فعالان صنعت دارند نشان می دهد که اوضاع صنعت طلا خوب نیست ؛ البته بخشی از مشکلات صنعت و صنف طلا به مسائل اقتصادی برمی گردد که قیمت اونس جهانی طلا و دلار بالا رفته و قدرت خرید مردم پایین آمده است ولی صنعت طلا نیاز به بازنگری دارد و وزارت صمت در این مهم حامی صنعت طلا و جواهر خواهد بود. 

صنعت طلا وابسته به دولت نیست

روحانی نیا در نشست تخصصی دریای نور با تاکید بر اینکه یکی از وظایف وزارت صنعت ، معدن و تجارت حمایت از تولید است بیان داشت:  صنعت طلا صنعتی است که وابسته به دولت نیست و مواد اولیه خود را از از طریق مواد اولیه داخلی و واردات شمش تامین می کند.

مدیر گروه فلزات گرانبهای وزارت صمت اذعان داشت: واردات، تولید و صادرات سه بخش  اصلی صنعت طلا است و برای توسعه این صنعت باید چالشهای این زنجیره با هم دیده شود.

وی خاطر نشان کرد: در حال حاضر  نیاز است که کارشناسان بخش خصوصی  بررسی کنند که ماشین آلات فعلی و فعالیت کارگاه ها با سبک فعلی می تواند تولید رقابتی صنعت طلا و جواهر با دنیا را انجام دهد و یا اینکه برای داشتن تولید رقابتی لازم است که کارگاه ها تجمیع شوند و ماشین آلات به روز وارد کشور شوند و یا نیاز است کارگاه ها و ماشین آلات صنعت مطابق با تکنولوژی روز بازسازی و نوسازی شوند.  

روحانی نیا اذعان داشت: کارشناسان صنعت طلا و جواهر بایستی بررسی کنند با توجه به اینکه کشور ظرفیت خوبی در حوزه طراحی مصنوعات طلا و جواهر دارد، اکنون طراحی ایرانی در کجای صنعت و صادرات طلا و جواهر می تواند کمک کند.

نشست دریای نور صنعت طلا

توافق نامه اوراسیا موقعیت خوبی برای صنعت طلا

وی با بیان اینکه در بحث صادرات تنها صنفی که از گذشته رفع تعهد ارزی انجام می داد طلا و جواهر بود افزود: اکنون صنف طلا زیرساخت های خوبی از حیث مواد اولیه و معافیتهای مالیاتی دارد ولی در برخی حوزه ها نیاز است در مورد قوانین و مقررات آموزش هایی به صنف داده شود تا به روز شوند.

مدیر گروه فلزات گرانبهای وزارت صمت با اشاره به اینکه صنعت طلا و جواهر در بحث برندینگ در جهان جایی ندارد تاکید کرد: با توجه به اینکه گویا اکنون کشور ترکیه بنا به شرایط فعلی در بحث برندینگ ضعیف شده است، صنعت طلا و جواهر کشور میتواند بخشی از بازار کشور ترکیه را مال خود کند.

 وی در پایان با اشاره به توافق نامه های خوبی که سازمان توسعه تجارت و وزارت صمت در بحث تجارت خارجی دارد بیان داشت: شاید با اجرای توافق نامه اوراسیا موقعیت خوبی برای صنعت طلا ایجاد شود ، چراکه در این توافق نامه تعرفه ها به نفع تولید صفر شده باشد.

null
برچسب:

وزارت صمت

دریای نور

اداره فلزات گرانبها

اخبار مرتبط


نظرات

نظردهی

دیدگاهی ثبت نشده نظر تو چیه؟

کامنتی برای این پست وجود ندارد

برترین مطالب

لیست قیمت