روسیه چگونه تحریم های بانکی جدید را دور میزند؟
رئیس سازمان نظارت مالی روسیه روز سهشنبه به ولادیمیر پوتین ، رئیس جمهور این کشور گفت که شرکتهای روسی با موفقیت از شبکه طلا و ارزهای دیجیتال برای تسهیل پرداختهای بینالمللی استفاده میکنند.
امیر کشانی(سردبیر)
1404/04/18 | 10:04
به گزارش سایت طلا گلدنیوز به نقل از رویترز ، ولادیمیر پوتین رئیس جمهور روسیه، با یوری چیخانچین، رئیس سرویس فدرال نظارت مالی، در مسکو دیدار کرد.
رئیس سازمان نظارت مالی روسیه روز سهشنبه به ولادیمیر پوتین ، رئیس جمهور این کشور گفت که شرکتهای روسی با موفقیت از شبکه، طلا و ارزهای دیجیتال برای تسهیل پرداختهای بینالمللی استفاده میکنند.
شبکهسازی شامل مدیریت پرداختهای صادرات و واردات توسط بانکها از طریق نمایندگان تأیید شده است و تراکنشها به صورت متمرکز تراز میشوند تا اطمینان حاصل شود که طرفهای مقابل وجوه خود را دریافت میکنند.
پرداختهای بینالمللی برای تجارت روسیه در بهار ۲۰۲۴ تقریباً متوقف شد، زیرا بانکهای شرکای تجاری کلیدی روسیه، از جمله چین، هند، ترکیه و امارات متحده عربی، تحت تهدید تحریمهای ثانویه ایالات متحده قرار گرفتند.
از آن زمان به بعد، این مشکل به طور قابل توجهی کاهش یافته است، به طوری که مقامات میگویند کسبوکارها در روسیه و شرکای آنها با تحریمها سازگار شدهاند و راههایی برای انجام پرداختهای فرامرزی پیدا کردهاند.
یوری چیخانچین، رئیس نهاد ناظر مالی روسیه، به پوتین گفت: «در مورد جریانهای مالی فرامرزی... تمرکز ما تا حدودی تغییر کرده است و اکنون خاورمیانه، آسیای جنوب شرقی و منطقه وسیعتر آسیا را در نظر داریم.»
او افزود: «اشکال جایگزین تسویه حساب به طور فعال مورد استفاده قرار میگیرند. این اشکال شامل طلا و ارزهای دیجیتال میشود. و اکنون عملیات تهاتر و تسویه حساب نیز پدیدار شده است که ما در حال حاضر در حال بررسی آن هستیم.»
چیخانچین اولین مقام عالیرتبه روسی است که روشهای مورد استفاده شرکتهای روسی برای پرداختهای بینالمللی را به طور علنی و با جزئیات شرح میدهد. چنین روشهایی به ندرت در ملاء عام مورد بحث قرار میگیرند.
رویترز در ماه آوریل به نقل از منابع بانکی که به دلیل حساسیت موضوع نخواستند نامشان فاش شود، گزارش داد که بانکهای بزرگ روسی یک سیستم پرداخت شبکهای برای تراکنشها با چین راهاندازی کردهاند.
طبق متن منتشر شده در وبسایت کرملین، پوتین کنجکاو بود بداند که شبکهسازی چگونه کار میکند و آیا نهاد نظارتی چنین پرداختهایی را ردیابی میکند یا خیر.
چیخانچین به پوتین گفت: «تسویه حساب زمانی است که صادرکننده به واردکننده اجازه میدهد از عواید صادرات استفاده کند. به جای اینکه صادرکننده وجوه را به کشور خود بازگرداند، واردکننده با استفاده از آن پول، کالا را از قبل وارد میکند و وجه آن را در داخل کشور تسویه میکند.»
به گزارش گلدنیوز ، چیخانچین گفت که طلا در معاملات فرامرزی نیز مورد استفاده قرار میگیرد، اما خواستار تنظیم بیشتر در تجارت طلا شد و گفت که رژیم سهلگیرانه فعلی منجر به آربیتراژ بین قیمتهای داخلی و بینالمللی طلا میشود.
به گفته وزارت دارایی، طلا اخیراً جایگزین دلار و یورو در بسیاری از معاملات غیرقانونی شده است و این وزارتخانه خواستار تعیین سقف ۱۰ هزار دلاری برای میزان طلایی که هر فرد میتواند از کشور خارج کند، شده است.
چیخانچین همچنین به سیستمی به نام «بلاکچین شفاف» اشاره کرد که توسط این نهاد نظارتی با همکاری بانک مرکزی و دومین وامدهنده بزرگ روسیه، VTB، در حال توسعه است و به تنظیمکنندگان و بانکها امکان میدهد تا تراکنشهای ارزهای دیجیتال را رصد کنند.
تحریم
ارز دیجیتال
بازار طلای روسیه
اخبار مرتبط
نظرات
دیدگاهی ثبت نشده نظر تو چیه؟
برترین مطالب
لیست قیمت
نظری ثبت نشده