مسئول ارزیابی اشیای گرانبهای بانک مرکزی در میز طلا ؛

حباب سکه به جیب بانک مرکزی نمی رود

ایمانی در پاسخ به اینکه از سال حباب سکه ۱۳۸۶ به جیب بانک مرکزی رفته است عنوان کرد: آخرین حراجی که بانک مرکزی داشته مربوط به سال ۱۳۹۷ است و  در این سال ها اگر حبابی بوده به جیب بانک مرکزی نرفته است.

دبیر خبر(دبیر خبر)

1402/09/15 | 12:09

نظری ثبت نشده

حباب سکه به جیب بانک مرکزی نمی رود

 به گزارش پایگاه خبری جهان طلا(گلدنیوز)؛ ایمانی، مسئول ارزیابی اشیای گرانبهای بانک مرکزی در نشست میز کشوری توسعه صنعت مصنوعات طلا، نقره و جواهرات، در مشهد بیان داشت: اگر دوستان نظارت بانک مرکزی را بخواهند باید ضوابط اختصاصی تبصره ۴ ماده ۱۸  که توسط ستاد مبارزه با قاچاق کالا در حال اجرایی شدن است را قبول داشته باشند تا براساس آن بشود نظارت کرد ولی  98 درصد مخالف این موضوع هستند.

وی در مورد درخواست فعالان صنعت طلا و جواهر بر افزایش صادرات نقره همراه مسافر از سه کیلو به ۱۰ کیلوگرم بیان داشت:‌ در مورد  این موضوع مشکل خروج طلا در قالب نقره  وجود دارد که اگر دوستان بتواند این کنترل را انجام دهند مشکلی نخواهد بود.

اخبار طلا و جواهر را از سایت بازار طلا (گلدنیوز)، دنبال کنید

بیم پولشویی و خروج طلا به جای نقره؛ در افزایش صادرات نقره از 3 به 10 کیلو

ایمانی اظهار داشت:‌ با توجه به اینکه  اختلاف قیمت بین طلا و نقره 300 میلیون دلار است در خروج طلا به جای نقره بیم پولشویی می رود که این موضوع بسیار مهمی است.

وی با اشاره به تفویض اختیار ارزش گذاری سنگهای قیمتی و فلزات گرانبها به بانکهای کارگشایی استان ها نیز بیان داشت: مقرر شده از این پس استان های معین از جمله خراسان رضوی که تخصص در این زمینه  دارند ارزش گذاری فلزات گرانبها به آن استان یا استان ها تفویض شود.

مسئول ارزیابی اشیای گرانبها در بانک مرکزی  در مورد واردات شمش طلا در ازای رفع تعهد ارزی  نیز بیان داشت:‌ آیین نامه ارزش گذاری زیورآلات مربوط به قبل از سال ۱۳۹۸ است و این موضوع در بند اول ماده 6  این آیین نامه وجود داشته و صادر کنندگان مصنوعات فلزات گرانبها می توانند با ورود شمش در روند تعهدات ارزی صادرات تسهیل کنند.

وی با تاکید بر اینکه آیین نامه ورود و صدور فلزات گرانبها مصوبه بانک مرکزی نیست و  مصوبه شورای پول و اعتبار است خاطر نشان کرد:‌ علاوه بر رئیس بانک مرکزی، رییس سازمان اقتصاد و رییس سازمان دارایی، رییس سازمان صمت، رئیس اتاق بازرگانی و سازمان استاندارد در آن جلسه حضور و آیین نامه تصویب شده است.

صدور مجوز توسط بانک مرکزی نصف روز زمان می برد

ایمانی اذعان داشت: قبل از تصویب این آیین نامه عیارسنجی یا ارزش گذاری فلزات گرانبها توسط بانک مرکزی انجام می شد و صدور مجوز برای صادرات زمان چندانی  نمی برد.

وی تصریح کرد:  اکنون هم که  عیار سنجی فلزات گرانبها در سازمان استاندارد و ارزش گذاری سنگ های قیمتی و نیمه قیمتی در وزارت صمت انجام می شود  صدور مجوز در بانک مرکزی از زمان دریافت نامه و در صورتی که همه استانداردها رعایت شده باشد فقط نصف روز زمان می برد.

رکود صادرات مصنوعات طلا بعد از سال 98

مسئول ارزیابی اشیای گرانبها در بانک مرکزی اظهار داشت:‌ صادرات مصنوعات طلا قبل از سال ۱۳۹۸ که ارزش گذاری ها در بانک مرکزی انجام می شد حدود یک تن و ۶۰۰ کیلوگرم محموله طلا بوده است، که بعد از تصویب آیین نامه  صادرات مصنوعات رکورد داشته است.

ایمانی اذعان داشت:‌ ولی اکنون در همین 8 ماهه ابتدای سال جاری بیش از ۵۰۰ کیلوگرم صادرات مصنوعات طلا توسط یکی از  شرکت ها انجام شده است.

انتهای پیام/

 

 

 

برچسب:

ترند

میز طلا

اخبار مرتبط


نظرات

نظردهی

دیدگاهی ثبت نشده نظر تو چیه؟

کامنتی برای این پست وجود ندارد

برترین مطالب

لیست قیمت