زنجیره تامین در بازارهای بزرگ تولید و فروش طلا و جواهر در اصفهان،
زنجیره طراحی تا فروش زیورآلات با همت بلند فناوران دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجفآباد راه اندازی می شود.
دبیر خبر(دبیر خبر)
1403/04/13 | 11:04
رئیس سرای نوآوری صنعت ساخت طلا و جواهرات دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجفآباد گفت: با کمک هستهها و واحدهای فناور مستقر در این سرا، بهزودی زنجیره طراحی تا فروش زیورآلات تکمیل و راهاندازی میشود.
به گزارش سایت طلا گلدینوز، محمدرضا یوسفی در تشریح چگونگی ایجاد، فعالیتها، برنامههای جدید و دستاوردهای این سرا گفت: با وجود بازارهای بزرگ تولید و فروش طلا و جواهر در اصفهان، ظرفیتهای زیاد استان بهعنوان قطب تولید و ساخت طلا و جواهر در سطح ملی و بینالمللی و معادن طلای موجود در این استان باعث شد که سال ۹۷ پیشنهاد راهاندازی یک سرای تخصصی در زمینه ساخت نوآورانه زیورآلات طلا از طرف واحد نجفآباد به سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی ارسال و در نهایت این تلاشها با گشایش سرای نوآوری صنعت ساخت طلا و جواهرات در سال ۹۸ به نتیجه برسد و تاکنون ایدههای متفاوتی در این زمینه حمایت شده و به مرحله اجرا رسیدهاند.
وی، مهمترین چالش سراهای نوآوری را ورود به بازارهای تخصصی دانست و گفت: با توجه به ماهیت صنعت طلا و جواهر این مورد در سرای نوآوری صنعت ساخت طلا و جواهرات معضل اصلی است و میتوان با مشارکت در نمایشگاههای تخصصی و ایجاد تیمهای تخصصی بازاریابی بر این مشکلات فائق آمد.
رئیس سرای نوآوری صنعت ساخت طلا و جواهرات دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجفآباد، درباره تازهترین فعالیتهای سرای نوآوری افزود: در تازهترین اقدامی که با حمایت و پیشنهاد رئیس دانشگاه کلید خورده، قرار است با هدف برندسازی دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجفآباد در طراحی و ساخت زیورآلات طلا و جواهر در سطح ملی و بینالمللی، ایجاد امکانات سخت افزاری و اداری مورد نیاز و با کمک هستهها و واحدهای فناور مستقر در سرای نوآوری صنعت ساخت طلا و جواهرات، زنجیره طراحی تا فروش زیورآلات تکمیل و به زودی راهاندازی شود.
یوسفی گفت: این زنجیره از طراحی اولیه آغاز و پس از ایجاد کدهای کامپیوتری طرح، وارد مراحل طلاسازی، جواهرسازی و مخراجکاری شده و در نهایت در گالریهای ایجادشده توسط دانشگاه به فروش برسد.
وی افزود: به تازگی به همت یکی از شرکتهای دانش بنیان مستقر در این سرا خطوط تولید پودرهای میکرونیزه طلا و نقره نیز تکمیل و وارد بازار شده است. رئیس سرای نوآوری صنعت ساخت طلا و جواهرات دانشگاه آزاد نجفآباد افزود: در این سرا فعالیتهای نوآورانه خارج از زمینه تخصصی طلا و جواهر نیز شکل گرفته و در حال پیشرفت هستند.
یوسفی، مهمترین هدف از راهاندازی سراهای نوآوری را اجتماع نوآوران، فناوران و مصرف کنندگان در بازارهای متشکل تخصصی در کنار یکدیگر دانست و بیان کرد: در همین راستا سرای نوآوری صنعت ساخت طلا و جواهرات دانشگاه آزاد اسلامی واحد نجفآباد با حمایت و استقرار واحدها و تیمهای فناور، صنایع و بازارهای سنتی و خلاق زمینه بروز استعدادها در این زمینه و کوتاه کردن دست واسطهها و در نهایت ایجاد اقتصادی پویا را در کشور دنبال میکند.
وی گفت: با حمایت رئیس واحد دانشگاهی نجفآباد، ۱۰۰ هزار متر مربع از اراضی دانشگاه هم برای طرح توسعه شرکتهای متقاضی زیر نظر پارک علم و فناوری دانشگاه در نظر گرفته شده است. یوسفی گریزی به برنامههای پیش روی سرای نوآوری اشاره کرد و افزود: در تازهترین برنامه سرا، برندسازی و ایجاد خط تولید و بازار تخصصی از طراحی در لحظه تا تولید نهایی و فروش در گالریهای تخصصی مد نظر قرار گرفته است. وی گفت:در سرای نوآوری صنعت ساخت طلا و جواهرات تاکنون زمینه استقرار ۲۹ هسته فناور، دو شرکت فناور، دو شرکت دانشبنیان و دو دفتر تحقیق و توسعه فراهم و زمینه حمایتهای لازم از آنها از طریق تخصیص فضای اداری و کارگاهی، برگزاری دورههای تخصصی شتابدهی و مشاورههای تخصصی و منتورینگ فراهم شده است.
این مسئول مأموریت اصلی سراهای نوآوری را حمایت از هستهها و شرکتهای فناور به منظور بلوغ و رشد دانست و افزود: برای این منظور و با توجه به ابلاغ برنامه شتابدهی سراهای نوآوری از سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی، تاکنون ۲۲ مورد دوره شتابدهی برای شرکتها و هستههای مستقر در سرای نوآوری صنعت ساخت طلا و جواهرات برگزار شده است.
انتهای پیام/صداسیما
طراحی جواهرات
اخبار مرتبط
نظرات
دیدگاهی ثبت نشده نظر تو چیه؟
برترین مطالب
لیست قیمت
نظری ثبت نشده