خودکفایی 80درصدی کشور در تامین تجهیزات طلاسازی

خودکفایی 80درصدی کشور در تامین تجهیزات طلاسازی

مشتریان به دنبال مصنوعات لوکس هستند و ما نیز گامی در جهت نزدیک شدن به سلیقه روزِ کشوری نظیر ایتالیا هستیم.

دبیر خبر(دبیر خبر)

1400/05/03 | 00:05

نظری ثبت نشده

خودکفایی 80درصدی کشور در تامین تجهیزات طلاسازی

یک تولیدکننده ماشین‌آلات صنعت طلاوجواهر از وابستگی 20درصدی این صنف به واردات تجهیزات خارجی دانست تا توان رقابتی با کشوری مثل ترکیه فراهم شود.

علی اصغر صالحی در مصاحبه با خبرنگار "گلد نیوز" از وابستگی صنعت طلا و جواهر کشور به واردات قطعات و ماشین آلات ساخته شده خبر داد و افزود: امروزه در دنیا رخدادهای عجیبی برای این صنعت پدید می آید. مشتریان به دنبال مصنوعات لوکس هستند و ما نیز گامی در جهت نزدیک شدن به سلیقه روزِ کشوری نظیر ایتالیا هستیم.

وی همچنین از توفیقات صادراتی این شرکت سازنده ماشین آلات ساخت طلا سخن گفت و ادامه داد: درست زمانی که بازار طلای ایران دچار رکود شد، 50درصد تولیدات خود را به کشورهای همجوار و نیز استرالیا، هندوستان، ترکیه و کانادا صادر کردیم.

خدمات پس از فروش روزانه و ساعتی است

صالحی ساخت حلقه، النگو و ریخته گری طلا را با موفقیت بیشتری همراه دانست و افزود: ایرا در حوزه قطعات الکترونیکی وابسته است؛ در گذشته سختی هایی که امروز در گمرکات گریبانگیر واردات است، کمتر دیده می شد و حداکثر تا 40 روز پس از ثبت سفارش کالا را دریافت می کردیم ولی امروز این مدت به 2 تا 6 ماه افزایش یافته است.

وی در پاسخ به این سوال که آیا امکان دپوی قطعات به منظور خدمات پس از فروش، در صنعت ماشین سازیِ طلا وجود دارد یا خیر، گفت: خدمات پس از فروشِ ما به روز و حتی ساعتی است. در این میان مشکل، برسر تولید است. گاه قطعه ای از دستگاه ها تخریب می شود که تا دو ماه برای دریافتِ آن باید منتظر باشیم.

پاشنه آشیل تولید طلا در ایران

در این میان قدرت رقابت ایران با ترکیه روندی نزولی داشته؛ در حالی که ترکیه چندی پیش طلای ایران را خریداری می کرد و امروز در این آوردگاهِ جهانی از ما پیشی گرفته است.

صالحی دلیلِ این ضعف را در سنتی کاری و دوری از روند علمیِ ساخت طلا و جواهر دانست و افزود: در دنیا برای هر مرحله از ساخت مصنوعات طلا [از نوعی خاص از این آلیاژ استفاده می کنند]. طلایی که مختص ریخته گری و نوعی دیگر مخصوصِ کارهای مکانیکی است.

ما در ایران همچنان از طلای مستعمل استفاده می کنیم و در نتیجه به کیفیتی عالی دست نخواهیم یافت. امروزه سایر کشورها طلای دست دوم را به شمش تبدیل کرده و پس از عیارزنی، واردِ رسته خاصِ تولیدی می نمایند.

باید به روزهای اوج بازگردیم

این تولید کننده تجهیزات برای صنعت طلا و جواهر کشور، همچنین در پاسخ به سوال "گلد نیوز" در رابطه با گلایه تولیدگرانِ ایرانی از نبود ماشین آلات به روز اظهار کرد: ما به ایتالیا و کانادا صادرات ماشین داریم و در این میان، مشکل طلاسازان ما حرکت نکردن در مسیر علم است.

علی اصغر صالحی افزود: هیچ ماشینی در دنیا نیست که امروز در ایران تولید نشود و وابستگی ما در این حوزه تنها 20درصد است. حتی مشکلاتِ تولید پرینترهای لیزری حل شده و تنها در بخشِ ماشین آلاتِ تولید زنجیر کمی عقب افتدگی داریم که ان شاالله طی دو سال آینده به این توفیق دست خواهیم یافت.

وی ابراز امیدواری کرد که با همکاری و حمایت دولت مردان، این صنعت به روزهای پربار گذشته باز گردد. کشورهای همجوار همواره طلای ایران را می خریدند ولی امروزه در بخشی از تامین طلای کشور به آن ها وابسته هستیم.

انتهای پیام/

برچسب:

ترند

طلا

ماشین آلات

ماشین الات طلا

اخبار مرتبط


نظرات

نظردهی

دیدگاهی ثبت نشده نظر تو چیه؟

کامنتی برای این پست وجود ندارد

برترین مطالب

لیست قیمت