ماشین آلات ذوب القایی
پای درد و دل یک تولیدکننده ایرانی
دبیر خبر(دبیر خبر)
1400/05/09 | 00:05
قفلِ دولت روی درهای صادرات
یک کارخانهدار باسابقه در حوزه تولیدِ تجهیزاتِ ساختِ طلاوجواهر که به عنوان صادرکننده به کشورهای منطقه شناخته میشود، باگلایه از مشکلاتِ پیشروی خروجِ کالای صادراتی گفت: نمیتوانیم مسیر پیشرفت را عقب بیاندازیم و باید کاملا حسابشده پیش برویم.
به گزارش پایگاه خبری تحلیلی "گلد نیوز"؛ همایون کلانتری به معرفیِ تولیداتِ این کارخانه پرداخت و گفت: ما ماشین آلات ذوب القایی را برای ذوب طلا، مس و نقره تولید می کنیم.
وی این تجهیزات را دارایِ مزیتِ "مصرف برق کم" دانست و سایز وزنی آن ها را نیز 2، 3 و 5 کیلویی تخمین زد. این بدان معناست که نهایتِ ظرفیتِ قابل تحمل برای سایزِ نهاییِ این ماشین آلات، 5 کیلوگرم طلاست.
به گفته کلانتری فلزاتِ نقره، مس و برنج علاوه بر طلا، قابل ذوب شدن در این کوره ها می باشند.
تولیدات تماما ایرانی
این تجهیزات که دارای نمونه های خارجی هم هستند، قدرت رقابت با ساخته های خارج کشور را دارند و بنا بر توضیحاتِ این سازندهی ماشین آلاتِ ساخت طلاوجواهر، صفر تا صدِ تولیدِ این دستگاه ها، کار دستان پرتوانِ صنعتگران ایرانی است و از هیچ کشوری کپی برداری نشده است.
همایون کلانتری در پاسخ به سوال خبرنگار "گلد نیوز" که دربارهی شکل گیری ایدهی این کوره های القایی پرسید، اظهار کرد: نمونه های خارجیِ این دستگاه ها، هیچ خدماتِ پس از فروشی در بازار داخلی ارائه نمی دهند. در نتیجه به فکر تولید آن ها در داخل افتادیم.
وی همچنین مقصدِ صادراتی تولیداتِ کارخانه خود را، افغانستان، عراق، عمان و کویت معرفی کرد. مونتاژ و برنامه ریزیِ این تجهیزات، برآمده از فکر و خلاقیتِ ایرانی و فقط قطعاتِ این کوره ها از خارج کشور وارد می شود که از بهترین کیفیت های تولید شده در کشور آلمان است.
کلانتری با اشاره به اینکه قطعاتِ آلمانیِ مورد نیاز، در بازار داخلی به فروش می رسند، ادامه داد: ما مواد اولیه را از خودِ واردکنندگان خریداری می کنیم.
حرف اول را در بازار می زنیم
وی معتقد است محصولاتِ کارخانه اش حرف اول را در بازار ایران می زند و از دیگر ساخته های این مجموعهی صنعتی را "دستگاه تراش النگو و حلقه" معرفی می کند. طراحیِ این دستگاه ها نیز از صفر تا صد در داخل انجام گرفته ولی بخشی از قطعاتِ به کار رفته در این دستگاه های تراش، تولید خارج کشور است. البته قطعاتِ تولید داخل هم با کیفیتی کمتر در بازار یافت می شود.
کلانتری تضمینِ کیفی محصولاتش را مرهونِ بیش از سه دهه می داند که به این حرفه تولیدی مشغول است و تاکید دارد دستگاه های تراش و ذوب این کارخانه از دقت بالایی برخوردار هستند و به همین جهت، استفاده از قطعاتِ بی کیفیت روی آن جواب نمی دهد.
این تولیدکننده با سابقه در صنعتِ طلا و جواهر "کوره های ریخته گری" را به عنوان دیگر محصولی معرفی می کند که خطِ تولید آن را در کارخانه خود داراست و در تشریحِ کیفیتِ این کوره ها نیز، به قطعاتِ اولیهی تماما خارجی اشاره دارد.
قدم هایی حساب شده در مسیر پیشرفت
کلانتری در جواب این سوال که با چه مشکلاتی در این مسیر رو به رو است، پاسخی قاطع می دهد: حمایت نکردن! در این میان "خریدار و دولت" هر دو باید چتر حمایتی خود را برسر تولیدگر بگسترانند.
از دیگر معضلاتِ پیش روی این تولیدکننده، مسائل مربوط به وارد کردنِ محصولات و مواد اولیه و نیز نوسانات قیمتی است. کلانتری در این بین، روندِ خروجِ محصولاتِ صادراتی کارخانه خود را هم با مشکل مواجه می داند و درباره نگاهش به آینده این صنعت می گوید: با داستان های کنونی، ما حتی نمی توانیم نسبت به برنامه های فردای خود حساب باز کنیم. بازار به گونه ای پیش می رود که نمی دانیم چه اتفاقی در انتظار ماست ولی از طرفی هم نمی توانیم مسیر پیشرفت خود را عقب بیاندازیم و فقط سعی داریم کاملا حساب شده پیش برویم.
انتهای پیام/
ترند
ماشین آلات
پیشنهادویژه
تجهیزات کارگاه طلا سازی
اخبار مرتبط
نظرات
دیدگاهی ثبت نشده نظر تو چیه؟
برترین مطالب
لیست قیمت
نظری ثبت نشده